Solgt

Kristiansand-Randesund/Søm/Odderhei/Fidjeåsen

Odderhei terrasse 60, 4639 Kristiansand s

Prisantydning kr 3 975 000,-

Omkostninger:  kr 104 950,-
Totalpris:  kr 4 079 950,-
Kommunale avgifter:  kr 18 088,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 998 329,- Sekundær: kr 3 593 984,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Innholdsrik enebolig med stor solrik usjenert hage. Garasje.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  1989

Soverom:  5

Rom:  2

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Antall rom:  7

Arealbeskrivelse

Primærrom:  157 m²

Bruksareal:  189 m²

Bruttoareal:  212 m²

Tomtareal:  789 m²

 • Vi har gleden av å presentere en innholdsrik enebolig over 3 plan i et meget barnevennlig og populært  boområde på Odderhei.
 • Stor solrik hage med usjenert beliggenhet som grenser til friområde.
 • Kort vei til både fotballbane, busstopp, golfbane, barnehage, butikk og skole.
 • Solrike uteområder.
 • Huset er godt vedlikeholdt men trenger modernisering innvendig.
 • Garasje + godt med biloppstillingsplasser.
 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  1989 i følge Kristiansand kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 157 kvm, Bruksareal: 189 kvm, Bruttoareal: 212 kvm P-rom inneholder: Underetg.: Vindfang, gang m/trapp, bad, 2 soverom. 1. etg.: Trapperom, bad, kjøkken, vaskerom, stue, soverom. 2. etg.: Trapperom, stue, 2 soverom. S-rom inneholder: Underetg.: Bod 1, bod 2. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  U. etasje: Vindfang, gang m/trapp, bad, 2 soverom, 2 boder og garasje. 1. etasje: Trapperom, bad, kjøkken, vaskerom, stue, soverom. 2. etasje: Trapperom, disp. loftsrom og 2 soverom.

  Standard

  U.etg: Laminatgulv i inngangsparti og gang. Teppe på soverom. Tapet og malt tapet på vegger. God skapplass. Bad med belegg på gulv og dusjkabinett. 1.etg. Parkettgulv i gang og i stue. Teppe i soverom. Tapet og malt tapet på vegger. Kjøkken med laminatgulv. Strai kjøkken med hvitevarer. Bad med belegg på gulv, varmekabler og badekar. Peis ovn i stue. Utgang fra stue til stor solrik terrasse. Separat vaskerom med belegg på gulv. Egen utgang. 2.etg. Teppe i loftsrom. Laminatgulv på soverom. Tapet og malt tapet på vegger. Fra ene soverom er det utgang til lufteveranda. God bort setting i knevegger.

  Diverse

  Noe kledning skiftet på østvegg samt 2 nye vinduer i karnapp (se ellers boligsalgsrapport). Innlagt fiber(Canal digital). Pliktig medlemskap i velforening.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra Arild Grundetjern datert 09.05.19 er en del av denne salgsoppgave og må leses i sin helhet før budgivning. Boligen er bygd i 1989 og holder standard fra byggetid, vanlig vedlikehold bør beregnes. Følgende hovedtrekk kan nevnes: Utvendig har enkelkrummet betongtakstein, takrenner og beslag fra byggetid normal slitasje. Vinduer og dører er fra byggetid, ingen synlige punkteringer på vindusglass under befaringen. 2 vinduer i stua er datostemplet 2015. Liggende kledning med skrå er i bra stand, vanlig vedlikehold bør beregnes. Spredte kledningsbord/listverk er skiftet ut. Terrasser har normal slitasje, rekkverk er iht. krav. Innvendig er det etablert luftespalte mellom undertaket og isolasjonen i skråtak. Dusjkabinett på bad er en god løsning mht. fukt. TG på bad og vaskerom er satt ut i fra alder. Strai kjøkkeninnreding er fra byggetid og har normal slitasje. Røropplegget og el. anlegget ble ikke spesielt kontrollert under befaringen, vanlig vedlikehold bør beregnes. Sikringsskap med automatsikringer, overbelastningsvern på 63 A. V.v.-bereder er datostemplet 2014 og er på 198 liter. Ved/parafin og elektrisk til oppvarming. Garasje er medtatt i samlet arealmåling. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet. Spørsmål ang. rapporten kan rettes til DNV-GL sertifisert takstmann Arild Grundetjern på mobil 919 98 000. Du kan også sende en mail med dine spørsmål til post@grundetjern.no

  Oppvarming

  Elektrisk/ved/parafin. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger i etablert boligområde på Odderhei. Fra boligen er det gangavstand til det meste. Gang og sykkelsti som går rett ved boligen gjør avstanden kortere til friområde, golfbane, bussholdeplass, skoler og barnehager, samt butikk med post i butikken. Odderhei Terrasse er et attraktivt barnevennlig boligområde beliggende sentralt i Randesund.

  Adkomst

  Se vedlagt kart på høyre side i finn-annonsen. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

  Parkering

  Garasje + biloppstillingsplasser i gårdsplass.

  Tomt

  Areal: 789 kvm, Eierform: Eiet tomt: Stor solrik tomt med pen opparbeidet hage. Opparbeidet med plen, pene blomsterbed, frukttrær, hekker m.m. Asfaltert gårdsplass. Grenser til friområde med snarvei til fotballbane og barnehage.
 • Adresse med betegnelse

  Odderhei terrasse 60, Gnr. 96 Bnr. 225 i Kristiansand kommune

  Selger

  Magne Myklebust Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  3 975 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 90 000,- (Dokumentavgift) 104 950,- (Omkostninger totalt) 4 079 950,- (Totalpris inkl. omkostninger) Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

  Offentlige avgifter

  Kr. 18 088 pr. år Kommunale avgifter inkluderer kloakkavgift, vann og eiendomsskatt. Renovasjon kommer i tillegg, dette beløpet varierer etter forbruk og tømminger.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 998 329,- for år 2017. Sekundær: Kr. 3 593 984,- for år 2017.

  Vederlag

  Annonsepakke To halvsider i Fædrelandsvennen (Kr.6 000) Fornyelse/oppkjøp annonse på Finn.no (Kr.1 000) Eierskifteforsikring trekkes i oppgjør (Kr.18 540) Sommerkampanjen - 3 annonser 6, 13 og 20. juli (Kr.2 500) Digital grunnpakke (Kr.3 990) Oppgjørshonorar (Kr.7 100) Provisjon (Kr.63 000) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 600) Totalt kr. (Kr.116 255)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan/bebyggelsesplan Odderhei, datert 02.04.1986. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 06.11.90. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er bygge meldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Dagboknr.: 4008 Tinglyst: 15.03.1989. Erklæring/avtale. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen: Ingen rettigheter funnet.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 02.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  11-19-0228

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Kjetil Lossius

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg