Solgt

Byglandsfjord

Hampefjell 33, 4741 Byglandsfjord

Prisantydning kr 590 000,-

Omkostninger:  kr 28 700,-
Totalpris:  kr 618 700,-
Kommunale avgifter:  kr 19 953,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 283 403,- Sekundær: kr 1 020 251,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

BUD FORELIGGER - Enebolig med oppussingsbehov - barnevennlig og etablert boligområde - fin utsikt og kveldssol

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  1973

Soverom:  3

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  143 m²

Bruksareal:  163 m²

Bruttoareal:  183 m²

Tomtareal:  1045 m²

Velkommen til Hampefjell 33!

Innholdsrik enebolig i Byglandsfjord med behov for oppgraderinger. Boligen strekker seg over to etasjer og inneholder vindfang, gang, 2 soverom, hobbyrom, vaskerom med utgang til hage, bad og 2 boder i underetasjen. I 1.etasje finner man stue med utgang til veranda, spisestue, kjøkken, 2 soverom og bad. Det er også en frittstående garasje på tomten. Boligen ligger i et barnevennlig og etablert boligområde, med kveldssol og fin utsikt. Gangavstand til skole, barnehage og dagligvarebutikk.

Ta kontakt med megler ved interesse. Velkommen til visning!

 • Bygninger og byggemåte

  Grunnmurer av betong eller Lecablokker fra byggeår. Yttervegger over grunnmur er av tre fra byggeår. Kledning av tre. Takkonstruksjon av tre og taktekking av betongtakstein. Se forøvrig tilstandsrapport.

  Byggeår

  1973 i følge Bygland kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Enebolig: Underetasje: Bta: 91kvm - Bra: 78kvm - P-rom: 58kvm - S-rom: 20kvm 1.etasje: Bta: 92kvm - Bra: 85kvm - P-rom: 85kvm - S-rom: 0kvm Sum bygning: Bta: 183kvm - Bra: 163kvm - P-rom: 143kvm - S-rom: 20kvm P-rom inkluderer vindfang, hall m/trapp, vaskerom, bad og 2 soverom i 1.etasje. 2.etasje inneholder stue, kjøkken, gang, bad og 2 soverom. S-rom: 3 boder Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  Boligen strekker seg over 2 etasjer og inneholder vindfang, gang, 2 soverom, hobbyrom, vaskerom med utgang til hage, bad og 2 boder i underetasjen. I 1.etasje finner man stue med utgang til veranda, spisestue, kjøkken, 2 soverom og bad. Det er også en frittstående garasje på tomten.

  Standard

  Enebolig med oppussingsbehov. Det er fuktmerker og fuktindikasjon i rommene i vestre del av huset. Det har vært vannlekkasje fra kjøkken. Det tas forbehold om skjulte skader i nedre del av vegger som følge av dette. Det er foretatt utbedringer på drenering. Behov for utbedring av utvendige overflater. Vindu, dører og enkelte takrenner har oppussingsbehov. Nyere renner på nedsiden av huset. Terrasse av betong med rekkverk av tre. Balkong av tre. Vedovn i stue er tilsynelatende av nyere dato. Bad i underetasje har vinylbelegg på gulv og baderomspanel på vegger. Bad i 1.etasje har vinylbelegg på gulv og malt glassfiber på vegger. Belegget er misfarget av varme. Vaskerom har malt betong på gulv og malt glassfiber på vegger. Noe flassing og sprekker i gulv. Kjøken med prefabrikert innredning og laminat benkeplate. Innredningen har stor slitasje og har skader i fronter, kanter, skuffer og hyller. Utskiftingsbehov. Eiendommen har oljebrenner med tilknyttet utsyr. Nedgravd brenseltank. Boligen har nyere varmepumpe, samt vedovn i stue.

  Diverse

  Eiendommen er forsikret i Tryg med polisenr 3593691. Årlig forsikringspremie utgjør kr. 7 906,-. Boligen har parabol. Selger har ikke opplyst om årlig strømforbuk.

  Annet

  Det gjøres særlig oppmerksom på at fullmektig ikke har bebodd boligen. Fullmektig har derfor ikke førstehånds kunnskap om boligen/eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra Sveinung Nordal datert 28.04.19 er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning. Konklusjon takstmann: Boligen er bygget i 1972-73. Det er gjennomført oppussingstiltak med blant annet ny taktekking for en del år siden. Forvrig vurderes huset til å ha betydelig oppussingsbehov. Det vises ellers til beskrivelser og tilstandsvurderingerfor de enkelte rom og bygningsdeler.

  Oppvarming

  Elektrisk og ved. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
 • Beliggenhet

  Fint beliggende enebolig i barnevennlig og etablert boligområde i Byglandsfjord. Fin utsikt fra eiendommen og sen kveldssol. Det er gangavstand på underkant av 10 minutter til både skole, barnehage og dagligvarebutikk. Fine bade og fiskemuligheter i Byglandsfjorden. Eiendommen ligger ca. 10 minutters kjøretur fra Evje sentrum med alle fasiliteter.

  Adkomst

  Se kart. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

  Parkering

  1 frittstående garasje. Forøvrig biloppstilling på egen tomt.

  Tomt

  Areal: 1 045 kvm, Eierform: Eiet tomt Eiendommen har usikkert areal ilfg Bygland kommune. I følge skylddelingsforretning fra 1973 opplyses tomten til å være 1,25 dekar. For å fastsette grenser og eksakt størrelse på tomten må det holdes en oppmålingsforretning. Det tas forbehold og grenser og eksakt areal. Eiendommen har tidligere hatt felles garasje med naboeiendom. Denne skal nå rives. Det gjøres oppmerksom på at grensene for tomten er usikre. Selger har funnet en bolt på baksiden av garasjen, men eksakte grenser kan ikke fastslås.
 • Adresse med betegnelse

  Hampefjell 33, Gnr. 69 Bnr. 204 i Bygland kommune

  Selger

  Solfrid Fennefoss og Tor Arne Fennefoss v/ Tor Arne Fennefoss ihht fullmakt. Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 13 750,- (Dokumentavgift) 28 700,- (Omkostninger totalt) 618 700,- (Totalpris inkl. omkostninger) Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

  Offentlige avgifter

  Kr. 19 953,30 pr. år Kommunale avgifter inkluderer vanngebyr etter areal kr. 2 159,-, abonnement vann kr. 2 294,-, kloakkgebyr etter areal kr. 6 300,-, abonnement kloakk kr. 4 815,-, renovasjon kr. 3 949,- og feiing kr 438,-.

  Eiendomsskatt

  Det er ingen eiendomsskatt for denne eiendommen.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 283 403,- for år 2017. Sekundær: Kr. 1 020 251,- for år 2017.

  Vederlag

  Fornyelse/oppkjøp annonse på Finn.no (Kr.1 000) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Eierskifteforsikring trekkes i oppgjør (Kr.10 500) Digital grunnpakke (Kr.2 990) Oppgjørshonorar (Kr.7 100) Provisjon (Kr.45 000) Tilretteleggingshonorar (Kr.10 900) Totalt kr. (Kr.78 015)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen ligger i et området som er regulert til boligbebyggelse, tilhører reguleringsplan Byglandsfjord sentrum, datert 15.12.1993, sist revidert 17.01.1995. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 30.06.1973. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp. Privat vei med adkomst fra offentlig vei.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Dagboknr: 1972/102948-1/93, tinglyst 01.12.1972 - Bestemmelse om veg Dagboknr: 1998/10534-2/93, tinglyst 17.07.1998 - Bestemmelse om vann/kloakkledning Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen: Ingen rettigheter følger eiendommen.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 92 80 63 23.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  17-19-0023

  Ansvarlig megler

  Avd. leder / Eiendomsmegler Jan Terje Halvorsen

  Vedlegg