Kristiansand-Randesund/Søm/Odderhei/Fidjeåsen

Dvergsnesåsen 73 A501, 4639 KRISTIANSAND S

Prisantydning kr 9 600 000,-

Omkostninger:  kr 23 270,-
Totalpris:  kr 9 623 270,-
Felleskostnader:  kr 4 915,- / mnd
Felleskostnader inkluderer: Les mer

Visning

19. februar, kl. 17:00

Velkommen til en hyggelig visning!

Spektakulær toppleilighet med helt fantastisk skjøutsikt. Særdeles flott og oppgradert, bør sees. Parkering

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Byggeår:  2019

Soverom:  3

Rom:  4

Bolignummer:  A501

Eierform bygning:  Selveierseksjon

Eierform tomt:  Fellestomt

Antall rom:  4

Arealbeskrivelse

Primærrom:  147 m²

Bruksareal:  153 m²

Tomtareal:  3791 m²

 • Bygninger og byggemåte

  Ytterveggen består av isolerte bindingsverksvegger med utvendig overflate av murpuss og fasadeplater. Det kan forekomme innslag av trekledning eller felter med beslag.

  Byggeår

  2019 i følge Kristiansand kommune.

  Innhold

  5 etg: Entrè, wc, stue/kjøkken, 2 bad, gang og 3 soverom. romslig walk-in-closet

  Standard

  Spektakulær toppleilighet på Dvergsnesåsen som bare må sees. Leiligheten har egen privat takterrasse på hele 118m2. Fra takterrassen er det formidabel utsikt og det er sol fra morgen til kveld. Leiligheten holder meget god standard. Du får en litt sånn eksklusiv følelse når man kan ta heisen fra parkeringskjeller og komme rett inn i egen leilighet. Det første man ser når man kommer ut av heisen, er rett på den flotte utsikten. Leiligheten har rikelig med kjøkkeninnredning, levert av Stray. Integrerte hvitevarer og med innebygd ventilasjon på steketoppen for å nevne noe. Badene er flislagt og flott innredning. Gulvene har en fin lun parkett og veggene er malt i vakre farger. Fra hovedsoverommet er det utgang til egen skjermet frokostbalkong vendt mot morgensolen. Det er også en meget romslig walk-in-closet, samt inngang til eget bad. Konferer megler for detaljer.

  Diverse

  Det er egen sportsbod oppe på gangen like utenfor døren til denne leiligheten, så det er enkel adkomst.

  Oppvarming

  Alle leilighetene leveres med vannbåret gulvvarme. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.
 • Beliggenhet

  På Dvergsnestoppen flytter du inn i et etablert område. I dag yrer det av liv i en av Kristiansands største boligsuksesser. Butikk, barnehager, skoler, lekeplasser, fotballbane, badeplasser er i umiddelbar nærhet. Enten du vil bo alene, med barn, eller nær barnebarn. Dvergsnesområdet har alle de gode kvalitetene man ser etter: Gode solforhold, utsikt og sjarm! Mer informasjon på www.dvergsnestoppen.no

  Parkering

  Parkering i parkeringskjellers inkl. i pris. (Mulighet for kjøp av ekstra p-plass, kr. 200 000,- konf. megler)

  Tomt

  Areal: 3 791 kvm, Eierform: Fellestomt Tomten leveres opparbeidet i henhold til illustrasjon inntatt i hovedprospektet.
 • Adresse med betegnelse

  Dvergsnesåsen 73 A501, Gnr. 96 Bnr. 1074 Snr. 29 i Kristiansand kommune.

  Selger

  Dvergsnestoppen AS v. Rune Mesel Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Forretningsfører

  Sørlandet Boligbyggelag
 • Omkostninger

  9 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 21 900,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 876 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 23 269,50 (Omkostninger totalt) 9 623 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Felleskostnader inkluderer

  Kommunale avgifter, bygningsforsikring, lys, forretningsførsel, vaktmester, trappevask, a konto for oppvarming av varmt vann, tv/bredbånd.

  Offentlige avgifter

  I tillegg kommer oppstartskapital for sameiet på kr. 50,- pr. kvm.

  Formuesverdi

  Formuesverdien er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Ligningskontoret etter nyberegningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25% av den beregnede kvadratmeter prisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 90% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Nærmere informasjon kan finnes på Skatteetatens hjemmeside, www.skatteetaten.no.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Plan nr. 1367. Reguleringsbestemmelser for detaljregulering Dvergsnes felt B - nordlig del, delfelt B3, sist revidert 23.12.2013.

  Vei / Vann / Avløp

  Eiendommen tilknyttes offentlig vei, vann og avløp.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen: Det skal ved hjemmelsoverføringen ikke hvile andre heftelser eller rådighetsinnskrenkninger på tomten enn følgende: Tinglyst erklæring vann og kloakk. Tinglyst erklæring vedr. p-kjeller for brukerne på eiendommene B25-1,2 og 3 samt B18. (Rettigheter og plikter) På hoved eiendommen kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler som ikke fremkommer i grunnboken for denne eiendom. På eiendommen vil det være tinglyst lovbestemt panterett til sameiet.
 • Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 99 09 91 08.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, samt kontrollere midlenes opprinnelse. Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden. Dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet. Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen har ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene overfor megler som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter hvitvaskingsloven. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

  Lovverk

  Boligen er nyoppført, men ikke tatt i bruk, og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Dersom boligen selges til forbruker innen 6 måneder etter at den var ferdigstilt, vil det bli stilt entreprenørgaranti på linje med reglene i bustadoppføringslova.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/10-20-9000. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  10-20-9000

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Rita Ommundsen, tlf. 99 09 91 08

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg