Grimstad Øst  

Bringsværveien 2A, 2.etg, 4885 Grimstad

Prisantydning kr 2 190 000,-

Omkostninger:  kr 66 320,-
Totalpris:  kr 2 256 320,-
Felleskostnader:  kr 1 458,- / mnd
Felleskostnader inkluderer: Les mer
Kommunale avgifter:  kr 12 792,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 555 441,- Sekundær: kr 1 999 587,-

Visning

VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visningen individuelt innenfor oppsatte tidspunkt. Kontakt megler eller benytt deg av "Visningpåmelding" for å avtale tidspunkt. Påmelding må gjøres innen kl. 12.00 på visningsdagen. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt. Se til enhver tid oppdatert informasjon om tiltak på sormegleren.no/koronatiltak.

Arealeffektiv 2-roms selveierleilighet med solrik balkong og garasje. Ta kontakt for visning

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Byggeår:  2015

Soverom:  1

Rom:  1

Eierform bygning:  Selveierseksjon

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  54 m²

Bruksareal:  58 m²

Bruttoareal:  65 m²

Tomtareal:  2995 m²

Meget pen og hyggelig leilighet i 2. etg på Vik Park. Her er solrik balkong med delvis overbygg med utgang fra stuen. Leiligheten femstår lys og delikat med liten bruksslitasje. Effektiv planløsning med kjøkken og sute i åpenløsning. egen spiseplass i tilknytning til kjøkken og stue med god plass til sittegruppe og tv. Soverommet er stort og luftig. Romslig bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

 • Leiligheten ligger i 2. etg
 • Solrik balkong
 • Lys og deikat, liten bruksslittasje
 • Garasje og biloppstillngsplass
 • Kort vei til matbutikk og bussholdeplass
 • Adkomst

  Kjør til Vik og ta inn mot skolen i 40-sonen nesten vis-a-vis Joker forretningen. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

  Beliggenhet

  Sentralt beliggende på Vik i populære Vik Park leilighetsbygg. Nærhet til skole, dagligvareforretning samt bussforbindelser til Fevik, Arendal og Grimstad. Badestrender og turområder i umiddelbar nærhet.

  Parkering

  Det medfølger en garasje i rekke, samt en utvendig biloppstillingsplass.

  Tomt

  Areal: 2 995 kvm, Eierform: Eiet tomt Fellestomt. Pent opparbeidet med beplantning.
 • Adresse med betegnelse

  Bringsværveien 2A, Gnr. 40 Bnr. 160 Snr. 19 i Grimstad kommune. Sameiebrøk:

  Boligtype

  Leilighet

  Eierform

  Eierseksjon

  Selger

  Inger Elen Pedersen Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Felleskostnader

  Kr.1 458,- pr.mnd.

  Felleskostnader inkluderer

  Inkl Tv og internett, byggforsikring, utvendig vedlikehold

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 555 441,- for år 2018. Sekundær: Kr. 1 999 587,- for år 2018.

  Offentlige avgifter

  Kr. 12 792 pr. år

  Prisantydning og omkostninger

  2 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 54 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 190 000,-)) 66 319,50 (Omkostninger totalt) 2 256 319,50 (Totalpris inkl. omkostninger) Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning. 2 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 54 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 190 000,-)) -------------------------------------------------------- 66 319,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 256 319,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler / Avd. leder Dajmi E. Birkedal, tlf. 91 34 85 90

  Oppdragsnummer

  21-20-0175

  Salgsoppgave og vedlegg

  Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/21-20-0175. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vederlag

  Grunnpakke markedsføring (Kr.2 990) Oppgjørshonorar (Kr.7 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 190 000,-) (Kr.49 000) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 150) Totalt kr. (Kr.73 625)

  Vedlegg

 • Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 58 kvm, Bruttoareal: 65 kvm Sekundærrom: 4 kvm. Bra. pr. etasje.: 58 m² . P-rom inkl: Gang, bad, soverom, kjøkken, stue, bod. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Byggeår og byggemåte

  2015 i følge Grimstad kommune.

  Innhold

  Gang, kjøkken, stue, soverom, bad. I tillegg bod og garasje

  Oppvarming

  Peisovn i stue, varmekabler på bad. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Sammendrag selgers egenerklæring

  Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

  Standard

  Leiligheten holder meget god standard. Parkett på gulv i gang, kjøkken, stue og soverom. Malte, slette vegger. Effektiv kjøkkeninnredning med hvite fronter, benkeplate i laminat. Integrerte hvitevarer bestående av keeramisk koketopp, oppvaskmaksin, stekovn og kjøleskap. Romslig bad med dusj, baderomsinnredning og wc. I tillegg opplegg til vaskemaskin og tørketrommel samt noe innredning for oppbevaring. Mellomgang med stor skyvedørsgarderobe langs den ene veggen med speildører som gir god romfølelse.

  Tilstandsrapport

  Det er kun avholdt arealmåling av takstmann Erik Sørensen.
 • Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

  Hvitevarer, løsøre og tilbehør

  Følgende hvitevarer følger boligen: Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

  Hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, samt kontrollere midlenes opprinnelse. Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden. Dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet. Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen har ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene overfor megler som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter hvitvaskingsloven. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

  Oppgjør

  Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato. Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Tiltak mot spredning av koronavirus på visning

  VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visningen individuelt innenfor oppsatte tidspunkt. Kontakt megler eller benytt deg av "Visningpåmelding" for å avtale tidspunkt. Påmelding må gjøres innen kl. 12.00 på visningsdagen. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt. Se til enhver tid oppdatert informasjon om tiltak på sormegleren.no/koronatiltak.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 91 34 85 90.
 • Energiattest

  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 04.02.2019. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Ingen registrerte. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Rettigheter som følger eiendommen: 2015/438569-1/200 Bestemmelse om veg 19.05.2015 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:1 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:2 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:3 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:4 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:5 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:6 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:7 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:8 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:9 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:10 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:11 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:12 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:13 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:14 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:15 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:16 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:17 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:18 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:19 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:20 Rettigheter på 4202-40/162 Rettigheter i eiendomsrett 2015/438569-2/200 Best. om vann/kloakkledn.19.05.2015 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:1 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:2 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:3 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:4 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:5 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:6 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:7 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:8 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:9 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:10 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:11 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:12 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:13 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:14 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:15 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:16 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:17 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:18 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:19 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:20 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettigheter på 4202-40/162 Rettigheter i eiendomsrett 2015/438569-3/200 Erklæring/avtale 19.05.2015 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:1 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:2 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:3 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:4 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:5 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:6 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:7 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:8 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:9 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:10 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:11 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:12 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:13 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:14 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:15 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:16 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:17 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:18 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:19 rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:40 Bnr:160 Snr:20 Pliktig erverv av nærmere bestemt andel i fellesareal gnr. 40 bnr. 162

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til Boligbeb. - blokkbebyggelse, 2083 - Parkeringshus, -anlegg, tilhører reguleringsplan Vik Park, datert 29.04.2013. Det gjøres oppmerksom på at det vil bli bygget flere leilighetsblokker på nord/vest siden av denne som også blir en del av sameiet. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Utleie

  Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vann og kloakk. Privat vei.
 • Forretningsfører

  Arendal Boligbyggelag

  Husdyrhold

  Husdyr er tillatt men må ikke være til sjenanse for øvrige beboere.

  Regnskap og vedtekter

  Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning. Kjøper/seksjonseier plikter å følge sameiets vedtekter. Dokumentet er vedlegg til salgsoppgaven.

  Rettigheter og forpliktelser

  Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtekstfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. Kjøper forplikter seg til å bli / være medlem av Arendal Boligbyggelag ved kontraktsinngåelse. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierene har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne.