KVERNHUSHEIA

Kvernhusheia 15D, 4634 Kristiansand s

Prisantydning kr 2 450 000,-

Omkostninger:  kr 65 100,-
Totalpris:  kr 2 515 100,-
Kommunale avgifter:  kr 9 403,- / år
Festeavgift:  kr 2 200,-
Formuesverdi: 

Primær: kr 639 292,- Sekundær: kr 2 301 451,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Nyere enderekkehus på solrik tomt - Garasje i rekke - Solrik balkong og veranda - Nydelig utsikt!

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Rekkehus

Byggeår:  1971

Soverom:  3

Rom:  1

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Festet tomt

Antall rom:  4

Arealbeskrivelse

Primærrom:  108 m²

Bruksareal:  119 m²

Bruttoareal:  133 m²

Tomtareal:  409 m²

Sørmegleren ved Kristian Lossius har gleden av å ønsker deg velkommen til Kvernhusheia 15 D! 

Et flott enderekkehus over 2 plan beliggende på solrik tomt med nydelig utsikt!

Boligen fremstår som moderne og ble pusset opp av tidligere eier.

Boligen har en lys og romslig stue med utgang til solrik balkong med sol fra ca. kl. 12-21 på sommeren. På fremsiden er det sol fra ca. 09.00-12.00. Nyere kjøkken fra HTH, samt toalett.

I underetasjen er det 3 soverom, lekkert bad samt bod under trapp. Utgang til solrik platting fra u-etasje.

I tillegg medfølger en garasje i rekke.

Velkommen til visning!

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  1971 ifølge Kristiansand kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 119 kvm, Bruttoareal: 133 kvm Sekundærrom: 11 kvm. Bra. pr. etasje.: Underetasje 57 m² - 1. etg. 62 m² P-rom inkl: Underetg.:Trapperom/gang, bad, 3 soverom 1.etg.: Vindfang, gang/trapperom, stue, kjøkken, wc S-rom inkl: Garderobe, garderobe/bod. Utvendig bod måler 5 m2 i bruksareal (BRA), rommet er ikke medtatt i samlet arealmåling (tilleggsareal). Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  Kort fortalt - Nyere rekkehus over 2 etg. - Solrike uteområde. - Nydelig utsikt. - Flott bad og kjøkken. - 3 soverom. - Garasje i rekke.

  Standard

  1. etg: Gang/entrè Gang med belegg og inngang til toalett og stue. Stue Stor lys stue med plass til både sofagruppe og spisebord. Fra stuen er det utgang til solrik balkong med sol fra ca. til . 12 til 21 på sommeren ifølge selger. I stuen er det også montert både peis ovn og varmepumpe. Godt med vindusflater med flott utsikt. Kjøkken Nyere pent og stort kjøkken fra HTH med belegg på gulv og malt tapet. Kjøkkenet har slette høyglanspolerte fronter, med laminat benkeplate, kjøkkenventilator, integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Kjøleskap fra Samsung medfølger også salget. Toalett Separat toalett med belegg på gulv samt servant med underskap. U-etg. Bad Lekkert flislagt bad med fliser på gulv og varmekabler. Badet har dusjnisje med glassbyggerstein og glassdør, vegghengt toalett, dobbel servant med tilhørende underskap. I tillegg er det opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. (Medfølger ikke) Soverom Boligen har 3 romslige soverom med plass til senger og klesskap. Fra soverom 2 er det utgang til solrik terrasse/hage med sol fra ca. 12-21 på sommeren Bod Innvendig bod under trapp med plass til kjøleskap. (Blir stående.) Utvendig redskapsbod på 5 kvm.

  Diverse

  - Vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke. - Dobbelt kjøleskap oppe, mindre kjøleskap i underetasjen, sofa og bord oppe, sofa i underetasjen, klesskap i underetasjen medfølger salget.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra Arild Grundetjern datert 26.09.19 er en del av denne salgsoppgave og må leses i sin helhet før budgivning. Konklusjon tilstandsrapport: "Boligen er bygd i 1970 og har normal slitasje utvendig, vanlig vedlikehold bør beregnes. Innvendig ble boligen totaloppusset for ca. 7 år siden. Følgende hovedtrekk kan nevnes: Utvendig har teglstein på tak fra byggetid normal slitasje, vanlig vedlikehold/oppgradering bør beregnes. Takrenner og beslag er i bra stand. Pipe er beslått over tak, dette er en god løsning. Vinduer og dører er fra 2013 og er i god stand. Kun WC-vindu er fra byggetid. Kledningen har normal slitasje. Gavlvegg nord har nyere liggende kledning med skrå som er i god stand. Liten gavlvegg på tak trenger oppgradering. Terrasse er i bra stand, rekkverk er iht. krav. Innvendig var loft tørt og fint under befaringen. Takkonstruksjonen er laget av taksperrer i 2x7" utførelse med sponplater til undertak. Loft har god ventilasjon ved takgesims og i gavlvegg. Fuktsøking ble utført på bad, se romskjema. HTH kjøkkeninnredning er ca. 7 år gammel og i bra stand. El. anlegget antas å være fra byggetid og ble ikke spesielt kontrollert under befaringen, vanlig vedlikehold bør beregnes. Sikringsskap med automatsikringer, hovedsikringer på 50 A. Røropplegget er stort sett fra byggetid supplert med noe nyere på bad, vanlig vedlikehold bør beregnes. V.v.-bereder er datostemplet 2005 og er på 200 liter. Peisovn er montert i stua, brannplate på gulv er iht. krav. Panasonic varmepumpe er montert, den er datostemplet 2009. Garasje inngår ikke i rapporten."

  Oppvarming

  Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
 • Beliggenhet

  Flott beliggenhet i barnevennlig gate på Kvernhusheia. Høyt og frittliggende tomt med nydelig utsikt mot både Ålefjærfjorden, Topdalsfjorden, Justneshalvøya og Jegersberg. Kort og trygg skolevei (ca. 900 m.) til Justvik skole som for tiden er under ombygging/renovering. Videre finner man dagligvareforretning, kirke og idrettsplass på Justvik ca. 1,5 km fra boligen. Fra boligen er det forøvrig enkel tilkomst til Jegerberg med fantastisk terreng både treningsturer og til søndagsturer med familien. Småbåthavn på Justvik med kort avstand til Kristiansand skjærgården.

  Adkomst

  Se vedlagt kart på høyre side i finn-annonsen. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

  Parkering

  Garasje i rekke, samt oppstillingsplass.

  Tomt

  Areal: 409 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 2200 Bolig: Areal: 409 kvm, Eierform: Festet fellestomt. Garasje i rekke: Areal 893,2 kvm, Eierform: Festet fellestomt. Festeavgift: kr. 1800,- + 400,- i adm. gebyr. Totalt kr. 2200,- pr. år. Neste forfall: juni 2020. Betales forskuddsvis for 1 år av gangen. Bortfester: Arve Stokkelien Neste regulering: 2025.
 • Adresse med betegnelse

  Kvernhusheia 15D, Gnr. 117 Bnr. 117 i Kristiansand kommune.

  Selger

  Jan Terje Riddervold Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  2 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 61 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 450 000,-)) 65 100,- (Omkostninger totalt) 2 515 100,- (Totalpris inkl. omkostninger) Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

  Offentlige avgifter

  Kr. 9 403 pr. år Renovasjon kommer i tillegg. Renovasjonsgebyr var for 2019 kr. 2518,-. Gebyret faktureres forhold til antall tømminger.

  Eiendomsskatt

  Det er eiendomsskatt på kr. 3517,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 639 292,- for år 2017. Sekundær: Kr. 2 301 451,- for år 2017.

  Festeavgift

  Festeavgift: kr. 2.200,-

  Faste løpende kostnader

  Festeavgift: kr. 1800,- + 400,- i adm. gebyr. Totalt kr. 2200,- pr. år.

  Vederlag

  Digital grunnpakke (Kr.3 990) Oppgjørshonorar (Kr.7 100) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 450 000,-) (Kr.45 000) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tilretteleggingshonorar - Ikke Bilder. (Kr.12 000) Totalt kr. (Kr.68 615)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan nr. 169 og 205 "Justvik Terrasse, Kristiansand kommune", datert 29.07.1967. Plan under arbeid i nærområdet: Skinnerheia-Justvik skole, gang-sykkelvei. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 28.06.1972. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er bygge meldt eller godkjent. Det er avvik mellom godkjente tegninger/ferdigattest og dagens innredning av boligen. Badet er utvidet. Endringen(e) er ikke omsøkt. Ulovlige tiltak vil kommunen kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Risiko og eventuelle kostnader forbudet med eventuell søknad-/godkjenning påhviler kjøper.

  Vei / Vann / Avløp

  Privat vei. Hjemmelshaver til vei: Stokkelien. Offentlig vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Dagboknr.: 12448. Tinglyst: 23.08.1995. Festekontrakt - vilkår. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen: Ingen rettigheter funnet.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 90 89 59 07.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-19-0434. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  11-19-0434

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Kristian Lossius

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg