Grimstad Øst  

Fladefjell 14, 4878 Grimstad

Prisantydning kr 6 500 000,-

Omkostninger:  kr 178 142,-
Totalpris:  kr 6 678 142,-
Kommunale avgifter:  kr 27 048,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 1 414 403,- Sekundær: kr 5 091 849,-

Visning

26. februar, kl. 16:30–17:30

NYHET! Fladefjell - innbydende familievilla med bla 6 soverom, dbl. garasje og hagestue. Nær barnehage og skoler.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  2007

Soverom:  6

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  333 m²

Bruksareal:  361 m²

Bruttoareal:  391 m²

Tomtareal:  802 m²

Nydelig eiendom med mange, store, luftige rom! Her finner man det store kjøkkenet med god plass til det lange langbordet for hyggelige lag. Hele 6 soverom og 3 bad, samt gjeste wc og eget vaskerom. Stue både opp og nede, praktikantdel med egen inngang. Trimrom og stort aktivitetsrom. En drøm for en barnefamilie. Barnehage og skoler ligger kun en kort spasertur unna. Gangavstand til  sentrum. 

Noen høydepunkter:

 • 6 soverom
 • Mange, store rom
 • Praktikantdel med egen inngang
 • Dobbel garasje
 • Hagestue
 • Populært, veletablert og barnevennlig boligstrøk
 • Gangavstand til sentrum, barenhage, skoler, idrettsanlegg og turområder.
 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  2007 i følge Grimstad kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 333 kvm, Bruksareal: 361 kvm, Bruttoareal: 391 kvm Sekundærrom: 28 kvm. Bra. pr. etasje.: Kjeller 123m² - 1. etg.136 m² - 2. etg. 102 m². P-rom inkl: Kjeller: Bad/vaskerom, gang, stue/kjøkken, lekerom, trimrom , soverom 1. etasje Bad, hall m/trapp, kjøkken, stue, vaskerom, soverom, wc 2. etasje Bad, stue, 4 soverom S-rom inkl.: Bod 1, bod 2, teknisk rom, garderobe Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som. Stue med kjøkken i praktikantddel i u. etg. er omsøkt som hobbyrom på tegning og er innredet etter godkjenning ble gitt. Innredet rom over garasje er byggemeldt som bod, vann og avløp et tilkoblet offentlig nett, men er ikke omsøkt.

  Innhold

  Kjeller: Bad/vaskerom, gang, stue/kjøkken, lekerom, trimrom, soverom 1. etasje Bad, hall m/trapp, kjøkken, stue, vaskerom, soverom, wc 2. etasje Bad, stue, 4 soverom S-rom inkl.: Bod 1, bod 2, teknisk rom, garderobe

  Standard

  Generelt en bolig med gjennomgående god standard samt praktisk og fleksibel planløsning. En drømmebolig for en familie , liten eller stor i et veletablert og meget populært boligområde. I hovedetasjen er det fliser på gulv i hall, vaskerom, gjeste wc og bad. Kvalitetslaminat på kjøkken, begge stuer og soverom. Veggene består av malt smartpanel eller tapetserte slettvegger. Kjøkken er meget romslig med delikat innredning fra anerkjente Strai kjøkken i hvit, malt utførelse. Hyggelig kjøkkenøy midt i rommet, med sitteplasser for lekselesing eller raske måltider samt skaper for oppbevaring. Integrerte hvitevarer bestående av keramisk koketopp med stekovn, kjølehjørne, oppvaskmaskin, høyskapsovn med steke og microfunksjon, samt vinskap. Kjøkkenenet et sjeldent godt utstyrt med mange skap og skuffer og ikke minst benkeplass. I innerste del av kjøkkenet det plass til stort langbord for storfamilien eller selskapligheter. Her er også dør ut til terrasser og hage. Stuen som ligger på innsiden, har også adkomst fra hallen. Her er plass til stor sofagruppe og har utgang til terrassen. I østre del av 1. etg finner vi et stort og praktisk vaskerom med egen utgang. Her er opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel samt godt med innredning for oppbevaring. Hovedsoverommet ligger svalt til mot øst, god plass til dobbelseng, garderobeavdeling samt eget bad tilknyttet hovedsoverommet. Badet har fliser på gulv og vegg, innredning bestående av servant med skuffer og speil, vegghengt wc samt dusj med dører i herdet glass. Hallen ligger midt i huset og er forbindelsen mellom alle etasjene og flere av rommene. Luftig og romslig hall med høy himling gir en luftig og herskaplig romfølelse. 2. etg: Loftstue med uendelig god plass til sofagruppe eller hva man mått ønske. I denne etasjen finner vi 4 soverom, alle er romslige et rom har garderobeskap. Det er parkett på alle gulv, smat malt smartpanel på vegger. Badet er lyst og innbydende med fliser på gulv og vegg i brun/beigetoner. Innredning med dobbel servant, skap og speil. Badekar og dusjnisje med vegger i herdet glass samt vegghengt wc. U.etg/kjeller: Meget innholdsrik etasje med trimrom, stort fotballrom/aktivitetsrom. Diverse boder. I tillegg er der en praktikantdel med adkomst fra hoveddelen og separat inngang fra utsiden. Her finner man stue med åpen kjøkkenløsning, soverom og bad. Alle gulv har belegg på gulv og malt smartpanel på vegger. Kjøkken i hvit utførelse med benkeplate i laminat og frittstående hvitevarer. Badet er romslig og inneholder servant med skuffer og speil, dusj og wc. I tillegg er det opplegg for vaskemaskin. Over garasjen er det et stort innredet rom som i dag benyttes til kontor med kjøkken avdeling i ene enden. Kjøkken er fullt operativt med kokemuligheter og oppvaskmaskin. Laminat på gulv og malt smartpanel på vegger. I tillegg er det et lite våtrom med wc.

  Diverse

  Boligen har innlagt fiber fra Canal Digital i huset og i garasjen. Boligen har sentralstøvsuger med uttak i hver etasje.

  Tilstandsrapport

  Enebolig bygget 2007, dagens eier har bodd der siden nytt. Etablert område med mange gode kvaliteter. Innholdsrik bolig og garasje, flott opparbeidet tomt. Kjøkken og stue modernisert nyere tid, ellers er det meste av overflater og bygningsdeler fra byggeår. Boligen fremstår i normal teknisk stand utfra alder. Det er ikke registrert vesentlige bygningstekniske mangler med unntak av normal alderslitasje på bygningsdeler. Det er påpekt enkelte mindre merknader som fremkommer i rapporten. Levetid er en statistisk variabel, og er ikke "eksakt vitenskap". Dette innebærer at levetider kan variere betydelig ut fra vedlikehold, bruk, sammensetning, og hvor værutsatt bygningsdelen er.

  Oppvarming

  Det er vannbåren varme fra vann til vann varmepumpe via borehull som tar ut jordvarme fra grunnen. Dette ligger i hele 1. etg, bortsett fra hovedsoverom, samt bad i 2. etg. I tillegg er det mulig å sette inn ildsted i stuen i 1. etg. Forøvrig har huset balansert ventilasjon med varmegjennvinningsanlegg. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B
 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger på Fladefjell, et veletablert sentrumsnært og meget barnevennlig boligfelt. Kun få minutter i bil til motorveien som er en viktig transportakse mellom sørlandsbyene. Barnehage, barne- og ungdomsskole ligger i umiddelbar næhet, samt Levermyr idrettsanlegg hvor Jerv spiller sine hjemmekamper, der er det også svømmehall ved ungdomsskolen. Nydelige tur- og rekreasjonsområder på Binabben og bademuligheter i Kjellvika er like utenfor stuedøren. Det er også kort vei til Dømmesmoen med flotte turområder og lysløype.

  Adkomst

  Ta til Fladefjell fra Biesletta og kjør til høyre opp bakken, så andre vei til høyre inn i en sløyfe. Eiendommen ligger som nummer 3 på venstre side. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

  Parkering

  I stor, dobbel garasje med aut. port samt flere biloppstillingsplasser. God plass til arbeidsbenk og oppbevaring. Opplegg for lading av el-bil. På baksiden av garasjen er det plass til tilhenger/ båt mm.

  Tomt

  Areal: 802 kvm, Eierform: Eiet tomt Tomten er meget lett stelt og pent opparbeidet med plen og beplantning, pent innrammet av en hekk. Tomten ligger innerst i feltet med lune og gode solforhold. Hyggelig hagestue med peis på vestsiden av boligen, stor terrasse på baksiden av boligen. I tillegg er det flere solrike og lune sitteplasser på eiendommen. Belegningstein på alle gangstier rundt huset samt innkjørsel.
 • Adresse med betegnelse

  Fladefjell 14, Gnr. 14 Bnr. 168 i Grimstad kommune. Det gjøres oppmerksom på at eiendommer i kommuner berørt av kommunereformen kan få endringer i matrikkelen fra 01.01.2020.

  Selger

  Thomas Werner Wilson Veronika Maløya Wilson Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  6 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Pantattest kjøper) 162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,-)) 178 142,- (Omkostninger totalt) 6 678 142,- (Totalpris inkl. omkostninger) Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

  Offentlige avgifter

  Kr. 27 048 pr. år

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 1 414 403,- for år 2018. Sekundær: Kr. 5 091 849,- for år 2018.

  Vederlag

  Grunnpakke markedsføring (Kr.2 990) Oppgjørshonorar (Kr.7 900) Provisjon 1,2% av salgssum Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 900)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til områder for boliger m/tilhørende anlegg, tilhører reguleringsplan Flatefjell, datert 08.12.1997. det gjøres oppmerksom på at det ligger en ubebygd tomt på syd/øst siden av eiendommen.På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 29.10.09. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: 1999/3810-2/37 Bestemmelse iflg. skjøte 07.07.1999 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen: Ingen registrerte.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Der er en praktikantdel i kjeller med rom innredet som stue med åpen kjøkkenløsning, soverom og bad samt egen inngang. Det er dør mellom utleiedelen og huset forøvrig.

  Radonmåling

  Det er ikke foretatt radonmåling.
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 91 34 85 90.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, samt kontrollere midlenes opprinnelse. Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden. Dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet. Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen har ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene overfor megler som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter hvitvaskingsloven. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/21-20-0003. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  21-20-0003

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler / Avd. leder Dajmi E. Birkedal, tlf. 91 34 85 90

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg