Nodelandsheia

Svarttjønnheia 139B, 1.etg, 4645 Nodeland

Prisantydning kr 2 390 000,-

Omkostninger:  kr 75 420,-
Totalpris:  kr 2 465 420,-
Felleskostnader:  Kr.,- pr..
Kommunale avgifter:  kr 8 891,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 576 705,- Sekundær: kr 2 076 138,-

Visning

20. januar, kl. 18:00–19:00

VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visningen individuelt innenfor oppsatte tidspunkt. Kontakt megler eller benytt deg av "Visningpåmelding" for å avtale tidspunkt. Påmelding må gjøres innen kl. 12.00 på visningsdagen. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Pga. smittesporing må alle visningsdeltakere registrere seg når de kommer på visning. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt. Se til enhver tid oppdatert informasjon om tiltak på sormegleren.no/koronatiltak.

Stor horisontaldelt tomannsbolig og dobbelgarasje m/ loft. Populært og barnevennlig boligområde.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Tomannsbolig

Byggeår:  1999

Soverom:  4

Rom:  1

Eierform bygning:  Selveierseksjon

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  124 m²

Bruksareal:  129 m²

Tomtareal:  879 m²

Velkommen til Svarttjønnheia 139 B - en innholdsrik og stor del av tomannsbolig med dobbel garasje! Boligen ligger i et populært boligområde på Nodelandsheia med lite trafikk og trygge oppvekstvilkår for barn i alle aldre. Her er det skole og barnehager like i nærheten, samt flott turterreng med lysløype og badevann. Omtrent 3 km til kommunesenteret på Nodeland med butikker, apotek, togstasjon, bank, post, bibliotek m.m.

Verdt og merke seg:

 • Innholdsrik bolig over 2 plan.
 • Dobbelgarasje m/ stort loft.
 • Rolig og familievennlig nabolag.
 • Kort vei til Kristiansand sentrum!

1. Etasje: Gang, stue, kjøkken og bad/vaskerom.

2. Etasje: Gang, 4 soverom og bad.

Velkommen til visning!

 • Innhold

  Stor og innholdsrik del av tomannsbolig. 1. etg.: Entre/gang, stue, kjøkken og bad/vaskerom. 2. etg.: Gang, 4 soverom og bad.

  Standard

  Innholdsrik og flott bolig som fremstår i generelt god stand. På gulv er det belegg i gang, og parkett i stue og kjøkken. Bad/ vaskerom har flis og på gulv. Vegger er stort sett tapet og malt panel. Stuen er lys og innbydende med god plass til salonggruppe og spisebord. Vedovn og gode vindusflater. Pent kjøkken med god plass til spiseplass, samt rikelig skap- og benkeplass.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 124 kvm, Bruksareal: 129 kvm Sekundærrom: 5 kvm. Bra. pr. etasje.: 1. etg. 80m² - 2. etg. 49m². P-rom inkl: 1. etg.: Bad/vaskerom, gang, stue/kjøkken. 2.etg.: Gang, bad, 4 soverom S-rom inkl.: Utvendig bod og garasje Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Byggeår og byggemåte

  1999 i følge Kristiansand kommune.

  Oppvarming

  Vedovn i stuen. Varmekabler på bad. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra Sven Bentsen datert er vedlagt denne salgsoppgave og bør leses i sin helhet før budgivning. Tilstandsrapporten er gyldig i 6 mnd. etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Takstmannens konklusjon: Horisontaldelt tomannsbolig fra 1999. Gjeldende del går over to etasjer. Hovedsakelig overflater og bygningsdeler fra byggetid. Det er påpekt enkelte merknader som fremkommer i rapporten. Innvendig overflateslitasje/finish er ikke nærmere kommentert/kontrollert. På befaringsdagen ble det brukt protimeter MMS fuktindikator ved fuktsøk i våtrom. Det ble ikke registrert unormale utslag. Frittstående garasje bygget noe senere med egeninnsats av eier og hjelp av faglært. Garasje er på ca. 45 kvm. BRA. Ingen synlige lekkasjer registrert i undertak. Ved vurdering av ulike bygningsdeler er alder, sammen med utførelse, slitasje og normal levetid grunnleggende for hvilken tilstandsgrad som blir satt. Følgende forhold er gitt TG2 i rapporten: - Retningsavvik gulv 2 etg. - Enkelte vinduer, ytterdør og garasjeport - Utvendige beslag - Bereder - Våtrommene For øvrig må hele rapporten leses.

  Sammendrag selgers egenerklæring

  Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.
 • Adkomst

  Se kart. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

  Beliggenhet

  Beliggende i etablert, rolig og barnerikt boligområde på Nodelandsheia. Kort vei til Tunballen skole, Tunballen- og Eventyrheia barnehage, grendehus, turterreng m/lysløype og bademuligheter. Det er kun 3.4 km til Nodeland sentrum. Ca 14 km til Kristiansand sentrum og ca 13 km til Søgne sentrum. God kollektiv transport via buss eller tog.

  Tomt

  Areal: 879 kvm, Eierform: Eiet tomt Tomten er opparbeidet med veranda, stor gårdsplass med belegningsstein og et felles plen areal.

  Parkering

  Dobbel garasje med romslig loft. Forøvrig rikelig med biloppstillingsplasser på gårdsplass.
 • Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 23.12.2020. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsbestemmelser i tilknytning til regulerinsplan for Svarttjønnheia R65, datert 02.04.86. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Rettigheter som følger eiendommen:

  Utleie

  Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

  Energiattest

  Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

  Odel

  Nei

  Konsesjon

  Nei
 • Prisantydning og omkostninger

  2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,-)) 75 419,50 (Omkostninger totalt) 2 465 419,50 (Totalpris inkl. omkostninger) Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning. 2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,-)) -------------------------------------------------------- 75 419,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 465 419,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Offentlige avgifter

  Kr. 8 890,75 pr. år Renovasjon kommer i tillegg. Renovasjonsgebyr er beregnet for 2020 kr. 3 139,57 ,-. Gebyret faktureres forhold til antall tømminger.

  Eiendomsskatt

  Det er eiendomsskatt på kr. 3 204,60,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

  Felleskostnader

  Kr.,- pr..

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 576 705,- for år 2018. Sekundær: Kr. 2 076 138,- for år 2018.
 • Adresse med betegnelse

  Svarttjønnheia 139B, Gnr. 606 Bnr. 143 Snr. 2 i Kristiansand kommune. Sameiebrøk:

  Boligtype

  Tomannsbolig

  Eierform

  Eierseksjon

  Selger

  Jan Inge Jakobsen Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Hvitevarer, løsøre og tilbehør

  Følgende hvitevarer følger boligen: Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 90 05 81 49.

  Tiltak mot spredning av koronavirus på visning

  VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visningen individuelt innenfor oppsatte tidspunkt. Kontakt megler eller benytt deg av "Visningpåmelding" for å avtale tidspunkt. Påmelding må gjøres innen kl. 12.00 på visningsdagen. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Pga. smittesporing må alle visningsdeltakere registrere seg når de kommer på visning. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt. Se til enhver tid oppdatert informasjon om tiltak på sormegleren.no/koronatiltak.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

  Hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, samt kontrollere midlenes opprinnelse. Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden. Dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet. Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen har ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene overfor megler som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter hvitvaskingsloven. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

  Oppgjør

  Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato. Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.
 • Oppdragsnummer

  14-20-0115

  Salgsoppgave og vedlegg

  Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/14-20-0115. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Kristoffer Lauvsland, tlf. 90 05 81 49

  Vederlag

  Digital grunnpakke (Kr.3 990) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 390 000,-) (Kr.54 970) Tilrettelegging (Kr.15 900) Totalt kr. (Kr.85 345)

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg