Evje sentrum

Taubanegata 35, 1.etg, 4735 Evje

Prisantydning kr 2 090 000,-

Omkostninger:  kr 63 820,-
Totalpris:  kr 2 153 820,-
Felleskostnader:  kr 600,- / mnd
Felleskostnader inkluderer: Les mer
Kommunale avgifter:  kr 9 156,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 389 593,- Sekundær: kr 1 402 535,-

Visning

VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt etter avtale med megler. Kontakt megler på telefon, SMS eller mail for å avtale tidspunkt. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektoratets krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt.

Moderne og stilfull leilighet i firemannsbolig - meget sentralt - parkering i carport

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Byggeår:  2017

Soverom:  3

Eierform bygning:  Selveierseksjon

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  86 m²

Bruksareal:  86 m²

Bruttoareal:  93 m²

Tomtareal:  1979 m²

Velkommen til taubanegata 35!

Lys og fin leilighet i nyere firemannsbolig sentralt på Evje. Leiligheten ligger i 1.etasje og inneholder gang, stue og kjøkken i åpen løsning, 3 soverom, bad og vaskerom/teknisk rom. Det medfølger 1 sportsbod og parkeringsplass i carport. Det er utgang til terrasse og stor hage fra kjøkken. Leiligheten holder gjennomgående god standard. Eiendommen ligger i barnevennlig og sentralt boligområde, kun få minutters gange fra Evje sentrum med alle fasiliteter. Idrettspark og lysløype i umiddelbar nærhet, samt ca. 1,5 km til Evje barne- og ungdomsskole og barnehage.

Kontakt megler for visning.

 • Bygninger og byggemåte

  Støpt såle og fundamenter i betong direkte på grunn på antatte steinmasser fra tomt. Grunnmuren er antatt oppført i ringmurselementer med betong. Veggkonstruksjonen er isolert bindingsverk, med vindtett sjikt, vertikal utlufting og utvendig kledd med liggende malt panel og pussede fasadeplater. Se forøvrig tilstandsrapport.

  Byggeår

  2017 ifølge Evje og hornnes kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Selveierleilighet: 1.etasje: Bta: 93kvm - Bra: 86kvm - P-rom: 86kvm - S-rom: 0kvm P-rom inkluderer entre, vaskerom/teknisk rom, bad, 3 soverom, stue og kjøkken. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  Leiligheten ligger i byggets 1 etasje og har alt på ett plan. Leiligheten inneholder gang, stue og kjøkken i åpen løsning, 3 soverom, bad og vaskerom/teknisk rom. Det følger i tillegg med 1 sportsbod og parkeringsplass i felles carport. Det er utgang til terrasse fra kjøkken. Stor utvendig bod i fellesanlegg.

  Standard

  Leiligheten er oppført i 2017 og holder en gjennomgående god standard. Leiligheten ligger praktisk til i 1.etasje med enkel trappefri adkomst. Det er lyse og nøytrale fargevalg i hele leiligheten. Det er parkett på gulv og fliser på bad. Lys og fin gang med plass til å henge fra seg yttertøy, samt god plass til skoskap og kommode. Gangen har varmekabler i gulvet. Stue og kjøkken er i åpen løsning. Stua har store vinduer som gir godt med naturlig lysinnslipp til rommet. Flott peisovn i stuen gir god og lun varme på vinterstid. Det er plass til sofagruppe og spisebord i stue/kjøkken. Kjøkkeninnredningen består av hvite slette fronter og har laminat benkeplate. Det vil bli satt inn ny benkeplate i løpet av kort tid. Det er integrerte hvitevarer. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass. Det er utgang til hage og terrasse fra kjøkkenet. Romslig bad med fliser på gulv og baderomsplater på veggene. Badet er innredet med toalett, dusjkabinett og servantinnredning. Rommet har varmekabler i gulvet. Det er egen bod/vaskerom med opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har 3 soverom med plass til dobbeltseng og garderobeskap.

  Diverse

  Selger opplyser om et årlig strømforbruk som utgjør ca. 10 000kwh. Dette utgjør årlig ca. 12 800,-. Dette vil variere med bruken av leiligheten. Eiendommen er av sameiet forsikret med fellespolise i Codan med polisenummer 1096708. Leiligheten har fiber fra Altibox. Det er forbudt med trampoline på fellesarealene.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra Lars Tore Mesel datert 26.03.20 er vedlagt denne salgsoppgave og bør leses i sin helhet før budgivning. Takstmannens konklusjon: Leilighet beliggende i 1.etasje med en praktisk romløsning. Liten bruksslitasje på overflater, innredninger og utstyr. Forøvrig vises det til rapportens enkeltpunkter.

  Sammendrag selgers egenerklæring

  Selger har ingen spesielle kommentarer i egenerklæringen. Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

  Oppvarming

  Elektrisk og ved. Varmekabler i gang og på bad. Peisovn i stue. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Hvitevarer, løsøre og tilbehør

  Følgende hvitevarer følger boligen: Integrert kombiskap (kjøleskap m/frys), komfyr, steketopp og oppvaskmaskin. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke. Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B
 • Beliggenhet

  Meget sentralt og attraktivt beliggende selveierleilighet like ved Evje sentrum. Leiligheten ligger i et barnevennlig område med gangavstand alle fasiliteter. Idrettspark og lysløype ligger i umiddelbar nærhet, samt alt av butikker og servicetilbud i Evje sentrum ligger kun en kort gåtur unna. Det er ca. 1,5 km til Evje barne- og ungdomsskole, samt kort vei til turområder og bademuligheter. Gode solforhold på eiendommen.

  Adkomst

  Se kart. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

  Parkering

  Parkering i carport.

  Tomt

  Areal: 1 979 kvm, Eierform: Eiet tomt Asfaltert tun og biloppstillingsplass i carport. Stor hage foran leiligheten. Utgang fra stue til terrasse.
 • Adresse med betegnelse

  Taubanegata 35, Gnr. 50 Bnr. 71 Snr. 5 i Evje og hornnes kommune. Sameiebrøk: 105/840

  Selger

  Anette Lislevand Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Regnskap og vedtekter

  Kjøper/seksjonseier plikter å følge sameiets vedtekter. Dokumentet er vedlegg til salgsoppgaven. Sameiet har ikke utarbeidet regnskap, budsjett, og årsberetning. Protokoll fra siste styremøte er vedlagt.

  Husdyrhold

  Det er ikke tillatt å holde husdyr uten styrets forhåndsgodkjenning. Godkjenning er avhengig av at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre sameiere.

  Forretningsfører

  Evje Landbruksregnskap AS
 • Omkostninger

  2 090 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 52 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 090 000,-)) -------------------------------------------------------- 63 819,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 153 819,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Felleskostnader

  Kr.600,- pr.mnd.

  Felleskostnader inkluderer

  Felleskostnadene inkluderer felles byggforsikring, brøyting, plenklipping og vedlikehold. Kjøper må tegne egen innboforsikring.

  Andel fellesgjeld / Fellesformue

  Ingen fellesgjeld.

  Offentlige avgifter

  Kr. 9 156,38 pr. år De kommunale avgiftene inkluderer abonnementsgebyr vann kr. 1 990,-, abonnementsgebyr avløp kr. 3 345,-, forbruk vann kr. 16,50 pr. m3, forbruk avløp kr. 24,87,- pr. m3 og standard renovasjon kr. 3 780,-. Alle beløpene er inkl mva.

  Eiendomsskatt

  Det er ingen eiendomsskatt for denne eiendommen.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 389 593,- for år 2018. Sekundær: Kr. 1 402 535,- for år 2018.

  Vederlag

  Digital grunnpakke (Kr.2 990) Oppgjørshonorar (Kr.7 100) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 090 000,-) (Kr.52 250) Tilretteleggingshonorar (Kr.10 900) Totalt kr. (Kr.73 825)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligformål, tilhører reguleringsplan "Evje sentrum 199702", ikrafttredelse 12.06.1997. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om. Langs veien er deler av eiendommen regulert til annen veigrunn i områdeplan for Evje sentrum planID 201115. På motsatt side av Alfred Uglands veg er det et større område som er regulert til offentlig formål- kirke/annen religionsutøvelse. På andre siden av Taubanegata er det regulert til bolig/forretning/kontor.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 12.10.2017. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Ingen tinglyste heftelser følger eiendommen. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt.

  Rettigheter og forpliktelser

  Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 92 80 63 23.

  Tiltak mot spredning av koronavirus på visning

  VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt etter avtale med megler. Kontakt megler på telefon, SMS eller mail for å avtale tidspunkt. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektoratets krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, samt kontrollere midlenes opprinnelse. Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden. Dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet. Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen har ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene overfor megler som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter hvitvaskingsloven. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/17-20-0020. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  17-20-0020

  Ansvarlig megler

  Avd. leder / Eiendomsmegler Jan Terje Halvorsen, tlf. 92 80 63 23

  Vedlegg