Med høye forventninger til høsten 

Sørmegleren Søgne er i vekst, og styrker teamet med boligeksperten Kristoffer Munksgaard. Kristoffer har en spennende bakgrunn fra bransjen, et stort nettverk og en unik lokalkunnskap kundene vil nyte godt av.

Kristoffer hadde oppstart i Sørmegleren i begynnelsen av august og stortrives allerede. “Jeg har blitt tatt godt imot fra alle kanter og har store forventninger til det som ligger foran.” Den kundeorienterte megleren har en spennende bakgrunn fra bransjen. “Jeg har tidligere jobbet som eiendomsmegler i Exbo. Der var jeg en av de meglerne som solgte mest i løpet av et år. Jeg fikk gleden av å åpne to meglerkontorer for bedriften, noe som var veldig spennende.” Nå er Kristoffer klar for en ny utfordring og ser frem til å bli en del av Søgne og Songdalens ledende meglerfirma. “Det er et stort ansvar å være en Sørmegler og jeg har høye krav til meg selv om hvordan jeg kan bidra”.

For Kristoffer er kunden alltid viktigst. “Når kunden velger meg skal de alltid føle seg trygge på at de får en megler som står støtt med dem gjennom hele prosessen. Jeg gir meg aldri før jeg har funnet den beste løsningen, for hver enkelt kunde.”

Nå ser Kristoffer frem til å jobbe med kunder i Søgne, som han selv omtaler som Kristiansands beste vestkant. “Jeg gleder meg til å komme i kontakt med nye kunder og bidra til at de finner sin boligdrøm”. Søgne er under en rivende utvikling, med utbyggelse av sentrum og stadig nye boligfelt. Det er god etterspørsel i markedet etter både hus og hytter.

Kollegaene i Sørmegleren Søgne er glade for å ha utvidet teamet.

Kristoffer Lauvsland sier:

“Kristoffer Munksgaard er en solid megler med sterk lokalkunnskap. Sammen skal vi være kundenes foretrukne eiendomsmeglere i Kristiansand vest.

Jon Andreas Røsstad sier: 

«Vi er svært fornøyd med å ha fått Kristoffer Munksgaard med på laget. De tre siste årene har vi hatt en kraftig økning i markedsandeler og har et sterkt fokus på sunn vekst. Vi har nå flyttet kontoret til Søgnes nye storstue, Tangvall Arena. Vi befinner oss i 3. etasje med alle fasiliteter for eiendomsmegling og bank, både for privat- og bedriftskunder.

Med Kristoffer Munksgaard på laget, har vi samlet 30 års erfaring med eiendomsmegling. Sammen skal vi bruke vår kunnskap og vårt nettverk til å hjelpe kundene trygt i havn.»

Fant du det du lette etter?