Solgt

Kristiansand-Voie/Vågsbygd/Andøya/Møvik

Linnkjellveien 6E, 4623 Kristiansand s

Prisantydning kr 2 390 000,-

Omkostninger:  kr 70 700,-
Totalpris:  kr 2 460 700,-
Felleskostnader:  Det betales for felles byggforsikring 1 gang pr. år. 
Felleskostnader inkluderer: Les mer
Kommunale avgifter:  kr 5 987,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 527 148,- Sekundær: kr 1 897 733,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Lekker eierleilighet med nydelig utsikt, stor terrasse (30 kvm), samt gode solforhold! Stor ekstern bod på 14 kvm.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Byggeår:  2007

Soverom:  2

Rom:  3

Eierform bygning:  Selveierseksjon

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  62 m²

Bruksareal:  79 m²

Bruttoareal:  85 m²

Tomtareal:  476 m²

Velkommen til en lekker eierleilighet, med sentral beliggenhet, nydelig utsikt med gode solforhold og stor terrasse på 30 kvm. Leiligheten er presentert av Ina Andersen for Sørmegleren. 

Via trappefri adkomst tar du steget inn i en ypperlig leilighet med en praktisk planløsning. Leiligheten inneholder entre/hall, åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til en stor terrasse på 30 kvm, 2 soverom med walk-in garderobe fra hovedsoverom, samt bad. I tillegg følger ekstern bod på 14 kvm. Kort om leiligheten: 

- nytt 1-stavs gjennomgående parkettgulv i åpen stue/kjøkkenløsning og entre/hall i 2016

- vedovn

- bad med opplegg for vaskemaskin, nye fliser utført av fagfolk i 2016

- stor terrasse på 30 kvm, gode sol- og utsiktsforhold! 
- kort gangavstand til kollektivtransport

Velkommen til visning!

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport for utfyllende informasjon.

  Byggeår

  2007 i følge Kristiansand kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 79 kvm, Bruttoareal: 85 kvm P-rom: Stue/kjøkken, 2 soverom, gang/entrè og bad. S-rom: Garderobe. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  Leiligheten ligger i byggets første etasje, med trappefri adkomst og inneholder følgende: Entre/hall, åpen stue/kjøkkenløsning med tilkomst til stor terrasse på 30 kvm, 2 soverom, samt bad med opplegg for vaskemaskin. I tillegg følger en stor ekstern bod på 14 kvm med innlagt strøm i boden.

  Standard

  Velkommen til en lekker leilighet med trappefri adkomst, stor terrasse og gode sol- og utsiktsforhold! Leiligheten er presentert av Ina Andersen for Sørmegleren. Det første som møter deg er et hyggelig inngangsparti, med plass til en sittegruppe, samt plass til å parkere. Bygget er fra 2006, tak, kledning og vinduer er fra byggeår. Til aktuell leilighet medfølger en stor bod på 14 kvm, som har innlagt strøm med lys og strømkontakt. Innvendig er leiligheten lys og moderne! Stor entre med plass til å sette fra deg yttersko og henge fra deg vårjakken. Det er også plass til en smart garderobeløsning. Det er varmekabler i entre, stue og på bad. Videre inn finner du en praktisk åpen stue/kjøkken løsning, hvor du har naturlig adskilte områder for kjøkken, spisestue og sofaområde. Nytt 1-stavs parkettgulv ble lagt i 2016 og er gjennomgående i den åpne stue/kjøkkenløsningen, samt i entreen. I stuen er det plassert en vedovn, som gir godt med varme på kaldere dager. Store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig dagslys, som gjør rommet godt å være i. Du har også tilkomst ut til terrassen fra stuen. Terrassen er på hele 30 kvm, og strekker seg på to sider, samt at du har et uteområde med plass til et lekeområde med sandkasse. På terrassen er det god plass til flere sittegrupper og grill om ønskelig. Fra terrassen har du nydelig utsikt! Du ser mot Andøya, Odderøya og Kristiansand sentrum. Samtidig som du har god utsikt sitter du skjermet for innsyn fra naboer. Videre rundt på terrassen har nåværende eiere benyttet som treningsområde, og lekeplass for minstemann. Nåværende eiere har opparbeidet uteplassen betraktelig siden de flyttet inn, idag kan uteområde benyttes optimalt, og passer perfekt for en sandkasse og et lekeområde for barn. Videre inne finner du kjøkkenet som har godt med skap- og benkeplass. Du finner alt du behøver som avsatt plass til komfyr, opplegg for oppvaskmaskin, samt plass til kjøleskap med frysedel. Hovedsoverommet er innbydende og har plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord, samt plass til kommode. Bak sengen finner du en praktisk walk-in garderobe! Barnesoverommet finner du like over gangen fra hovedsoverommet. Det er god plass til seng, garderobeskap og lekeområde. Rommet kan naturligvis også benyttes som et kontor eller et gjesterom. Badet har fliser med varme i gulv, samt dusjkabinett, vegghengt toalett, pen baderomsinnredning, samt opplegg for vaskemaskin. Nye fliser lagt av fagfolk i 2016, samt ny varmtvannsbereder, forøvrig ble det satt inn nytt dusjkabinett i 2018.

  Diverse

  Ifølge nåværende eiere er det lagt inn fiber inn til bygget for internett/tv.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra Henrik Løvdal datert 23.05.19 er en del av denne salgsoppgave og må leses i sin helhet før budgivning. Konklusjon tilstandsrapport: Sammenfattet beskrivelse: Leilighet i 1.etasje i Vågsbygd. Boligen er oppført i 2006. Det er utvendig bod på 14 m2 på tomten. Det er utført vanlig vedlikehold i leiligheten. Det er også blitt gjort oppgraderinger av badegulv. Nye fliser. Ellers er det også montert ny parkett. Dette etter vannlekkasje fra vvberederen. Det bør merke seg at boliger fra denne tiden er oppført med datidens krav og forskrifter som nødvendigvis ikke stemmer overens med dagens krav til konstruksjoner og utførelse. Konklusjon tilstand: Boligen fremstår i god teknisk stand. Den er vedlikeholdt og vurdert ut i fra alder og normal bruk. Boligen varmes opp med: strøm og vedovn. Terrasse i tre på ca. 30 m2.

  Oppvarming

  Peisovn plassert i stuen, varme i gulv i entre, stue, og bad, forøvrig elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt. Vaskemaskin/tørketrommel kan selges etter nærmere avtale med selger.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
 • Beliggenhet

  Beliggende i etablert boområde i Ytre Vågsbygd med sentral beliggenhet rett ved busstopp, butikk og skoler. Det ligger flere barneskoler og en ungdomsskole i Voiebyen/Møvig: Voiebyen skole, avd. Torkelsmyra (1-7) og avd. Voie (1-4), Sjøstrand skole og Møvig skole (ungdomstrinnet). Gangavstand til sjøen (Møvig og Andøya). Kort vei til flott turterreng med lysløype og badevann.

  Adkomst

  Fra Kristiansand Sentrum følg Vesterveien mot Vågsbygd. Fortsett videre på Vågsbygdveien til du kommer til Andøyakrysset. Ta til høyre like etter Andøyakrysset og fortsett opp Linnkjellveien. Du vil ha nr. 6E på høyre hånd, se forøvrig etter visningsskilt fra Sørmegleren ved annonsert visning.

  Parkering

  Parkering like utenfor egen ytterdør, forøvrig etter gjeldende bestemmelser.

  Tomt

  Areal: 476 kvm, Eierform: Eiet tomt
 • Adresse med betegnelse

  Linnkjellveien 6E, Gnr. 11 Bnr. 847 Snr. 1 i Kristiansand kommune. Sameiebrøk: 70/176

  Selger

  Alejandro Fuentes Christina K Fuentes Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Husdyrhold

  Det er tillatt med dyrehold.
 • Omkostninger

  2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 59 750,- (Dokumentavgift) 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 70 700,- (Omkostninger totalt) 2 460 700,- (Totalpris inkl. omkostninger) Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

  Felleskostnader

  Det betales for felles byggforsikring 1 gang pr. år.

  Felleskostnader inkluderer

  Felleskostnadene dekker betaling av felles forsikring av bygget.

  Offentlige avgifter

  Kr. 5 987,- for år 2019 inkluderer: eiendomsskatt, feier, vann og kloakk. I tillegg kommer årlig renovasjon, kr. 5.768,- for år 2019, varierer etter bruk.

  Eiendomsskatt

  Eiendomsskatt på kr. 2.479,50,- er inkludert i de offentlige avgifter.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 527 148,- for år 2017. Sekundær: Kr. 1 897 733,- for år 2017.

  Faste løpende kostnader

  Strøm, innboforsikring, tv/internett, ect. Listen er ikke utømmende.

  Vederlag

  Digital grunnpakke (Kr.3 990) Oppgjørshonorar (Kr.7 100) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 390 000,-) (Kr.45 600) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 600) Totalt kr. (Kr.70 815)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til boligformål og tilhører reguleringsplan nr. 387, Riksvei 457, Gang og sykkelsti fra Holskogveien til Andøyveien, vedtatt: 28.07.1981. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 16.01.2007. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vann og kloakk. Privat vei.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Dagboknr.: 25055-2/93. Tinglyst: 13.11.2006. Erklæring/avtale. Denne seksjon har tilleggsdel - areal. Dagboknr.: 623099-2/200. Tinglyst: 12.12.2006. Bestemmelse om veg, med flere bestemmelser. Dagboknr.: 115910-3/200. Tinglyst: 09.01.2007. Bestemmelse om veg og vedlikehold av adkomstvei. Dagboknr.: 604345-1/200. Tinglyst: 13.11.2006. Sekjsonering. Sameiebrøk: 70/176. Ingen rettigheter funnet. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 94 78 11 88.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  11-19-0220

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Ina Andersen

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg