Nordli

Nordli 4C, 1.etg, 4708 Vennesla

Prisantydning kr 1 750 000,-

Andel fellesgjeld:  kr 487 500,-
Omkostninger:  kr 15 385,-
Totalpris:  kr 2 252 885,-
Felleskostnader:  kr 3 623,- / mnd
Felleskostnader inkluderer: Les mer
Kommunale avgifter:  kr 6 008,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 492 971,- Sekundær: kr 1 774 694,-

Visning

28. mai, kl. 18:00–19:00

Påmelding til megler innen Torsdag 28/5 kl. 14:00

VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visningen individuelt innenfor oppsatte tidspunkt. Kontakt megler på telefon, SMS eller mail for å avtale tidspunkt. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt. Se til enhver tid oppdatert informasjon om tiltak på sormegleren.no/koronatiltak.

Påmeldingsvisning torsdag 28/5. Rekkehus med veranda og hage, gode solforhold. Garasje i rekke.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Rekkehus

Byggeår:  1972

Soverom:  3

Rom:  1

Eierform bygning:  Borettslag

Eierform tomt:  Fellestomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  109 m²

Bruksareal:  113 m²

Bruttoareal:  128 m²

Tomtareal:  3712 m²

Rekkehuset ligger i et veletablert og rolig boligfelt, ca. 1 km syd for Vennesla sentrum. Gangavstand til sentrum med blant annet ulike butikker, spisesteder, kulturtilbud m.m.

Boligen fremstår lys og pen med gang med laminatgulv og brystpanel. 2 soverom med laminatgulv i det ene og belegg i det andre, tapet på vegger. Bad med belegg på gulv og tapet på vegger, her er servant, toalett og dusjkabinett. Vaskerom og boder. I 2. etasje er det soverom med laminatgulv og tapet på vegger. Pen stue med laminatgulv og tapet på vegger. Her er varmepumpe, peisovn og utgang til solrik og usjenert uteplass. Kjøkken med laminatgulv og tapet på vegger. Pen kjøkkeninnredning fra Sørlandskjøkken. Garasje i rekke. Solrik og usjenert uteplass.

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  1972 ifølge Vennesla kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 109 kvm, Bruksareal: 113 kvm, Bruttoareal: 128 kvm Sekundærrom: 4 kvm. Bra. pr. etasje.: Underetasje 56 m² - 1. etasje 57 m² P-rom inkl.: Vindfang, gang/trapp, stue, kjøkken, 3 soverom, bad, vaskerom og gang (bod). S-rom inkl.: Bod Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  Boligen går over to plan og inneholder: U. etasje: Vindfang, gang, 2 soverom, bad, vaskerom og 2 boder. 1. etasje: Stue, kjøkken og soverom.

  Standard

  Boligen fremstår lys og pen med gang med laminatgulv og brystpanel. 2 soverom med laminatgulv i det ene og belegg i det andre, tapet på vegger. Bad med belegg på gulv og tapet på vegger, her er servant, toalett og dusjkabinett. Vaskerom og boder. I 2. etasje er det soverom med laminatgulv og tapet på vegger. Pen stue med laminatgulv og tapet på vegger. Her er varmepumpe, peisovn og utgang til solrik og usjenert uteplass. Kjøkken med laminatgulv og tapet på vegger. Pen kjøkkeninnredning fra Sørlandskjøkken.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra Henrik Løvdal datert 06.03.20 er vedlagt denne salgsoppgave og bør leses i sin helhet før budgivning. Takstmannens konklusjon: Boligen fremstår i ok teknisk stand. Den er vedlikeholdt og vurdert ut ifra alder og normal bruk. Noen bygningsdeler i fra byggeår kan ha behov for vedlikehold og normale oppgraderinger. Bad og vaskerommet er å regne som eldre. Boligen varmes opp med: strøm, peisovn og varmepumpe. Terrasse i tre ut i fra stuen. Tg: 2 er satt på: - Våtrom. - Drenering. - Noen saltutslag på veggen mot terreng.

  Sammendrag selgers egenerklæring

  Ny baderomsinnredning, dusjkabinett og wc. Utført av montør fra Sørlandskjøkken, Rørlegger fra Olto rørlegger. Noen små saltutslag på yttervegg i bod Mus: har vært mus i 2019 pga. ødelagt sperre, denne er fikset. Byttet fasade, dører, vinduer og takstein. Utført av Byggmester Larsen i 2015 Ble utført kontroll fra Agder Energi i 2020. Agder Energi skiftet måler + innmat. KEAS 2019 Oljetakt er fjernet, det er også oljebrenneren. Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

  Oppvarming

  Ved/elektrisk. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Hvitevarer, løsøre og tilbehør

  Følgende hvitevarer følger boligen: Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
 • Beliggenhet

  Rekkehuset ligger i et veletablert og rolig boligfelt, ca. 1 km syd for Vennesla sentrum. Gangavstand til sentrum med blant annet ulike butikker, spisesteder, kulturtilbud m.m., samt til Hunsfoss Næringspark med blant annet bakeri / pizzeria, bryggeri og detaljhandel. Hunsfoss skole (1-7 trinn), ligger snaut 1 km fra eiendommen, ca. 2,5 km til ungdomsskole og Vennesla VGS.

  Adkomst

  Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

  Parkering

  Garasje i rekke.

  Tomt

  Areal: 3 712 kvm, Eierform: Fellestomt Tomten er opparbeidet med asfaltert gårdsplass foran inngangspartiene og solrik hage med terrasse på baksiden. Veranda foran boligen.
 • Adresse med betegnelse

  Nordli 4C, Andelsnr. 3 Orgnr. 955128443 i Vennesla kommune.

  Selger

  Solveig Hugdahl Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Borettslag

  Nordli Borettslag

  Borettslag organisasjonsnummer

  955128443

  Styregodkjennelse

  Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

  Andelsnummer

  3
 • Omkostninger

  1 750 000,- (Prisantydning) 487 500,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 237 500,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 199,50 (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 15 384,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 252 884,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Andel fellesgjeld / Fellesformue

  Andel fellesgjeld kr. 487 500

  Offentlige avgifter

  Kr. 6 008 pr. år Årsforbruk på vann og avløp er sammensatt av to deler: Abonnementsgebyr: kr 1.500,- for vann og kr 2.456,- for avløp. Forbruksgebyr: På grunnlag av målt forbruk (vannmåler) kr 18,75 /m3 for vann og kr 30,75 /m3 for avløp.

  Eiendomsskatt

  Dette inngår i borettslagets fellesutgifter.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 492 971,- for år 2018. Sekundær: Kr. 1 774 694,- for år 2018.

  Vederlag

  Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 860) Grunnpakke markedsføring (Kr.3 500) Oppgjørshonorar (Kr.7 100) Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480) Provisjon (Kr.45 000) Tilretteleggingshonorar (Kr.11 900) Totalt kr. (Kr.73 840)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan for Nordli, datert 07.08.63, korrigert 12.10.65. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Mangler ferdigattest/midlertidig brukstillatelse av ukjent årsak ifølge opplysninger fra Vennesla kommune. Ferdigattest foreligger ikke pga. alder - gjelder tiltak omsøkt før 1998. Tiltak (oppføring, påbygging og tilbygging er meldepliktig.) omsøkt før 1. januar 1998 kan det ikke utstedes ferdigattest for jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det innebærer at byggverkene lovlig kan brukes uten at det foreligger ferdigattest. Dette betyr derimot ikke at ulovlig bygde tiltak blir lovlige. Det foreligger ferdigattest datert 31.05.2011 for tilbygg av to balkonger. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent. Det foreligger ingen tegninger på denne eiendommen i Vennesla kommune sitt byggesaksarkiv.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Ingen heftelser følger.

  Rettigheter og forpliktelser

  Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. Kjøper forplikter seg til å bli / være medlem av Sørlandet Boligbyggelag ved kontraktsinngåelse. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierne har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller ved avtale med megler på tlf 40408046

  Tiltak mot spredning av koronavirus på visning

  VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visningen individuelt innenfor oppsatte tidspunkt. Kontakt megler på telefon, SMS eller mail for å avtale tidspunkt. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt. Se til enhver tid oppdatert informasjon om tiltak på sormegleren.no/koronatiltak.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, samt kontrollere midlenes opprinnelse. Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden. Dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet. Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen har ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene overfor megler som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter hvitvaskingsloven. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/15-20-0017. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  15-20-0017

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Bjørn Dahl Moe, tlf. 40 40 80 46

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg