Solgt

Flekkerøy

Skudeviga 15, 4625 Flekkerøy

Prisantydning kr 11 750 000,-

Omkostninger:  kr 264 950,-
Totalpris:  kr 12 014 950,-
Kommunale avgifter:  kr 26 308,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 1 602 867,- Sekundær: kr 5 770 320,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Meget flott eiendom med ca. 50 meter strandlinje og 2.9 mål eiertomt - Nydelig utsikt og gode solforhold

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  2013

Soverom:  3

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Antall rom:  6

Arealbeskrivelse

Primærrom:  197 m²

Bruksareal:  236 m²

Bruttoareal:  273 m²

Tomtareal:  2890 m²

 • Sjelden flott eiendom med beste beliggenhet på Flekkerøy
 • Flott utsikt og meget gode solforhold
 • Eiendommen er helt unik med 2.9 mål tomt
 • Ca. 50 m. strandlinje med nydelig utsikt til sjøen og Kjærskilen
 • Nyere meget pent innredet enebolig, stor dobbel garasje med loft og stor bod
 • Utvendig lekehytte
 • Stor romslig gårdsplass med plass til mange biler
 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  2013 i følge Kristiansand kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 197 kvm, Bruksareal: 236 kvm, Bruttoareal: 273 kvm Bra. pr. etasje.: 1. etg. 121m² - 2. etg. 99m² - Loft. 16m² . P-rom 1. etg.: Vindfang, gang, stue, kjøkken/allrom, bad, soverom/TV-stue, trapperom. S-rom inkl.: Teknisk rom, kott. P-rom 2. etg.: Trapperom, bad, soverom x 3, stue S-rom inkl.: Trapperom til loft S-rom loft: Trapperom, bod x 2 NB: Bruttoareal er stipulert. Deler av loft er medtatt i samlet arealmåling. Utvendig bod måler 7 m2 i bruksareal (BRA), rommet er ikke medtatt i samlet arealmåling. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  Eiendommen går over 3 etasjer og har følgende planløsning: 1. etg.: Gang/Hall, garderobe, vaskerom/teknisk rom, bod, tv-stue, stue, kjøkken og spisestue. 2. etg.: Loftstue, 3 soverom, walk-in med gjennomgang soverom-bad. 3. etg. Innredet loftsrom som ikke er søkt godkjent. Garasje med bod.

  Standard

  1.etg: Boligen er meget pent innredet med flotte fliser på gulv i de fleste rom. Nydelig laminatgulv i stue. Malte gipsvegger i moderne fine farger. Vannbåren varme i alle gulv i 1.etg, bad og stue i 2.etg og bod i garasje. Romslig vaskerom med god skapplass og egen inngang. Pent fliselagt bad med dusj. Tv-stue med egen utgang. Vedovn i stue. Her er det utgang til terrasse/hage med flott utsikt til sjøen og Kjærskilen. Flott HTH kjøkken med kjøkkenøy i hyggelig åpen løsning. Store vinduer i stue som gir mye lys og flotte motiver til sjøen. Fra spisestue er det også utgang til terrasse og hage. 2.etg: Alle soverom har parkett. Laminat i i loftstuen. Malte gipsplater på vegg. Fra loftstue er det utgang til veranda med fantastisk utsikt. Flott bad med opplegg for vaskemaksin, badekar, dusj og dobbelt vask.Fransk balkong på ene soverom. 3.etg. Innredet disp loft med laminatgulv og malt gips på vegger.

  Diverse

  Vannbåren varme har borehull/grunnvarme. Selger må ha tinglyst en gangrett og rett til fremføring av røropplegg over eiendommen ned til sjøboden. Bod med wc og vask/innredning er ikke søkt godkjent. Lekestue/bod som er laget i samme stil som huset. Innlagt fiber. Båtfester i strandsonen. Rettighet til adkomst båthus grn. 4/207 inkl. vann- og kloakk ref. selger.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra Arild Grundetjern datert 11.09.19 er en del av denne salgsoppgave og må leses i sin helhet før budgivning. Selger har innhentet boligsalgsrapport for boligen, og et sammendrag av denne rapporten er inntatt i salgsoppgaven. Sammendraget gir oversikt over de viktigste tekniske forhold ved boligen, og er utarbeidet av takstmannen samtidig med utarbeidelse av boligsalgsrapporten. Den komplette boligsalgsrapporten må gjennomgås før budgivning, og denne kan fås ved henvendelse megler, eller lastes ned ved å skanne QR-koden. Konklusjon fra takstmann: "Boligen er bygd i 2013 og er i god stand, arbeider på boligen er pent utført. Følgende hovedtrekk kan nevnes: Utvendig er samtlige bygningsdeler i god stand. Taktekking, takrenner og beslag er i god stand. Takkonstruksjonen er luftet utvendig. Stående kledning er utlektet og musebånd er montert. Rekkverk ved terrasse er iht. krav. Innvendig er HTH kjøkkeninnredning i god stand. Gulvhøyder ble kontrollert med laser i enkelte rom, ingen nevneverdige avvik ble registrert. Røropplegget ligger rør i rør, kontroll-/fordelingsskap for røropplegget er plassert i teknisk rom. Sikringsskap med automatsikringer. V.v.-bereder er på 200 liter. Ved og elektrisk til oppvarming. Peisovn er montert i stue. Det er vannbåren gulvvarme i boligen, bergvarme/varmepumpe er montert i teknisk rom. Det er kun boligen som inngår i rapporten. Forøvrig må hele rapporten leses i sin helhet. Spørsmål ang. Tilstandsrapporten kan rettes til DNV-GL sertifisert takstmann Arild Grundetjern på mobil 919 98 000"

  Oppvarming

  Vannbåren varme i alle gulv i 1.etg, bad og stue i 2.etg og bod i garasje. Ved. Balansert vent. anlegg. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B
 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger på flott solrik usjenert tomt i et mindre boligområde "Skudeviga" på vestsiden av Flekkerøy nær sjøen og badeplasser. Nydelig utsikt til sjøen. Det er gang- og sykkelsti fra rundkjøringen og frem til avkjørsel ned til Skudeviga. På Flekkerøy er det stort idrettsanlegg med flere fotballbaner og idrettshall, butikker, barnehager, barne- og ungdomsskole. Lett tilgang til den flotte skjærgården rundt Flekkerøy.

  Adkomst

  Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

  Parkering

  Dobbelt garasje med loft og innredet bod med wc og vask/innredning.

  Tomt

  Areal: 2 890 kvm, Eierform: Eiet tomt. Stor solrik tomt som er pent opparbeidet med hage, plen, bed, frukttær m.m. Strandlinje med fjell/svaberg ned til Kjærskilen. Området mot strandlinjen er regulert til LNF om område. Her er det bolt i fjellet for å fortøye båt. Stor asfaltert gårdsplass med heller. Noe natur/fjelltomt.
 • Adresse med betegnelse

  Skudeviga 15, Gnr. 4 Bnr. 190 i Kristiansand kommune.

  Selger

  Anette E Kristoffersen Bjarne Kristoffersen Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  11 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 250 000,- (Dokumentavgift) 264 950,- (Omkostninger totalt) 12 014 950,- (Totalpris inkl. omkostninger) Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

  Offentlige avgifter

  Kr. 26 308 pr. år. Renovasjon kommer i tillegg.

  Eiendomsskatt

  Det er eiendomsskatt på kr. 12 973,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 1 602 867,- for år 2017. Sekundær: Kr. 5 770 320,- for år 2017.

  Vederlag

  Eierskifteforsikring trekkes i oppgjør (Kr.47 500) Digital grunnpakke (Kr.3 990) Oppgjørshonorar (Kr.7 100) Provisjon (Kr.100 000) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 600) Totalt kr. (Kr.172 715)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til Bebyggelse og anlegg og tilhører kommuneplanens arealdel vedtatt 22. juni 2011. Deler av tomten mot sjøen er regulert som LNF område med viktige landskaps, turvegdrag/grønstruktur der bygge og anlegggstiltak ikke bør tillates. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 06.12.2013. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vann og kloakk. Privat vei.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Dagbok nr. 131889 vedr. best. om båtplass mm tinglyst 24.02.2009. Dagbok nr. 433823 vedr. best. om båtplass tinglyst 07.06.2011. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen: Rettigheter på 1001-4/115, 1001-4/152 Rettigheter i eiendomsrett Dagbok nr. 959440 vedr. best. om veg og best. om vann/kloakkledn. tinglyst 13.11.2012.

  Odel

  Nei
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 02.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-19-0407. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  11-19-0407

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Kjetil Lossius

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg