Se hvilke nabolag som har fått støtte

Under finner du hvilke nabolag som mottar støtte i mai, og hva de har søkt støtte om. Søknadsfrist denne måneden er 31. mai!


Send inn søknad her

Hvem har fått støtte mai 2024?

Weissers Jorde Velforening, Kristiansand
Velet ønsker å oppgradere gjerdet mot lekeplassen på grunn av sikkerhet for barna som leker. Gjerdet er gammelt og har knekt flere steder. Tiltaket skal gjennomføres på dugnad, noe som vil være med å styrke samholdet mellom husstandene.

Lindland Grendeutvalg, Holum

Årets ispropp ødela store deler av Sandøya, et vakkert friluftsområde i Holum. Dette vil kreve en stor dugnad, og de søker midler til å gjennomføre en St. Hansfeiring. De vil kjøpe inn grillmat, drikke og noen spill/aktiviteter.

Erle og Lerkeveien Velforening, Risør
En gammel, forfalt lekeplass jobber de nå med å få i stand, og basketbanen er spesielt populær. De har flere ganger oppgradert denne, men nå ønsker de midler til en mer solid kurv, og utstyr til å male opp banene. Arbeidet utføres på dugnad.

Brattbakken Borettslag, Hånes
Ønsker å oppgradere lekeplassene, blant annet med lokk til sandkassen som blir mye brukt av de mindre barna.

Langestrand, Grimstad
Skal kjøpe inn bålpanne og benker til lekeplassen. Den blir mye brukt av barna i området, og også et naturlig samlingspunkt for de voksne. De håper at de skal få arrangert flere felles grillfester for å styrke samholdet.

Gemini Borettslag, Sandefjord
Borettslaget skal flytte / bytte ut en gammel bjerkehekk, da den er i veien for sikten til bilene.

Parkveien Borettslag, Vennesla
De ønsker å midler til å vedlikeholde sin forsømte lekepark, og søker støtte til utstyr de kan benytte til dugnaden, i tillegg til en bålpanne.

Skjelsvik Velforening, Porsgrunn
Velet har opparbeidet et friområde i Tangenbukta som brukes av hele nabolaget gjennom året. Nå er de gått tom for midler, men dugnadsånden er fortsatt sterk. De ønsker å få opp nye porter til området og en ny sittebenk.

Sneltvedt og omegn velforening , Skien
Velforeningen opparbeidet for noen år siden et område kalt «møteplassen». Her ble det satt opp fugleredehuske, sittebenker, en bålpanne og en kasse med leker som fritt kan benyttes av beboerne på Sneltvedt. Nå ønsker de å appellere til ungdommene, og planlegger å sette opp et utendørs bordtennisbord ved møteplassen.

Aanon Biesvei Velforening, Saltrød
Huskestativet på lekeplassen ble ødelagt i fjord, og nå ønske de seg nytt – med fuglerede, slik at også barn med funksjonsnedsettelse kan benytte den. De skal ha dugnad for å oppgradere og sikre lekeplassen.

Ulvegjelet, Mandal
Ulvegjelet vel har lagt ned mye arbeid i fellesarealene i området. De har satt opp lekeapparater,  oppgradert sportsplassen, og Mandal VGS har bygget lekehytter med materialer fra lokal sponsor. Nå har de startet arbeidet med å montere treningsapparater og hinderløype og søker midler til fundamentering og underlag slik at plassen blir tryggest mulig.

Du og ditt nabolag kan også få 10.000,- i støtte til et felles prosjekt. Send inn søknad i dag!

"*" obligatorisk felt

Fyll ut søknadsskjema

Fyll ut skjema nedenfor, så tar vi kontakt med deg! Vennligst fyll inn alle påkrevde felt (*) før du sender inn henvendelsen.

Om nabolaget

Prosjektet må omfavne minimum 10 naboer for å kvalifisere til støtte.

Kontaktperson

Oppgi navnet på en annen person i nabolaget som kjenner til søknaden.

Hva søker nabolaget 10.000,- i støtte til?

Vedlegg

Dra og slipp filer her, eller
Accepted file types: jpg, png, jpeg, webp, gif, pdf, doc, docx, mp4, mov, webm, wmv, Max. file size: 128 MB.
    Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

    Skrevet av

    Benedicte Glenne

    Ta kontakt

    Se hvilke nabolag som mottok midler i mai, og hva de har søkt støtte om. Kanskje du blir inspirert til et nytt prosjekt i ditt nabolag?