Arendal Nord

Barbugårdsveien 49J, 4846 Arendal

Prisantydning kr 790 000,-

Omkostninger:  kr 20 920,-
Totalpris:  kr 810 920,-
Felleskostnader:  kr 740,- / mnd
Felleskostnader inkluderer: Les mer
Kommunale avgifter:  kr 12 257,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 460 292,- Sekundær: kr 1 657 049,-

Visning

VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt etter avtale med megler. Kontakt megler på telefon, SMS eller mail for å avtale tidspunkt. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt.

Bud mottatt! 2 roms selveierleilighet - solrik - usjenert uteplass - egen parkeringsplass

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Byggeår:  2006

Soverom:  1

Eierform bygning:  Selveierseksjon

Eierform tomt:  Fellestomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  56 m²

Bruksareal:  61 m²

Bruttoareal:  69 m²

Tomtareal:  1507 m²

Leilighet som ligger kun ca. 15 minutters gange unna Arendal sentrum. Kort avstand til Moltemyr skole, Harebakken senter, togstasjon, dagligvarer og lysløype. Gode transportmuligheter hvor bussen kjører rett forbi leiligheten 2-3 ganger i timen.

 • Kveldssol
 • Parkering til en bil
 • 1 soverom
 • Sentrumsnært
 • Nærbutikk ca 5 minutter til fots

 

 

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  2006 i følge Arendal kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 61 kvm, Bruttoareal: 69 kvm Sekundærrom: 5 kvm. Bra. pr. etasje.: 1. etg. 61 m² P-rom inkl: Gang, bad/vaskerom, soverom, stue og kjøkken. S-rom inkl.: Bod. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  Gang, stue, soverom, bad/vaskerom og kjøkken

  Standard

  Gang har flis på gulv og malte vegger. Kjøkken har laminat på gulv og malte vegger. Her er det opplegg til komfyr og kjøleskap, laminat benkeplate og lakkerte fronter. Stue har laminat på gulv og malte vegger. Bad/vaskerom har flis fra gulv til tak. Her er det varmekablerm, dusjnisje, opplegg til vaskemaskin, varmtvannsbereder, wc og baderomsinnredning. Soverom har laminat på gulv og malte vegger. Leiligheten trenger oppgradering, se konklusjon fra takstmann: Leilighet under terrasse beliggende i etablert boligområde. Det er selve leiligheten som er undersøkt, utvendig arealer er ikke undersøkt for feil eller mangler og er derfor ikke omtalt i denne rapporten. Ved nivellering av badegulv ble det ikke registrert tilstrekkelig med fall mot sluk/avløp. Det ble registrert fuktskader i bakenforliggende konstruksjon på bad, videre undersøkelser med inngrep anbefales. Ble registrert kondensering på vannrør bak løs flis på bad. Det ble ved fuktsøk målt høyere fuktverdier på vegger i bod, utforet vegger under terreng der videre inngrep anbefales for omfangsvurdering. Ukjent oppbygning av takkonstruksjon over terrasse, vurderes byggteknisk å være en risikokonstruksjon med erfaringsmessig høy skadefrekvens. Utvendig anbefales overflatebehandling av yttervegger. Laminat gulver har overflate skader i rommene. Se forøvrig rapporten.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra His Bygg AS datert 21.02.20 er vedlagt denne salgsoppgave og bør leses i sin helhet før budgivning. Takstmannes konklusjon: Leilighet under terrasse beliggende i etablert boligområde. Det er selve leiligheten som er undersøkt, utvendig arealer er ikke undersøkt for feil eller mangler og er derfor ikke omtalt i denne rapporten. Ved nivellering av badegulv ble det ikke registrert tilstrekkelig med fall mot sluk/avløp. Det ble registrert fuktskader i bakenforliggende konstruksjon på bad, videre undersøkelser med inngrep anbefales. Ble registrert kondensering på vannrør bak løs flis på bad. Det ble ved fuktsøk målt høyere fuktverdier på vegger i bod, utforet vegger under terreng der videre inngrep anbefales for omfangsvurdering. Ukjent oppbygning av takkonstruksjon over terrasse, vurderes byggteknisk å være en risikokonstruksjon med erfaringsmessig høy skadefrekvens. Utvendig anbefales overflatebehandling av yttervegger. Laminat gulver har overflate skader i rommene. Se forøvrig rapporten.

  Sammendrag selgers egenerklæring

  Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

  Oppvarming

  Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Hvitevarer, løsøre og tilbehør

  Det er ingen krav til løsøre ved tvangssalg.

  Energiattest

  Det er ingen krav til energiattest ved tvangssalg.
 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger kun ca. 15 minutters gange unna Arendal sentrum. Kort avstand til Moltemyr skole, Harebakken senter, togstasjon, dagligvarer og lysløype. Gode transportmuligheter hvor bussen kjører rett forbi leiligheten 2-3 ganger i timen.

  Adkomst

  Fra Arendal sentrum ta opp Vestregate og til høyre inn i tunnelen. Når du kommer ut av tunnelen tar du til venstre i rundkjøringen og til høyre i neste rundkjøring opp Engekjærveien. Ta til høyre inn Barbugårdsveien rett før Baptistkirken. Ta deretter første vei til høyre. Det er første leilighet på høyre side av veien i underetasjen. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

  Parkering

  1 utvendig, fast biloppstillingsplass medfølger leiligheten. 2 gjesteparkeringsplasser tilhører sameiet.

  Tomt

  Areal: 1 507 kvm, Eierform: Fellestomt Opparbeidet med asfaltert innkjørsel. Pent opparbeidet uteområde ved leilighetens inngang med kveldssol.
 • Adresse med betegnelse

  Barbugårdsveien 49J, Gnr. 507 Bnr. 2040 Snr. 2 i Arendal kommune. Sameiebrøk: 60/526

  Selger

  Aust-Agder Tingrett
 • Regnskap og vedtekter

  Vedtekter, regnskap, referat årsmøte og budsjett må leses før budgivning.

  Forretningsfører

  Ingen Foretningsførrer
 • Omkostninger

  790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 19 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 790 000,-)) -------------------------------------------------------- 20 920,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 810 920,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Felleskostnader

  Kr.740,- pr.mnd.

  Felleskostnader inkluderer

  Brøyting, vedlikehold, felles forsikring på bygget, samt sparing.

  Offentlige avgifter

  Kr. 12 257,16 pr. år

  Eiendomsskatt

  Det er eiendomsskatt på kr. 2 184,60,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 460 292,- for år 2018. Sekundær: Kr. 1 657 049,- for år 2018.

  Vederlag

  Når det gjelder meglers vederlag er det regulert ved forskrift ved medhjelper §3-3.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen ligger i et uregulert område, godkjent som boligbebyggelse nåværende, og er en del av kommuneplanens arealdel/byplan. Eiendommen ligger under hensynssone: Støysone.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 13.09.2007. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Privat vei. Utgifter til vedlikehold og brøyting må påregnes. Tilknyttet offentlig vann og kloakk. Arendal kommune vil pålegge alle abonnenter å installere vannmåler i løpet av de neste årene.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: 2006/464950-1/200 Seksjonering 29.09.2006 opprettet seksjoner: snr: 2 formål: Bolig sameiebrøk: 60/526 Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen: Ingen rettigheter funnet.

  Rettigheter og forpliktelser

  Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtekstfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Sameiere kan fritt omsette eller leie ut sin seksjon, men styreleder og kasserer må få informasjon før utførelse.
 • Boligselgerforsikring

  Eier kan ikke tegne boligselgerforsikring ved tvangssalg.

  Boligkjøperforsikring

  Kjøper kan ikke tegne HELP boligkjøperforsikring ved tvangssalg.

  Budgivning

  Det gjelder spesielle regler for budgivning, jfr. Tvangfullbyrdelsesloven § 11-26. Budskjema ligger vedlagt og rådgivning fås hos Sørmegleren. Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er under tvangssalg og oppdraget er gitt av Tingretten. I denne forbindelse er det viktig for en kjøper å være oppmerksom på at han har begrenset adgang til å påberope seg feil og mangler ved eiendommen. Eiendommen bør derfor befares sammen med en bygningskyndig. Det gjøres videre oppmerksom på at det gjelder spesielle regler for budgiving, overtakelse og utgifter som kan påløpe for kjøper. Disse vil du få opplyst ved henvendelse Sørmegleren. Henviser forøvrig til lov om tvangsfullbyrdelse av 26. juni 1992 kap. 11 og 12.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 24.

  Tiltak mot spredning av koronavirus på visning

  VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt etter avtale med megler. Kontakt megler på telefon, SMS eller mail for å avtale tidspunkt. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt.

  Overtagelse

  Partene har en måneds ankefrist fra det tidspunkt Tingretten stadfester budet. Dette vil si at handelen ikke endelig har kommet i stand før ankefristens utløp. Oppgjørsdag / overtakelse er normalt tre måneder fra den dag medhjelper(megler) oversender budet til Tingretten for stadfestelse. Dersom eiendommen er fraflyttet, kan det være mulig å overta eiendommen før fastsatt oppgjørsdag dersom kjøpesummen er innbetalt. Overtagelse kan allikevel ikke skje før en måned etter at budet er stadfestet. Kjøpesummen skal innbetales til meglers klientkonto.

  Hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, samt kontrollere midlenes opprinnelse. Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden. Dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet. Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen har ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene overfor megler som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter hvitvaskingsloven. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

  Lovverk

  Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er under tvangssalg og oppdraget er gitt av tingretten. I denne forbindelse er det viktig for en kjøper å være oppmerksom på at han har begrenset adgang til å påberope seg feil og mangler ved eiendommen. Eiendommen bør derfor befares sammen med en bygningskyndig. Det gjøres videre oppmerksom på at det gjelder spesielle regler for budgivning, overtakelse og utgifter som kan påbeløpe for kjøper. Disse vil du få opplyst ved henvendelse Sørmegleren. Henviser forøvrig til lov om tvangsfullbyrdelse av 26.juni 1992 kap. 11 og 12. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Tvangssalg

  Dette er et tvangssalg hvor megler er oppnevnt som medhjelper av Tingretten. Tvangssalg reguleres av tvangsfullbyrdelsesloven av 26.juni 1992 nr. 86. Lov om avhending av fast eiendom gjelder ikke ved tvangssalg. Kjøperen har begrenset adgang til å påberope mangler. Det vil ikke bli skrevet kjøpekontrakt. Budet, dersom det blir stadfestet av Tingretten tjener som kontraktsdokument. Tingretten kan når som helst endre sin beslutning om tvangssalg ved medhjelper og trekke tilbake oppdraget.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside sormegleren.no/31-19-0344. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  31-19-0344

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler / Jurist Even Nyheim Guttormsen, tlf. 40 40 80 24

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg