Hamresanden / Gurines Hage

Hamresandveien 46, 4.etg, 4656 Hamresanden

Prisantydning kr 4 990 000,-

Omkostninger:  kr 141 450,-
Totalpris:  kr 5 131 450,-
Felleskostnader:  kr 3 699,- / mnd
Felleskostnader inkluderer: Les mer
Kommunale avgifter:  kr 7 296,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 876 438,- Sekundær: kr 3 155 178,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Stor og meget pen 4-roms toppleilighet (2012) m/ 2 balkonger - Gode sol- og utsiktsforhold - Heis - Garasje - Selveier -

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Byggeår:  2012

Soverom:  3

Rom:  4

Eierform bygning:  Selveierseksjon

Eierform tomt:  Fellestomt

Antall rom:  4

Arealbeskrivelse

Primærrom:  109 m²

Bruksareal:  131 m²

Bruttoareal:  143 m²

Tomtareal:  13310 m²

Usjenert og attraktivt beliggende på enden i toppetasjen med gode sol- og utsiktsforhold. Stranden, rekreasjonsområdet og campingplassen er en av Sørlandets merkevarer. Her har generasjoner kost seg med sol og badeliv langs kilometer med sandstrand, samlet strandkrabber, og ferieminner og kommet tilbake til Hamresanden, sommer etter sommer. På Hamresanden er sommeren lang, og soltimene mange. Gjennom helhetlig og langsiktig planlegging skal vi sørge for at området pulserer av liv året rundt. Beliggende ved sjøen og store friområder, og med planlagt nytt hotell med svært hyggelige servicetilbud, ligger alt til rette for "det gode liv" i Gurines Hage på Hamresanden.

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  2012 i følge Kristiansand kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 109 kvm, Bruksareal: 131 kvm, Bruttoareal: 143 kvm P-rom: entrè, gang, bad/vaskerom, bad, stue/ kjøkken, spisestue, 3 soverom S-rom: bod og innglasset balkong Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  Stor og meget pen 4-roms topp- og endeleilighet (2012) med 2 balkonger og god beliggenhet i attraktive Gurines Hage på Hamresanden (kun ca 12 km øst for Kristiansand sentrum / Kvadraturen). Gjennomgående selveierleilighet med gode sol- og utsiktsforhold, 2 baderom og god romfordeling som utnytter arealet. Parkering i oppvarmet garasjeanlegg i kjeller med direkte heisadkomst. Er installert 10 A (sucho) ladeuttak for elbil/ladbar hybrid med egen kWh måler. Sportsbod i kjeller. 4. etasje: Adkomst via romslig svalegang. Lys og pen entré/gang med plass til yttertøy og sko. 3 lyse og trivelige soverom, hvorav hovedsoverommet har baderom lett tilgjengelig. Meget pent flislagt baderom, innredet med vegghengt WC, dusjhjørne og servant med underskap. Baderom nr. 2 innredet med vegghengt WC, dusjhjørne og servant med underskap. Plass til vaskemaskin og tørketrommel praktisk adskilt med forheng. Virkelig stor stue og spisestue, i tillegg plass til spisebord tilknytning til kjøkken spiseplass. Meget pen Strai kjøkkeninnredning godt utnyttet med skap og benkplass. 2 balkonger med god plass og flott utsikt. Den ene balkongen er delvis innglasset.. Leiligheten disponerer sportsbod i kjeller på ca 6 kvm. Fellesareal: I sameiet er det mange praktiske tilbud og løsninger. *Eget treningsrom med garderobe. Treningsapparater til fri benyttelse for beboerne. *Stor fellesstue/fellesrom med spisestuemøblement, sofagrupper, kjøkkenkrok som brukes til møterom/samlingsrom for beboerne hvor det er endel sosiale tilstelninger, samt at man kan låne dette til selskaper og lignende. *Vaskeplass for bil i parkeringskjelleren. *Hobbyrom/verksted for beboerne.

  Diverse

  Boligene i sameiet er godkjent som seniorboliger med tilhørende serviceområder og fasiliteter. Borett i sameiet er etter vedtektene forbeholdt personer over 50 år. Beboere som flytter inn i sameiet må dokumentere dette kravet overfor styret i sameiet. Kravet er ikke til hinder for at personer under 50 år står som eier eller sameier i eierseksjoner, men disse må da leie seksjonen ut til personer over 50 år. I Gurines Hage er flere fellesrom til beboernes benyttelse så som Gurinestua, treningsrom, hobbyrom samt vaskehall for bil. Gurinestua er et fellesrom som brukes til felles arrangementer i Gurines Hage, eller kan leies av beboerne til selskap, møter o.l. Det er et lite anretningskjøkken samt toaletter i tilknytning til Gurinestua. Det er også et fullt utstyrt treningsrom som står til fri benyttelse for beboerne. I kjelleren er det et velutstyrt hobbyrom som kan benyttes. Videre er det egen vaskeplass for bil i parkeringskjelleren. Styret i sameiet vil ta initiativ til å kalle inn til årlig / halvårlig dugnad for vedlikehold av fellesarealer, både innvendig og utomhus.

  Annet

  Det er tilgang til Serviceområde for alle beboerne. o Miljøvennlig oppvarming o Passivhus- 75% reduksjon i strømforbruk o EL-bil ladestasjon o EL-bil til fri bruk for beboerne o Sykkelparkering i kjeller o Vaskeplass for bil i P-kjeller o Store grønne parkområder med bord og benker o Meget gode solforhold o Badestrand rett ved o Hyggelig fellesrom og treningsrom o Heis og porttelefon o Bygdebutikk o Kort avstand til golfbane og alpinbakke o Restaurant, hotell og butikk i nærheten o Naturhistorisk vandresti og lokalhistorisk hus o Fiskemuligheter i Topdalselva o Gode bussforbindelser til byen og Sørlandssenteret

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra Henrik Løvdal datert 18.09.19 er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning.

  Oppvarming

  Leilighetene leveres med balansert ventilasjonsanlegg med roterende varmegjenvinner. Vannbåren varme med radiator plassert på vegg.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Energiattest

  Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.
 • Beliggenhet

  Usjenert og attraktivt beliggende på enden i toppetasjen med gode sol- og utsiktsforhold. Stranden, rekreasjonsområdet og campingplassen er en av Sørlandets merkevarer. Her har generasjoner kost seg med sol og badeliv langs kilometer med sandstrand, samlet strandkrabber, og ferieminner og kommet tilbake til Hamresanden, sommer etter sommer. På Hamresanden er sommeren lang, og soltimene mange. Gjennom helhetlig og langsiktig planlegging skal vi sørge for at området pulserer av liv året rundt. Beliggende ved sjøen og store friområder, og med planlagt nytt hotell med svært hyggelige servicetilbud, ligger alt til rette for "det gode liv" i Gurines Hage på Hamresanden.

  Adkomst

  Se vedlagt kart.

  Parkering

  Bruksrett til parkeringsplass i felles lukket garsjeanlegg (inklusive i prisen). Det er felles vaskehall til disposisjon for beboerne.

  Tomt

  Areal: 13 310 kvm, Eierform: Fellestomt Areal: 13 310 kvm, Eierform: Eiet tomt Møtesteder som innbyr til aktiviteter er grunntanken bak utformingen av uteområdene rundt Gurines Hage. Friområder som frodige parkanlegg, grillplass, gangveier og lekeplass vil bli universelt utformet, og utstyrt med benker og bord. Tilgjengeligheten skal invitere til samvær og godt naboskap. I tillegg skal Hamresanden gjennomgå en opprusting som skal gjøre området til Norges flotteste badestrand, og gi beboere og gjester gode opplevelser i mange, mange år. Tilgjengeligheten skal invitere til samvær og godt naboskap. I tillegg skal Hamresanden gjennomgå en opprusting som skal gjøre området til Norges flotteste badestrand, og gi beboere og gjester gode opplevelser i mange, mange år.
 • Adresse med betegnelse

  Hamresandveien 46, Gnr. 98 Bnr. 6 Snr. 80 i Kristiansand kommune. Sameiebrøk: 114/11561

  Selger

  Ellen Marie Jopperud Ragnar Jopperud Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Regnskap og vedtekter

  Kjøper/seksjonseier plikter å følge sameiets vedtekter og trivselsregler. Dokumentet er vedlegg til prospektet.

  Husdyrhold

  Husdyrhold tillatt. Må søke styret. Ikke tillatt å medbringe husdyr til serviceområdet.

  Forretningsfører

  DKS AS
 • Omkostninger

  4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-)) 141 450,- (Omkostninger totalt) 5 131 450,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Felleskostnader

  Kr.3 699,- pr.mnd.

  Felleskostnader inkluderer

  Kommunale avgifter (ikke eiendomsskatt), felles bygningsforsikring, forretningsførsel, renhold fellesareal, energi/strøm fellesareal, drift av heis, vedlikehold, vaktmester, forskudd fjernvarme (kr. 700), TV/ internett (kr. 410), Garasjekostnad (kr. 125), styre- og revisjonshonorar.

  Andel fellesgjeld / Fellesformue

  Ingen fellesgjeld

  Offentlige avgifter

  Kr. 7 296 pr. år Gjelder eiendomdsskatt. Øvrige kommunale avgifter er inkludert i fellesutgiftene.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 876 438,- for år 2017. Sekundær: Kr. 3 155 178,- for år 2017.

  Vederlag

  Sommerannonser iht avtale (Kr.2 500) Åpent hus annonse i Fvn 21.09.2019 (Kr.500) Åpent hus annonse i Fvn 26.10.2019 (Kr.500) Fornyelse annonse Finn Oktober 2019 (Kr.1 000) Åpent hus annonse i Fvn 23.11.2019 (Kr.500) Digital grunnpakke (Kr.3 990) Oppgjørshonorar (Kr.7 100) Provisjon (forutsatt salgssum: 4 990 000,-) (Kr.62 375) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.525) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 600) Totalt kr. (Kr.92 590)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til Bolig, tilhører reguleringsplan Hamresanden, hotell og camping, datert 20.12.12. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 28.01.2014. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: 2012/380721-1/200 15.05.2012 Elektriske kraftlinjer. Rettighetshaver:Agder Energi Nett As 2012/570502-1/200 12.07.2012 Erklæring/avtale Rettighetshaver:Hamresanden Boligutvikling As Org.nr: 991932461. Midlertidig adkomstrett, plassering av utstyr/rigg med mer i forbindlse med utbyggigsprosjektet "Gurines hage". Overført fra: 1001-98/6. Gjelder denne registerenheten med flere 2013/88486-1/200 31.01.2013 Erklæring/avtale. Gangrett for allmenheten over eiendommen. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: 1001-98/6. Gjelder denne registerenheten med flere. 2013/153219-1/200 21.02.2013 Seksjonering opprettet seksjoner: snr: 80. formål: Bolig, sameiebrøk: 114/11561 Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen: Ingen rettigheter funnet.

  Rettigheter og forpliktelser

  Borett i sameiet er etter vedtektene forbeholdt personer over 50 år. Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § . Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtekstfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Eier har full råderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne med mindre dette er begrenset i vedtekter eller husordensregler.
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 45 66 33 40.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  13-19-0023

  Ansvarlig megler

  Avdelingsleder / Eiendomsmegler MNEF Daniel Ferdinand L. Hellenes

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg