Grimstad By

Markveien 3, 4876 Grimstad

Prisantydning kr 2 700 000,-

Omkostninger:  kr 16 350,-
Totalpris:  kr 2 716 350,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Ny og innflyttningsklar toppleilighet i Markveien godkjent for husbankfinansiering.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Byggeår:  2019

Soverom:  2

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Antall rom:  3

Arealbeskrivelse

Primærrom:  60 m²

Bruksareal:  60 m²

Bruttoareal:  67 m²

Tomtareal:  1348 m²

Drømmen om å bo midt i sentrum ? Leiligheten har en beliggenhet så sentralt kan man nå de fleste kultur- og fritidstilbud til fots eller på sykkel, herfra er det " 3 minutter til alt". Ny leilighet fra 2019 med meget god planløsning og gode materialvalg. Leilligheten ligger i 3. etasje med heis og trappeadkomst. Fra stuen er det utgang til balkong med nydelig kveldssol. Her får du en en helt ny leilighet som ikke tidligere har vært i bruk. •2 soverom •Parkering i lukket garasjekjeller og bod. •Solrike uteplasser •Balansert ventilasjon med varmegjennvinning. Vannbåren varme i gulv.

 • Bygninger og byggemåte

  Tre og mur

  Byggeår

  2019 i følge Grimstad kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Bra/Prom: 60 kvm

  Innhold

  Beliggende i 3. etasje med følgende planløsning: P-rom: Entre, bad, 2 soverom, stue og kjøkken. S-rom kott

  Beskrivelse av prosjektet

  Prosjektet består av 6 leiligheter i 6-mannsbolig. Kun denne leiligheten er igjen for salg. Parkeringsplass i parkeringskjeller med heis opp til leilighetene. Alle leilighetene er godkjent for husbankfinansiering.

  Standard

  Meget smakfult innredet leilighet med god planløsning. Innvendige overflater: Gulv: Belegg på bad. Øvrige rom har laminat. Vegger: Badromsplater på bad, malte gipsplater i øvrige rom. Badet er nnredet med hvit baderomsinnredning med glatte fronter, servantskap med heldekkende servantplate, speil og belysning. Dusjnisje og vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin. Tiltalende kjøkken. God benk og skap plass. Åpen løsning mot spisestue og stue. Stuen er lys og luftig med utgang til terrassen og vinduer langs hele veggen, noe som gir godt med lysinnslipp

  Diverse

  Leilighetene vil ha et felles sameie med de øvrige leiligheter i 6-mannsboligen. Felleskostnader vil utgjøre ca. kr. 25 pr. kvm.Felleskostnader skal dekke blant annet forsikring på bygg, foretningsførsel, vedlikehold, snørydding og garasjeplass. Kommunale avgifter vil bli fastsatt etter overtakelse.

  Oppvarming

  Elektrisk. Vannbåren varme. Balansert ventilasjonsanlegg. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Hvitevarer medfølger ikke i handelen.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
 • Beliggenhet

  Beliggende midt mellom Markveien og Lillesandsveien i øvre del av Grimstad sentrum. Beliggende i gammel sørlandsbebyggelse, et av Grimstads mest attraktive boområder. Alle fasiliteter i umiddelbar nærhet, samt et rikt utvalg av butikker og hyggelige spisesteder. Gangavstand til universitetet. Fordi eiendommen ligger så sentralt kan man nå de fleste kultur- og fritidstilbud til fots eller på sykkel. Ifølge selger er det " 3 minutter til alt".

  Parkering

  Parkeringsplass i kjeller med heis opp til leiligheten.

  Tomt

  Areal: 1 348 kvm, Eierform: Eiet tomt Pent opparbeidede fellesområder.
 • Adresse med betegnelse

  Markveien 3, Gnr. 200 Bnr. 1943 Snr. 5 i Grimstad kommune

  Selger

  Håland Bygg AS Alle opplysninger i prospektet er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  2 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 500 000,-)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte)

  Offentlige avgifter

  Offentlig avgifter vil bli beregnet etter overtakelse.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. ,- for år 2016. Sekundær: Kr. ,- for år 2016.

  Faste løpende kostnader

  Leilighetene vil ha et felles sameie med de øvrige leiligheter i 6-mannsboligen. Felleskostnader vil utgjøre ca. kr. 25 pr. kvm.Felleskostnader skal dekke blant annet forsikring på bygg, foretningsførsel, vedlikehold, snørydding og garasjeplass. Kommunale avgifter vil bli fastsatt etter overtakelse.

  Vederlag

  Enkeltannonse GAT 16.05.19 (Kr.4 375) Grunnpakke markedsføring (Kr.2 990) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 700 000,-) (Kr.33 750) Kick start annonsepakke (Kr.6 500) Oppgjørshonorar (Kr.7 900) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tilretteleggingshonorar (Kr.11 900) Totalt kr. (Kr.67 940)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 09200, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan for Lillesandsveien, Skaregrømsveien og Markveien, datert 26.09.2014. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Midlertidig brukstillatelse datert 03.01.2019- Dokumentet følger som vedlegg til salgsoppgaven.

  Vei / Vann / Avløp

  Offentlig vei, vann og avløp.

  Heftelser / Rettigheter

  Ingen tinglyste servitutter. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritet pant der hvor det er tinglyste servitutter, eller andre heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei
 • Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 31

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne prospektteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  21-18-0150

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Camilla Stenberg Rimestad

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg