Arendal Bjorbekk

Halvorsplassveien 42, 4824 Bjorbekk

Prisantydning kr 2 300 000,-

Omkostninger:  kr 72 450,-
Totalpris:  kr 2 372 450,-
Kommunale avgifter:  kr 14 896,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 666 983,- Sekundær: kr 2 401 137,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Romslig enebolig i landlige omgivelser - garasje - 8 minutter til Stoa - kort vei til barnehage, skoler og butikker

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  1972

Soverom:  3

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  160 m²

Bruksareal:  184 m²

Bruttoareal:  211 m²

Tomtareal:  718 m²

Romslig enebolig med 3 soverom. Boligen ligger landlig til med gode solforhold. Her er man landlig og for seg selv, men stoa er kun 8 minutter unna med bil. Kort vei til det meste av skoler, butikker, turområder og butikker. Denne må sees.

 • Landlig
 • Kort vei til alle fasiliteter
 • Romslig bolig
 • 2 stuer
 • Garasje
 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  1972 i følge Arendal kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 160 kvm, Bruksareal: 184 kvm, Bruttoareal: 211 kvm Sekundærrom: FYLLINN kvm. Bra. pr. etasje.: Kjeller m² - 1. etg. m² - 2. etg. m². P-rom inkl: U.etg.: Gang, soverom, bad/vaskerom og stue. 1.etg.: Gang, trapperom, toalettrom, bad, 2 soverom, stue og kjøkken. S-rom inkl.: Verksted og boder. Garasje: Bta: 31 m² - Bra: 28 m² - S-rom: 28 m² S-rom inkl.: Garasje Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  1.etg.: 2 soverom, trapperom, gang, bad, toalettrom, kjøkken og stue U.etg.: Gang, stue, 1 soverom og bad/vaskerom samt boder/verksted Garasje på 28 m2 tilknyttet boligen.

  Standard

  1.etg.: Gang har laminat på gulv og panel på vegger. Bad har belegg på gulv og flis/tapet på vegger. Her er det baderomsinnredning og badekar. Wc-rom har belegg på gulv og tapet på vegger. Her er det baderomsinnredning og wc. 2 soverom der det ene har laminat på gulv og tapet på vegger. Her er det skyvedørsgarderobe. Det andre har laminat på gulv og tapet/brystpanel på vegger. Her er det plassbygget garderobe. Kjøkken har laminat på gulv og flis/tapet på vegger. Her er det laminat benkeplate, lakkerte fronter, opplegg til oppvaskmaskin, komfyr og kombiskap. Stue har laminat på gulv og tapet/brystpanel på vegger. Her er det varmepumpe, vedovn og utgang til verandaer. U.etg.: Gang har laminat på gulv og malte vegger. Stue har laminat på gulv og tapet/brystpanel på vegger. Her er det varmepumpe og kjøkkenkrok. Soverom har laminat på gulv og panel på vegger. Bad/vaskerom har belegg på gulv og våtromsplater på vegger. Her er det dusjnisje, vask, wc og opplegg til vaskemaskin.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra His Bygg AS datert 13.08.19 er en del av denne salgsoppgave og må leses i sin helhet før budgivning. Takstmannens konklusjon: Enebolig fra 1973 beliggende landlig. Utvendig er det mangler med fuktsikring og fukt i rom under terreng er observert. Ved visuell befaring med enkle stikktagninger ble det registrert råte stedvis på kledningsbord. Museavføring i underetasje ved varmtvannsbereder og loft ble observert på befaringsdagen. Underlagstekking med shingel fra byggeår, sementtakstein lagt noe senere som var grodd med mye mose. Det er mangler på våtrom i boligen.

  Oppvarming

  Ved, elektriks, varmepumper i begge stuer. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
 • Beliggenhet

  Boligen har en landlig, men samtidig sentral beliggenhet på Bjorbekk. Boligen ligger i et område med spredt bebyggelse. Flotte turområder og lysløype i nærområde. Til Asdal skole og buss er det kort gangvei. Asdal skole er en 1 til 10 skole, ved skolen er det flott idrettsanelgg med bl.a. kunstgress fotballbane. Solrik og skjermet beliggenhet med sol på terrassen til sent på kveld.

  Adkomst

  Fra Arendal kjør mot Strømmen. Ta til høyre i rundkjøringen mot Bjorbekk følg veien til Bjorbekk. Ta så til høyre mot Stoa, deretter mot Bjorbekk kirke etter ca 100m. Følg veien forbi Bjorbekk kirke. Kjør så til venstre før undergangen til E18. Følg veien til første avkjørsel mot høyre boligen ligger som første på venstre hånd. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning. Velkommen!

  Parkering

  På egen grunn og i garasje

  Tomt

  Areal: 718 kvm, Eierform: Eiet tomt pent opparbeidet tomt i landlige omgivelser, gode solforhold.
 • Adresse med betegnelse

  Halvorsplassveien 42, Gnr. 438 Bnr. 51 i Arendal kommune.

  Selger

  Torleif Christiansen Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  2 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 57 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 300 000,-)) 72 450,- (Omkostninger totalt) 2 372 450,- (Totalpris inkl. omkostninger) Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

  Offentlige avgifter

  Kr. 14 895,96 pr. år

  Eiendomsskatt

  Det er eiendomsskatt på kr. 3 701,64,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 666 983,- for år 2017. Sekundær: Kr. 2 401 137,- for år 2017.

  Vederlag

  Åpent Hus annonse i Agderposten 16.11.19 (Kr.1 000) Grunnpakke markedsføring ink. avisannonse 21.09.19 (Kr.4 900) Oppgjørshonorar (Kr.7 900) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 300 000,-) (Kr.42 000) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.525) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 900) Totalt kr. (Kr.69 225)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen ligger i et uregulert område, godkjent som LNRF, nåværende, og er en del av kommuneplanens arealdel/byplan. Planer under arbeid i nærheten: E18.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 20.08.1973. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Privat vei. Utgifter til vedlikehold og brøyting må påregnes. Tilknyttet offentlig vann. Eiendommen har septiktank. Det gjøres oppmerksom på at kjøper vil kunne få pålegg om kortslutning av septiktank. Selger oppgir at kommunen har kontrollert avløp.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: 1971/905018-1/36 Erklæring/avtale 03.09.1971 Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen: 1971/6706-2/36 Bestemmelse om veg 19.11.1971

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 24.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/31-19-0332. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  31-19-0332

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler / Jurist Even Nyheim Guttormsen

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg