Grimstad Syd 

Kjæråsen 54, 4887 Grimstad

Prisantydning kr 2 400 000,-

Omkostninger:  kr 63 850,-
Totalpris:  kr 2 463 850,-
Kommunale avgifter:  kr 12 768,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 723 070,- Sekundær: kr 2 603 051,-

Visning

14. november, kl. 16:30–17:30

Velkommen til en hyggelig visning!

Nyere rekkehus over 2 plan. Garasje og fine usjenerte uteplasser.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Rekkehus

Byggeår:  2016

Soverom:  2

Rom:  1

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  91 m²

Bruksareal:  91 m²

Tomtareal:  143 m²

Velkommen til Kjæråsen 54. Et nyere og lekkert rekkehus som inneholder: 1. etg: Entrè, vaskerom, bad, kjøkken og stue med utgang til terrasse og hage. 2. etg: Loftsgang, 2 soverom, og bad. Deler av stuen er opprinnelig soverom med dør ut til entrè, og kan lett tilbakeføres

Beliggende rolig og barnevennlig i blindvei.

Tomten er meget solrik og flott opparbeidet. Usjenert og lun markterrasse med utgang fra stuen og takterrasse med utgang fra 2. etasje.

Beliggende meget barnevennlig i nyere boligfelt ca 5 km vest for Grimstad sentrum.Trivelig boligområde med nærhet til sjøen, natur og flotte turområder. Grei avstand til barnehager, barne- og ungdomsskole. Kort vei til bussforbindelser, samt noen få minutters kjøretur til Grimstad sentrum.

 

 

 

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  2016 i følge Grimstad kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Bra/P-rom: 91 kvm Bra 1. etasje: 57 kvm Bra 2. etasje: 34 kvm Utvendig enkel bod ca 5,2 kvm. Garasje i rekke.

  Innhold

  Følgende planløsning: 1. Etasje p-rom: Entrè, bad, vaskerom, stue og køkken. 2. Etasje p-rom: Gang, 2 soverom og bad. Deler av stuen er opprinnelig soverom med dør ut til entrè, og kan lett tilbakeføres. Utvendig bod ved inngangsparti. Garasje i rekke.

  Standard

  Boligen innehar en gjennomgående god standard og fremstår som lys og lettstelt. Gulv: Parkett på soverom, stue, kjøkken og loftsgang. Fliser i entrè. Belegg på bad og vaskerom. Vegger: Malte flater. Badromsplater på badet Romslig, flislagt entrè med varmekabler. Her er det god plass å sette fra seg sko og klær og har i tillegg en praktisk løsning med enkel adkomst til bad og vaskerom. Fra entrèn kommer man inn til stue med åpen kjøkkenløsning. Stuen er av god størrelse da det 3. soverommet er omgjort til stue. Dette kan lett tilbakeføres. Stuen er lys og luftig med gode vindusflater og direkte utgang til stor, solrik markterrasse. Kjøkkenet er pent med en åpen løsning inn mot spisestuen og stuen. Rikelig med benk- og skapplass. Integrert oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr med nedflet koketopp. Badet i 1. etasje har varme i gulv og innredet med badekar, toalett og servant med innredning. Badet i 2. etasje har varme i gulv og innredet med dusj, toalett og servant med innredning.

  Tilstandsrapport

  Konklusjon takstmann: Boligen fremstår i normal teknisk stand utfra alder. Det er ikke registrert vesentlige bygningstekniske mangler med unntak av normal alderslitasje på bygningsdeler. Det er påpekt enkelte mindre merknader som fremkommer i rapporten. Levetid er en statistisk variabel, og er ikke "eksakt vitenskap". Dette innebærer at levetider kan variere betydelig ut fra vedlikehold, bruk, sammensetning, og hvor værutsatt bygningsdelen er.

  Oppvarming

  Varmekabler i gang og begge bad. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
 • Beliggenhet

  Beliggende meget barnevennlig i nyere boligfelt ca 5 km vest for Grimstad sentrum.Trivelig boligområde med nærhet til sjøen, natur og flotte turområder. Grei avstand til barnehager, barne- og ungdomsskole. Universitetet i Agder ligger ca 5 km unna. Kort vei til bussforbindelser, samt noen få minutters kjøretur til Grimstad sentrum.Leiligheten har kort avstand til Morvikfjorden, hvor det finnes offentlig badestrend, samt meget trivelige turområder i Østerskogen.

  Parkering

  Garasje i rekke. Det følger med en egen parkeringsplass på felles parkeringsplass, samt 2 gjesteparkeringer som er felles for fire boliger.

  Tomt

  Areal: 143 kvm, Eierform: Eiet tomt Tomten er pent opparbeidet og meget lettstelt og solrik. Belegningsten ved inngangsparti. Markterrasse med utgang fra stuen med fin beplantning i front.
 • Adresse med betegnelse

  Kjæråsen 54, Gnr. 83 Bnr. 41 og Gnr. 83 Bnr. 43 i Grimstad kommune.

  Selger

  Jannicke Møretrø Vassbotn Svein Andre Vassbotn Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  2 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 60 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 400 000,-)) 63 850,- (Omkostninger totalt) 2 463 850,- (Totalpris inkl. omkostninger) Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

  Offentlige avgifter

  Kr. 12 768 pr. år

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 723 070,- for år 2017. Sekundær: Kr. 2 603 051,- for år 2017.

  Vederlag

  Grunnpakke markedsføring (Kr.2 990) Oppgjørshonorar (Kr.7 900) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 400 000,-) (Kr.50 000) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 900)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til boligbeb. - konsentrert småhusbebyggelse, tilhører reguleringsplan Kjæråsen, datert 27.08.2012. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Ferdigattest datert 10.05.2016

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vann og kloakk. Privat vei.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Ingen tinglyste servitutter. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen:

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 31.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/21-19-0174. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  21-19-0174

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Camilla Stenberg Rimestad

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg