Grimstad Nord

Holbekkveien 30B, 4886 Grimstad

Prisantydning kr 5 200 000,-

Omkostninger:  kr 144 950,-
Totalpris:  kr 5 344 950,-
Kommunale avgifter:  kr 27 120,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 1 210 763,- Sekundær: kr 4 358 747,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Stor enebolig med leilighet i barnevennlig og veletablert område med dobbel garasje. Solrikt og basseng.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  2008

Soverom:  8

Rom:  3

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  268 m²

Bruksareal:  312 m²

Bruttoareal:  344 m²

Tomtareal:  792 m²

Romslig enebolig for storfamilien beliggende på Holbekk. Kun få minutter fra Grimstad sentrum. Solrik og usjenert tomt. Innh. bla: Hoveddel: hall, stue, kjellerstue, 6 soverom, 2 bad, kjøkken mm. I tillegg er det en godkjent utleiedel med 2 soverom, stue m/kjøkken og bad. Boligen fremstår meget lys og trivelig og er jevnlig vedlikeholdt. En dobbel og en enkel garasje samt flere biloppstillingsplasser på gårdsplassen.

 • 6 soverom i hoveddel, samt 2 i utleiedel
 • 2 bad i hoveddel, 1 bad i leilighet
 • Badebasseng
 • Hagestue
 • Dobbel og enkel garasje
 • Lettstelt hage
 • Gang- og sykkelsti til Frivold skole.
 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  2008 i følge Grimstad kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 268 kvm, Bruksareal: 312 kvm, Bruttoareal: 344 kvm. Sekundærrom: 44 kvm. Bra. pr. etasje.: U. etg: 162 m² - 1. etg. 150 m² P-rom inkl: U.etg: Leilighet: Gang, 2 soverom,stue/kjøkken, bad. U. etg: Hovedbolig: Gang, stue, 2 soverom, bad. 1. etasje : Stue, kjøkken, 1 gang, bad, 4 soverom, vaskerom. S-rom inkl.: Boder Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  Leilighet: Gang, 2 soverom, stue/kjøkken, bad. Hovedbolig: U. etg: Gang, stue, 2 soverom, bad, tekninsk rom. 1. etasje : Stue, kjøkken, gang, bad, 4 soverom, bad, vaskerom.

  Standard

  Generelt er boligen meget innholdsrik meg god standard. Selger er byggmester og har bygget boligen selv. U. etg.: Gang: Fliser på gulv, malt gips på vegger. Praktisk skyvedørsgarderobe langs den ene veggen. Kjellerstue: Laminat på gulv og malt smartpanel på vegg.Her er god plass til sofagruppe. 2 soverom: Laminat på gulv, malt smart panel på vegger. Et av rommene har egen utgang. Bad: fliser på gulv og vegger. Innredning bestående av servant med skap og speil, dusjkabinett. (Nytt i 2019). Utleiedel: Stue og kjøkken har laminat gulv og malte gipsvegger. Kjøkken er lyst med frittstående hvitevarer bestående av komfyr med stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Stuen er forøvrig lys og tiltalende med gode møbleringsmuligheter. 2 soverom i leiligheten som har laminat på gulv og malte gipsvegger. Begge rommene er utstyrt med garderobeskap. Bad med fliser på vegg og gulv. Innredning bestående av servant med skap og speil, wc og dusj. Selgers møbler medfølger i handelen. 1. etg: Kjøkken med parkett på gulv og malte gipsvegger. Romslig innredning med hvite fronter og benkeplate i laminat. Fliser mellom over- og underskap. Integrerte hvitevarer bestående av keramisk koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap og fryseskap. Stuen er lys og stor med god plass til å lage flere hyggelige oppholdssoner. Parkett på gulv og malte gipsvegger. Det er utgang til terrassen fra kjøkken. Alle 4 soverommene i denne etasjen har parkett på gulv og malte gipsvegger. Gangen her har fliser på gulvet og malt smartpanel.Her er utgang til hagen. Bad med flis på gulv og vegg, badekar og dusj. Vaskerom med flisgulv og malt gipsvegg.

  Annet

  Kjøkkenbord, sofa, sofabord, TV og vaskemaskin som står i leiligheten medfølger handelen.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra Erik Sørensen AS datert 06.11.19 er en del av denne salgsoppgave og må leses i sin helhet før budgivning. Konklusjon fra tilstandsrapport: En romslig bolig med 2 garasjer og leilighet i deler av U- etasjen beliggende på en solrik og sentral tomt. Den generelle tilstanden utvendig virker god, her er det deler av tekking/drenering ved utvendig garasje side syd-øst som nå trenger utbedringer. Innvendig må en være obs på kommentarer til gulv på våtrommene. Viser forøvrig til rapportens enkelte punkter.

  Oppvarming

  Vannbåren varme i vann til luft og varmepumpe i alle rom, bortsett fra hovedsovrom i 1. etg. U.etg: boder og hovedsoverom.Varmepumpe har veksler og brukes til å varme opp bassenget om sommeren. Dette er meget kostnadseffektivt. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger i et veletablert og rolig boligområde bestående for det meste av frittliggende villaer. Trygge gang- og sykkelstier mot byen og Frivold skole, samt flotte rekreasjonsområder ved Dømmesmoen. Boligen ligger ca 3 km fra Grimstad sentrum, og ca 800 meter til butikker på Bergemoen. Flotte turområder like i nærheten.

  Adkomst

  Fra Sørmeglerens kontor i Storgaten følg Opplandsveien ta til venstre på Gjærbrøndveien og så til venstre igjen mot Holbekk. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

  Parkering

  I dobbel og enkel garasje samt bloppstillingsplasser på gårdsplassen.

  Tomt

  Areal: 792 kvm, Eierform: Eiet tomt Pent opparbeidet med plen og beplantning innrammet av en vintergrønn hekk. Deilig terrasse anlegg med svømmebasseng og hagestue. Gårdsplassen er belagt med belegningsstein.
 • Adresse med betegnelse

  Holbekkveien 30B, Gnr. 7 Bnr. 421 i Grimstad kommune.

  Selger

  Tone N. Meberg og Glenn Meberg Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  5 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 130 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 200 000,-)) 144 950,- (Omkostninger totalt) 5 344 950,- (Totalpris inkl. omkostninger) Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

  Offentlige avgifter

  Kr. 27 120 pr. år

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 1 210 763,- for år 2017. Sekundær: Kr. 4 358 747,- for år 2017.

  Vederlag

  Enkeltannonse GAT 09.11.19 (Kr.3 900) Oppgjørshonorar (Kr.7 900) Provisjon (forutsatt salgssum: 5 200 000,-) (Kr.52 000) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.525) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 900) Grunnpakke markedsføring (Synlig 08.11.19) (Kr.2 990) Totalt kr. (Kr.80 215)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til områder for boliger m/tilhørende anlegg, tilhører reguleringsplan Holbekk, datert 18.10.1999. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Ferdigattest vil foreligge innen overtagelse

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet vann og kloakk. Privat vei, kommunal brøyting.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Ingen registrerte heftelser. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Boligen har utleiedel.

  Radonmåling

  Utleieenheten er ikke radonmålt. Fra 1.1.2014 er det krav i henhold til strålevernforskriften om at utleieenheter skal være radonmålt.
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 91 34 85 90.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/21-19-0166. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  21-19-0166

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF / Avd. leder Dajmi E. Birkedal

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg