Kristiansand-Randesund/Søm/Odderhei/Fidjeåsen

Dvergsnesbrinken 13-15, 4639 Kristiansand s

Pris kr 4 990 000 – kr 5 090 000,-

Totalpris:  kr 5 036 050 – kr 5 136 170,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Dvergsnes - Svært innholdsrike og smarte eneboliger i kjede under oppføring - 4(5) soverom.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Soverom:  4–5

Rom:  2

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  154–154 m²

Bruksareal:  160–160 m²

Dvergsnes har etablert seg som en oase for barnefamilier som ønsker trygge rammer og gode oppvekstsvilkår for sine kjære. Området er kjent for dets moderne og inspirerende arkitektur. Arkitektene, Maren Spilling og Janicke Jebsen Vinje, har i Dvergsnesbrinken tegnet boliger med et enhetlig preg, unike detaljer og fargevalg som gir identitet, og skiller dem litt fra resten av bebyggelsen på Dvergsnes. Denne boligen har mulighet for å bygges på, i ditt tempo. Hvis du ønsker to ekstra rom og større takterrasse, er det godt å vite at boligen kommer ferdig med tegninger for en utvidelse på et senere tidspunkt. Alle eiendommene får en tinglyst heftelse på at man aksepterer naboenes tilbygg slik det er tegnet av arkitekten. På denne måten legges det til rette for gode naboskap.

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
13 4 0. 154m² 160m² kr 5 136 170,-
15 4 0. 154m² 160m² kr 5 036 050,-
 • Bygninger og byggemåte

  Se under pkt. "STANDARD" Arealer: Arealene som er oppgitt på tegninger i denne salgsoppgaven og i prisliste, er angitt som Bruksareal (BRA). BRA er det areal av bruksenheten som ligger innenfor omsluttende vegger. I BRA medregnes også areal som opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, innredningsenheter o.l. innenfor bruksenheten (NS3940:2012). Primærrom (P-rom) er primærrommenes nettoareal og arealet av innvendige vegger mellom disse, minus boder og tekniske rom med omsluttende vegger. Arkitekt har inkludert alle sjakter innenfor omsluttende leilighetsvegger i P-rom, på samme måte som i BRA.

  Innhold

  Boligene er under oppføring og det er mulig å gjøre endringer på f.eks. gulv, maling, elektro og annet. Muligheter for endringer begrenses utover byggeperioden. 1.etg.: Entré, vaskerom, 2 bad, 3 soverom hvorav et foreldresoverom med eget bad og omkledningsrom. Tett trapp med bortsettingsmuligheter under trappen. Utvendig bod i forbindelse med carport og under utvendig trapp. 2.etg.: Stor stue med utgang til terrasse, kjøkken og soverom/kontor. 3.etg.: Takstue/soverom med utgang til stor takterrasse. Carport.

  Beskrivelse av prosjektet

  Arkitekttegnede eneboliger i kjede med carport. Boligene kan utvides med ca. 28 kvm. i 2.etasje over carport. Takterrassen vil da også utvides tilsvarende.

  Standard

  Boligen leveres med god oppgradert standard og balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Boligene er bygd etter TEK 10 og er godt isolert med trelagsvinder. Vegger: Slette, listfrie vegger mot tak malt i tidsriktige farger med supermatt maling. Bad har fliser på vegg. Gulv: Det er lys en-stavs hvitpigmentert eikeparkett på alle oppholdsrom. Entre, vaskerom og bad har fliser på gulv. Tak: Slette gipshimlinger. Kjøkken: Leveres med en innholdsrik innredning fra Strai Kjøkken til kr. 78 700,- som dekker et komplett kjøkken (uten hvitevarer). Tegninger er inntatt i salgsoppgaven. Belysning: Dekorativ utebelysning flere steder på fasadene. Boligene kan oppgraderes med dimbare LED-spotter.  Tomten leveres med planert og gruset innkjørsel. Grovplanert i hageområde.

  Diverse

  Avbestilling: Dersom kjøper avbestiller, gjelder Bustadoppføringslovens regler, jfr. §§52 og 53. Kjøper vil være ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av avbestillingen, herunder nødvendige prisavslag ved videresalg. Bestilte endrings og tilleggsarbeider må uansett betales i sin helhet.

  Annet

  Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige. Alle perspektiver, modeller, illustrasjoner og møblerte planskisser er kun ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse, og det fremkommer da elementer som ikke inngår i den kontraktsmessige leveranse. Boligene overleveres i bygg rengjort stand. I nyoppførte bygninger må forventes i noen grad svinn og krymping av materialer, for eksempel svinnriss i mur, mindre riss i maling ved skjøter, hjørner og sammenføyninger som følge av krymping av trevirke og betong o.l. Slike forhold er ikke å anse som mangler ved den leverte ytelse. Salgsoppgaven og annonsene inneholder bilder fra tilsvarende boliger som er ferdigstilt. Det gjøres oppmerksom på at bildene inneholder personlig tilpasninger og elementer som er tilvalg og ikke inngår i standardleveranse for boligene. Interessenter må sette seg inn i leveransebeskrivelsen som beskriver standardinnholdet. Det gjøres spesielt oppmerksom på at Selgers plikt til å rette, eller yte prisavslag ikke omfatter: Reparasjoner som går inn under vanlig vedlikehold, sprekkdannelser som oppstår som følge av naturlig krymping når materialvalg og materialbehandling har vært forsvarlig fra Selgers side og skader som oppstår ved uforsvarlig eller feilaktig bruk av boligen med utstyr.

  Oppvarming

  Boligene leveres med varmekabler i entré/gang og våtrom. Det er lagt inn pipeløp til stue for fremtidig peis/ovn Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Energiattest

  Når en bolig selges før den er ferdig bygget, skal selger oppfylle plikten for energi- og oppvarmingskarakter og lage fullstendig energiattest ved ferdigstillelse. Prosjektet bygges etter teknisk forskrift etter plan og bygningsloven, gjeldende fra 2010 (TEK 10).
 • Beliggenhet

  Det nye, men veletablerte området, byr på spennende arkitektur, gode servicetilbud og umiddelbar nærhet til natur og båtliv. Her vil du finne voksne og barn i samme livssituasjon, som danner et unikt utgangspunkt for store og små hverdagsgleder. Dvergsnes: Trygt for barna, nært for de voksne. Moderne idyll. Innenfor gangavstand finner du en rekke barnehager og skoler som f.eks. Espira Dvergsnestangen barnehage, Maurtua barnehage, Dvergsnes barneskole, Holte ungdomsskole og Sørlandets Maritime videregående skole. Dagligvarer og hverdagstjenester er i umiddelbar nærhet. For de med god sportsånd er det rekke tilbud som lysløypa, golfbane og Sukkevann Idrettsanlegg.

  Parkering

  Romslig carport på 28 kvm samt 1-2 biloppstillingsplasser foran huset. Det er en praktisk utvendig sportsbod og redskapsbod under utv. trapp.

  Tomt

  Eierform: Eiet tomt  Tomtene er ferdig grovplanert klar til oppfylling. Det leveres ett valgfritt frukttre. Dvergsnesbrinken 13 tomt: 322 m2 Dvergsnesbrinken 15 tomt: 290 m2 Mindre arealavvik kan forekomme ved endelig oppmåling
 • Adresse med betegnelse

  Dvergsnesbrinken 13-15, Gnr. 96 Bnr. 1119 og 1118 i Kristiansand kommune. Eiendommene har realsameie 1/4 andel i gnr.96 bnr 1122 (innkjørsel).

  Selger

  Dvergsnes Tomteselskap AS Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

  Forsikring

  Frem til overtagelse vil bygg og eiendom være forsikret av utbygger, jfr. buofl. § 13 siste ledd. Etter overtagelse må kjøper må selv sørge for at boligen er forsikret.
 • Omkostninger

  Pris Nr. 13: Kr. 5 050 000,- Pris Nr. 15: Kr. 4 990 000,- Dokumentavgift av tomteverdi* (kr. 1 800 000,-): kr. 45 000,- Tinglysingsgebyr for skjøte: kr. 525,- Tinglysingsgebyr pr. pantedokument: kr. 525,- SUM TOTALE KOSTNADER: kr. 46 050,- Dersom man ønsker tilbygg som forevist på tegninger, kommer det kr. 600 000,- i tillegg til kjøpesummen. Selger har satt frister for når kjøper må bestemme seg for om tilbygget skal medtas i entreprisen. Dvergsnesbrinken 17 bygges med tilleggsdel. * Ved kjøp av ny bolig betaler man dokumentavgift av tomteverdien. Kjøper er for øvrig ansvarlig for alle tilknytningsavgifter som f.eks. TV, Internett og kommunale avgifter. Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

  Offentlige avgifter

  Kommunale avgifter, renovasjon og eiendomsskatt vil tilkomme. Beløpet kan ikke opplyses enda, da det beror på forbruk, samt type abonnement og fastsettes etter overtakelsen.

  Formuesverdi

  Formuesverdien er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Ligningskontoret etter nyberegningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25% av den beregnede kvadratmeter prisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 90% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Nærmere informasjon kan finnes på Skatteetatens hjemmeside, www.skatteetaten.no.

  Øvrige mulige kostnader

  Det skal dannes velforening i området og boligeierne er forpliktet til å være medlem i denne.

  Garantier

  Boligene selges ihht. Lov om Bustadoppføring, og selger plikter å stille garanti på 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% av kjøpesummen i 5 år etter overlevering av leilighetene til kjøper. Eventuell overføring av innbetalt forskuddsbeløp fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti ihht. bustadoppføringslovas § 47.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Ferdigstillelse

  Boligene forventes ferdig i løpet av 2.kv. 2020

  Reguleringsplan

  Eiendommene ligger under plan nr. 1320: «Detaljregulering for Dvergsnes, felt B, sørlig del, delfelt C, D1 og D2.» Vedtatt 15.4.2014. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det skal foreligge midlertidig brukstillatelse ved overtakelse. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligen. Kjøper er gjort oppmerksom på, og aksepterer at en slik ferdigattest normalt foreligger først noe tid etter overtakelsestidspunktet. Det forutsettes i så fall at det foreligger midlertidig brukstillatelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger ved overtakelse, kan kjøper i medhold av bustadoppføringslovas § 31 holde tilbake et beløp på meglers klientkonto som sikkerhet frem til ferdigattest foreligger. Det gjøres oppmerksom på at tilbakeholdt beløp må stå i samsvar med forholdene som gjenstår for at ferdigattest kan foreligge. En uavhengig takstmann kan avgjøre rettmessig tilbakehold, og takstmann får da fullmakt til å frigi beløpet når forholdet som hindrer ferdigattest er utbedret.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vann og kloakk. Tilknyttet offentlig vei via felles innkjørsel med naboer. Eiendommen har realsameie 1/4 andel i gnr.96 bnr 1122 (innkjørsel). Eiendommen har privat VA- og overvannsledninger i felles innkjørsel. Kommunen vil tinglyse erklæring vedr. vedlikehold etc. av dette. Erklæringen er ikke tinglyst ved trykking, men inntatt i salgsoppgaven for gjennomgang.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: 2019/345605-1/200 - Best. om velforening 2019/345605-2/200 - Best. om gjerde 2019/345605-3/200 - Best om bebyggelse 2019/345605-4/200 - Best. om vann/kloakk 2019/345605-5/200 - Best om elektriske ledninger. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Eier har full råderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne
 • Kjøpekontrakter

  Avtale om kjøp forutsettes inngått på selgers standard kjøpekontrakt eller kjøpstilbud til fast pris som vil bli benyttet ved salg. Selgers kontrakts dokument forutsettes gjennomgått før bud inngis. Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m

  Kjøpers undersøkelsesplikt

  Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsprospekt, reguleringsplaner, byggebeskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig, bes kjøper henvende seg til megler. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper er blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med megler dersom noe er uklart, og det presiseres at det er viktig at slike avklaringer finner sted før bindende avtale om kjøp av bolig inngås.

  Selgers rett til endringer

  Selger har rett til å foreta endringer i prosjektet som ikke vesentlig forringer prosjektets kvalitet eller standard, herunder arkitektoniske endringer, materialvalg, mindre endringer i konstruksjonen, rørgjennomføringer og/eller tomtetilpasninger. Slike endringer er ikke å anse som mangler ved ytelsen. Det samme gjelder de endringer som må gjøres som følge av kommunens byggesaksbehandling og krav i ramme- og igangsettingstillatelser, samt andre offentlige tillatelser. Selger skal så langt det er praktisk mulig, informere Kjøper om slike endringer.

  Tilvalg / Endringer

  Selger vil før innredningsarbeidene starter, innkalle til endringsmøter. Det er begrenset anledning til å flytte på ventilasjonsanlegg, el-skap eller avløp og vanntilførsel. Endringer og tilvalg vil medføre kostnader for kjøper/ påslag fra utbygger. Alle tilvalg avtales direkte mellom kjøper og utførende entreprenør i en separat avtale og faktureres direkte mellom partene.

  Budgivning

  Boligene selges til fastpris. Benytt vedlagte skjema «Kjøpetilbud til fastpris». Alle kjøpetilbud må inngis skriftlig sammen med legitimasjon. Regler om budfrister i Eiendomsmeglerloven kommer ikke til anvendelse da selger ikke er forbruker.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

  Lovverk

  Boligene selges iht. bustadsoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Leiligheter hvor bindende avtale inngås etter ferdigstillelse selges etter avhendingslovens normalregler. En eventuell mangels vurdering foretas etter avhendingslovens alminnelige regler, jf. § 3-7 og § 3-8. Dersom kjøper ikke er å anse som forbruker i henhold til avhendingsloven § 1-2 (3), gjøres det oppmerksom på at boligen selges som den er, jf. avhendingslovens § 3-9.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Følgende dokumenter er vedlegg til salgsoppgaven og kan fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten: - Snitt og fasadetegninger - Utvidet byggebeskrivelse rørlegger - Utvidet byggebeskrivelse ventilasjon - Grunnbok Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning.

  Oppdragsnummer

  10-19-9041

  Ansvarlig megler

  Jurist / Eiendomsmegler MNEF Eivind Sæbø Severinsen

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg