Solgt

Justneshalvøya

Marikåpeveien 37, 4634 Kristiansand s

Prisantydning kr 7 190 000,-

Omkostninger:  kr 194 950,-
Totalpris:  kr 7 384 950,-
Kommunale avgifter:  kr 23 456,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 1 745 832,- Sekundær: kr 6 284 994,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Nyere og meget gjennomført enebolig med hybel, garasje, solrike takterrasser i et attraktivt og barnevennlig boligområde

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  2015

Soverom:  5

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Antall rom:  8

Arealbeskrivelse

Primærrom:  243 m²

Bruksareal:  297 m²

Bruttoareal:  326 m²

Tomtareal:  490 m²

Vi har gleden av å presentere en sjelden mulighet på Justneshalvøya. Dette er en meget pent beliggende eiendom i en av de mest populære og attraktive gatene på Justneshalvøya. Eiendommen ligger i et meget barnevennlig og godt etablert boligområde med kort vei til skoler og barnehager.

Boligen går over 3 plan, og har en gjennomgående meget god standard med gjennomtenkte løsninger. Den har hele 2 takterrasser i tillegg til platting utenfor stuen. Her finner man alltid en terrasse med sol på!

Dette er en eiendom man må oppleve for å få det rette inntrykket av kvalitet, romfølelse og utsiktsforhold. Boligen egner seg for flere kjøpergrupper da man har en fullverdig bolig på ett plan med trappefri adkomst.

Last ned salgsoppgaven slik at du stiller godt forberedt på visning.
Velkommen skal du være!

 

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  2015 ifølge Kristiansand kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 243 kvm, Bruksareal: 297 kvm, Bruttoareal: 326 kvm Sekundærrom: FYLLINN kvm. Underetasje hybel: P-ROM: 9 kvm, BRA: 9 kvm, BTA: 10 kvm 1. etasje hybel: P-ROM: 31 kvm, BRA: 31 kvm, BTA: 34 kvm Kjeller: P-ROM: 50 kvm, BRA: 96 kvm, BTA: 105 kvm 1. etasje: P-ROM: 90 kvm, BRA: 94 kvm, BTA: 103 kvm 2. etasje: P-ROM: 63 kvm, BRA: 67 kvm, BTA: 74 kvm Totalt: P-ROM: 243 kvm, BRA: 297 kvm, BTA: 326 kvm Følgende rom inngår i primærarealet: Underetasje hybel: Soverom 1. etasje hybel: Bad/vaskerom, entré, stue/kjøkken Kjeller: Gang, vaskerom, hobbyrom/treningsrom 1. etasje: Bad, entré, stue/kjøkken, omkledningsrom, soverom 2. etasje: Bad, stue, 3 soverom Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  Eiendommen er meget godt tilrettelagt for en praktisk og lettvint hverdag. Her parkerer man på den romslige asfalterte oppstillingsplassen eller i garasjen hvor man går tørrskodd inn i boligen. Fra man kommer inn i gangen møter man spennende løsninger hvor det er åpent opp til andre etasje, og god takhøyde. Badet i denne etasjen ligger like ved gangen, noe som er svært praktisk når barna løper inn og ut mellom aktivitetene. Hovedsoverommet er på 11,6 kvm og har god plass til dobbeltseng. Like innenfor har man garderoberom - som er en luksus i hverdagen. Stue/kjøkken har en åpen løsning med god plass til flere sittesoner. Her har man betong på gulv, og kjøkkeninnredning av tre som er med på å gi rommet en varme. Like ved kjøkkenet har man grovkjøkken/bod for å plassere diverse mat. Kjøkkenet som er hjertet av boligen har en god plassering i sentrum av rommet hvor det er god plass til å plassere hele familien rundt bordet mens man kokkelerer. I stuen har man flere vinduer mot vest, øst og nord. Dette er med på å gi rommet et gjennomgående lysinnslipp og en god atmosfære. Fra stuen er det utgang til nord-vest vendt platting hvor man sitter svært usjenert. Her grenser man til grønt friområde, og man får virkelig kjenne på høydedraget som eiendommen ligger på. I 2. etasje finner man hoveddelens resterende 3 soverom, i tillegg til badet. På badet har man luke for å hive ned klær direkte ned til vaskerommet, noe som gjør hverdagen nok en gang litt enklere. I denne etasjen har man også en loftstue og utgang til takterrasse mot nord-vest. Her har man utsikt over Topdalsfjorden, og nærområdet. I underetasjen finner man inngang til garasjen. Vaskerommet er på hele 12 kvm, noe som gir godt med plass til diverse garderobeskap eller hyller. I en travel hverdag egner dette rommet seg også for garderobe, slik at man henger fra seg ytterbekledning etter man har parkert bilen i garasjen. Videre i kjelleren finner man hobbyrommet som dagens eier har benyttet som et treningsrom. Rommet er på hele 18 kvm og har flere bruksmuligheter. Det er gjennomgang fra boligen til praktikantdelen. Denne delen har også en egen inngang, samt egen parkeringsplass. Her finner man en åpen stue/kjøkkenløsning hvor stuedelen ligger en høydeforskjell opp fra kjøkkenet. Badet er arealeffektivt og har opplegg for vaskemaskin. Soverommet ligger en etasje ned, og har god plass til romslig seng og garderobeskap. Boligen har en meget gjennomtenkt planløsning, med gode lyse oppholdsrom. Det er også svært godt med lagringsplass i kjeller, noe som er unikt for nyere boliger.

  Standard

  Boligen er fra 2015 og holder en gjennomgående gøy standard med eksklusive kvaliteter i tillegg til moderne og tidsriktige fargevalg og løsninger. Under følger en beskrivelse av boligen med romoppmåling og kvaliteter: 2. etasje Baderom 6,8 kvm. Lyse grå fliser i 20*20 størrelse på gulv, og hvite veggfliser i 20*40 (kun dusjsone). Dusjsone med dobbel dusjgarnityr. Soverom 9,6 kvm Parkettgulv, malte vegger i dus grønn farge og grå, hvitmalt tak. Soverom 9,6 kvm. Parkettgulv, hvitmalt vegger og tak med en kontrastbelegg i lys sennepsgul.. Stue 31 kvm Parkettgulv, to vegger dus rosa farge og to hvite vegger, og hvitmalt tak. Romslig rom med utgang til terrasse, inngang til alle rom herfra, og trapp ned til 1. etasje. Soverom 9 kvm. Parkettgulv , malte vegger i dus rosa farge, hvitmalt tak. Gjennomgående like overflater men farger forskjellig. Hovedsakelig gipsvegger og tak i boligen. 1 etasje Bod 3,7 kvm. Belegg i grå farge på gulv, hvitmalte vegger og tak. Denne boden ligger utvendig på terrasse. Ventilasjonsanlegg til hybel er plassert her, men styres fra hybel. Soverom 11,6 kvm. Betonggulv. Malte hvite vegger og tak. Dyp grønn farge vegger og tak. Omkledningsrom 3 kvm. Betonggulv, hvitmalte vegger og tak. I soverom. Baderom 4 kvm. Lyse grå fliser i 20*20 størrelse på gulv, og hvite veggfliser i 20*40. Badekar i rommet. Entre 10,8 kvm. Praktisk betonggulv. Sorte vegger, hvitt tak. Åpen løsning inn mot kjøkken og stue. Bod 3,5 kvm. Betonggulv. Hvite vegger og tak. Kjøkken/stue ca 58 kvm. Betonggulv. Mørke grå og hvite vegger. Hvitmalt tak. Åpen løsning med god plass midt i rommet til spisestue. Stor skyvedør til hage og terrasse. Mindre vinduer mot naboer gir lite innsyn. Hybel Soverom/underetasje 8,8 kvm. Laminatgulv i eik utseende. Hvit og sortmalt vegger. Hvitt tak. Vindu for lufting. Liten gardeobekrok. Stue/kjøkken/entrè. 26 kvm. Laminatgulv som nede. Hovedsakelig hvitmalt vegger og tak, men en kontrastvegg i dus rosa farge. Forhøyet sofasone. Baderom 3,5 kvm. Lyse grå fliser i 20*20 størrelse, hvite 20*40 størrelse vegger, samme som ellers. Godt utnyttet baderom med plass også til vaskemaskin. Kjeller: Garasje 29 kvm. Enklere overflater. Trenings/hobbyrom 18 kvm. Betonggulv, hvitmalte kryssfinerplater vegger, og hvitmalt betongtak. Vaskerom 12 kvm. Lyst grått belegg, hvitmalt vegger og tak. Praktisk farge på gulv, romslig rom med plass til oppbevaring, tørkestativ mm. Enkel innredning i rommet. Gang 18 kvm. 60*60 fliser i lys grå farge, Hvitmalte vegger og tak. Trapp opp til entrè og stue. Bod 12 kvm. Betonggulv og tak. Hvitmalte vegger.

  Diverse

  Det gjøres oppmerksom på at vindu på soverom i hybel er marginalt for lite til rømning. Plantegninger mottatt fra kommunen samsvarer med dagens planløsning. Treningsrom står merket som bod, medtatt som p-rom. Det gjøres oppmerksom på at dette rommet dermed ikke er godkjent som rom for varig opphold. Hybel er ikke godkjent som en selvstendig boenhet, men godkjent for beboelse som en del av hovedboligen.

  Annet

  Fiber fra Telenor er innlagt i boligen. Det er pliktig medlemsskap i Justneshalvøya Velforening. Her betaler man kr. 250,- i året. Veien inn til garasjen (ikke fremsiden av boligen) er ikke kommunal og må brøytes selv. Veien og ansvaret deles mellom 4 hus i henhold til selger.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra M2 Takst AS ved Andreas Natvig datert 13.10.19 er en del av denne salgsoppgave og må leses i sin helhet før budgivning. Konklusjon tilstandsrapport: Enebolig med praktikantdel bygget 2015 og dagens eier har bodd der siden nytt. Innholdsrik bolig, god planløsning med moderne farger og materialvalg. Boligen fremstår i normal teknisk stand utfra alder. Det er ikke registrert vesentlige bygningstekniske mangler med unntak av normal alderslitasje på bygningsdeler. Det er påpekt enkelte mindre merknader som fremkommer i rapporten.

  Oppvarming

  Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Lamper over kjøkkenbenk, spisestue og i gang medfølger ikke handelen. Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
 • Beliggenhet

  Vi har gleden av å presentere en sjelden mulighet på Justneshalvøya. Dette er en meget pent beliggende eiendom i en av de mest populære og attraktive gatene på Justneshalvøya. Eiendommen ligger på enden av rekken på denne siden, og kan dermed skilte med meget gode parkeringsforhold og boltreplass. Eiendommen er pent opparbeidet med asfaltert oppstillingsplass like ved hovedinngangen, samt asfaltert nedkjørsel til garasjen. Boligen går over 3 plan, og har en gjennomgående meget god standard med gjennomtenkte løsninger. Den har hele 2 takterrasser i tillegg til platting utenfor stuen. Her finner man alltid en terrasse med sol på! Eiendommen ligger i et meget barnevennlig og godt etablert boligområde. Det er gangavstand til barneskole og Havlimyra ungdomsskole samt flere barnehager. Havlimyra flerbrukshall og hele 4 fotballbaner samt sandvolleyballbane ligger kun en kort gåtur unna. For den som er glad i friluft finner man Jegersberg med fine turterreng samt skiløyper om vinteren. En biltur på ca. 10 minutter tar den enten til Sørlandssenteret eller Kvadraturen hvor man finner alle byens fasiliteter av shopping og restauranter. Dette er en eiendom man må oppleve for å få det rette inntrykket av kvalitet, romfølelse og utsiktsforhold. Boligen egner seg for flere kjøpergrupper da man har en fullverdig bolig på ett plan med trappefri adkomst. Praktikantdelen egner seg også ypperlig for eget bruk, hvor gjester kan har sin egen avdeling i boligen.

  Adkomst

  Kjør mot Justneshalvøya, og opp helt til toppen av bakken. Ved avkjørsel til Justnesskauen tar du tredje avkjørsel til venstre, følg veien helt til ende og igjen opp til venstre. Deretter tar du ned til venstre, og får da boligen på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Sørmegleren visningsskilt ved annonserte visninger.

  Parkering

  Integrert garasje med direkte adkomst til boligen. I tillegg er det god plass på fremsiden av boligen og på østsiden foran garasjen.

  Tomt

  Eierform: Eiet tomt Eiendommen grenser mot grønnstruktur og friområde mot nord-vest foran terrassen.
 • Adresse med betegnelse

  Marikåpeveien 37, Gnr. 37 Bnr. 839 og Gnr. 37 Bnr. 849 i Kristiansand kommune.

  Selger

  Rikard Nilsen Amodei Anneli Åsland Amodei Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  7 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 180 000,- (Dokumentavgift) 194 950,- (Omkostninger totalt) 7 384 950,- (Totalpris inkl. omkostninger) Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

  Offentlige avgifter

  Kr. 23 456 pr. år Renovasjon kommer i tillegg. Renovasjonsgebyr var for 2019 kr. 3844 ,-. Gebyret faktureres forhold til antall tømminger.

  Eiendomsskatt

  Det er eiendomsskatt på kr. 9656,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 1 745 832,- for år 2017. Sekundær: Kr. 6 284 994,- for år 2017.

  Vederlag

  Annonsepakke To helsider i Fædrelandsvennen (Kr.11 000) Eierskifteforsikring trekkes i oppgjør (Kr.37 080) Digital grunnpakke (Kr.3 990) Oppgjørshonorar (Kr.7 100) Provisjon (Kr.72 000) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 600) Totalt kr. (Kr.145 295)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan nr. 899-D "Detaljplan for Justneshalvøya, felt C3", datert 25.01.06. Mindre vesentlig endring datert 16.01.2013, På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 21.12.2015. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet privat vei. Hjemmelshaver til vei: Grethe Høines. Offentlig vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Dagboknr.: 275232. Tinglyst: 26.03.2015. Best. om vann/kloakkledn. Dagboknr.: 275232. Tinglyst: 26.03.2015. Bestemmelse om gjerde. Dagboknr.: 275232. Tinglyst: 26.03.2015. Bestemmelse om bebyggelse. Dagboknr.: 275232. Tinglyst: 26.03.2015. Bestemmelse iflg skjøte. Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen: Ingen rettigheter funnet.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Det er hybel i boligen. Boligen er godkjent med en boenhet.
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 93 48 44 24.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-19-0433. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  11-19-0433

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Emilie Nordvik Hopland

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg