«Jeg startet opp i Sørmegleren i desember 2022, etter å ha jobbet som eiendomsmegler i Oslo siden 2013. Som sandefjording hadde jeg lenge hatt et ønske om vende hjem. Sandefjord er et flott sted å bo og boligmarkedet er i rivende utvikling.

Jeg trives svært god i jobben, og liker å jobbe med mennesker samtidig som jeg får utløp for konkurranseinstinktet. Jeg må alltid levere på jobb, for det finnes ikke en andreplass i eiendomsmegling – enten får du oppdraget, eller så får du det ikke.

Det er en spennende og variert jobb, men samtidig er det et stort ansvar. Det man gjør når man gir en megler et salgsoppdrag, er å legge hele sin boligformue i hendene på denne personen. Derfor er det viktig at kunden kan stole på at jeg gjør en grundig jobb.»

Erik Bryn Johannessen
Eiendomsmegler
M: 930 37 690 | erik.johannessen@sormegleren.no
Sørmegleren Sandefjord

«Siden oppstarten i Sandefjord i 2020, har målet vært å bli best i klassen på kundetilfredshet. Derfor er de ansatte vår viktigste ressurs. Erik deler våre holdninger og verdier, og resultatene han har oppnådd i det knallharde markedet i Oslo taler for seg selv. Erik vil jeg karakterisere som trygg, selvbevisst og dønn solid. Han er det man kaller hel ved, og som på svært kort tid etablert tillit til både kunder og kolleger.»

Tor André Selåsdal
Avd.leder | Eiendomsmegler MNEF
M: 41 10 73 74 | tor@sormegleren.no
Sørmegleren Sandefjord

Se hva kunder sier om Erik:  

«Erik var en av tre meglere jeg vurderte. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valget. Alt fra tilgjengelighet til fagkunnskap og profesjonaliteten under salg var ypperste klasse.»

«Jeg valgte Erik Bryn Johannessen pga. flere tidligere gode salg/priser i området og en overbevisende strategi om hvordan boligen kunne markedsføres og selges best mulig.»

«Vurderte flere meglere, men Erik fremsto som mest ryddig, klar, argumenterte godt og definitivt mest selgende, noe som var hovedårsaken til at jeg valgte han.»

— Se over 100 vurderinger av Erik her.

Fant du det du lette etter?