Arendal Hisøy

Vestheibakken 4, 4817 His

Prisantydning kr 3 990 000,-

Omkostninger:  kr 114 700,-
Totalpris:  kr 4 104 700,-
Kommunale avgifter:  kr 21 197,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 720 270,- Sekundær: kr 2 592 973,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

BUD MOTTATT! Hisøy - Innholdsrik enebolig beliggende i populært boligområde. Vesentlig oppgradert/modernisert

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  1970

Soverom:  4

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  198 m²

Bruksareal:  242 m²

Bruttoareal:  266 m²

Tomtareal:  898 m²

Stor enebolig, vesentlig oppgradert/påkostet og moderniseret den senere tid beliggende i veletablert, populært boligområde sentralt på Hisøy. Kort vei til nærbutikk, trygg gangvei gjennom skogen til barne- og ungdomsskole samt flere barnehager i nærheten. Flotte tur- og bademuligheter på Hisøy. Ferjeforbindelse fra Kolbjørnsvik med hyppige avganger til Tyholmen/Arendal sentrum samt Tromøy. Boligen holder god standard og går over 3 plan. Inneholder bla.: 2 bad og 5 soverom, åpen løsning stue/kjøkken.

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  1970 i følge Arendal kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 198 kvm, Bruksareal: 242 kvm, Bruttoareal: 266 kvm P-rom inneholder: U. etg.: Gang, bad, vaskerom, 3 soverom og stue. 1. etg.: Vindfang, gang, 2 soverom, bad, kjøkken og stue. Loft: Loftstue. Garasje er tatt med i arealmålene, carport er ikke tatt med. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  1.etg.: Vindfang, hall, stue og kjøkken med åpen løsning, 2 soverom og flislagt bad. 2.etg.: Loftstue og kryploft for oppbevaring. U.etg.: Romslig gang, Tv-stue, 3 soverom, bad og vaskerom samt 4 praktiske boder.

  Standard

  Innholdsrik enebolig som i de senere år er vesentlig oppgradert, god standard. Inneholder: 1.etg.: Vindfang med fliser og varmekabler i gulv. Hall med parkett på gulv og tofløyet dør inn til stuen. Sikringsskap plassert i hall. Trapp til 2.etg./kjeller. Åpel løsning stue/kjøkken med parkett på gulv. Peis med dører og utgang til stor, solrik veranda med sen kvedssol. Stilren kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. 2 soverom med parkett på gulv. Hovedsoverommet har praktisk skyvedørsgarderobe. Lekkert flislagt bad med varmekabler i gulv. Dobbel servant, speilskap og downlights. Badekar, dusjkabinett og toalett. Vegghengt håndkletørker i krom utførelse. Badet har rikelig innredning. 2.etg.: Hyggelig loftstue med parkett på gulv. Dør til oppbevaringkott for lagring. U.etg.: Romslig gang med parkett på gulv. Vedovn. Praktisk, flislagt vaskerom med rør i rør skap, VV bereder, skyllekum og arbeidsbenk. Flislagt bad med varmekabler i gulv, toalett, vask og dusjkabinett. Tv-stue med varmekabler i gulv, dør ut til overbygd terrasse og hage. 3 soverom med parkett på gulv på to av disse. Malte veggflater i de fleste rom. Meget gode lagring/bortsettingsmuligheter i boder.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra Erik Sørensen AS datert 14.05.19 er en del av denne salgsoppgave og må leses i sin helhet før budgivning. Takstmannens konklusjon: Enebolig i fra 1970 beliggende på en solrik og sentral tomt. Her er de senere år lagt ned betydelig med oppgradering både utvendig og innvendig. Videre utvendig er det vanlig vedlikehold mht. alderen og her må dreneringen pga. at deler av mur mangler grunnmursplate holdes under oppsikt. Innvendig er det kommentarer vedrørende gulv på vaskerommet i U- etasjen.

  Oppvarming

  Elektrisk, ved og varmepumpe Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F.
 • Beliggenhet

  Veletablert villastrøk sentralt og rolig på Hisøy. Kort vei til søndagåpen nærbutikk. Trygg gangvei gjennom skogen til Hisøy Barne- og ungdomsskole. Flere barnehager i nærheten. Flotte tur- og bademuligheter på Hisøy. Ferge fra Kolbjørnsvik til byen.

  Adkomst

  Fra Arendal sentrum, opp Vesterveien mot Strømmen og Hisøy. Kjør over Strømbroa og fortsett videre til rundkjøring på His. Ta så til venstre i rundkjøring og følg skilt til His kirke. Til venstre igjen rett før kirken, og følg Kirkeveien rett gjennom neste rundkjøring. Kjør forbi blokkene på venstre hånd, videre opp bakken, over slette og inn stikkvei til høyre. Skilt Vestheibakken. Boligen ligger på høyre side midt i bakken. Velkommen til Vestheibakken 4!

  Parkering

  På egen grunn samt i carport og garasje.

  Tomt

  Eiertomt. Tomten er pent opparbeidet med plen, hekk, blomsterbed og prydbusker. Div. murer med utebelysning samt steinlagt trapp ned til plen. Flere steinbelagte arealer både ved inngang, langs boligen og på uteplss foran huset. Asfaltert gårdstun. Eiendommen har flere flotte uteplasser: stor, solrik veranda med sen kveldssol, overbygd uteplass med utgang fra kjellerstue og steinbelagt sitteplass ved garasjen. Her ligger absolutt alt til rette for sene sommerkvelder. Det gjøres oppmerksom på at naboens garasje er plassert noe inn på denne eiendommen. Areal: 898 kvm, Eierform: Eiet tomt
 • Adresse med betegnelse

  Vestheibakken 4, Gnr. 307 Bnr. 127 i Arendal kommune

  Selger

  Kay Atle Knutsen Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) 114 700,- (Omkostninger totalt) 4 104 700,- (Totalpris inkl. omkostninger) Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

  Offentlige avgifter

  Kr. 21 196,68 pr. år

  Eiendomsskatt

  Det er eiendomsskatt på kr. 4 998,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 720 270,- for år 2017. Sekundær: Kr. 2 592 973,- for år 2017.

  Vederlag

  Fornyelse/oppkjøp annonse på Finn.no 06.08.19 (Kr.1 000) Oppgjørshonorar (Kr.7 900) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 990 000,-) (Kr.45 000) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 900) Grunnpakke markedsføring inkl. avisannonse 25.05.19 (Kr.4 900) Totalt kr. (Kr.72 225)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen ligger i et uregulert område, godkjent som boligbebyggelse nåværende, og er en del av kommuneplanens arealdel/byplan.

  Ferdigattest

  Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 05.02.1971. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent. Det er avvik mellom godkjente tegninger og dagens innredning av boligen. Soverom i 2. etg. er omgjort til bad (forlengelse). Soverom mot stue i 2. etg. er godkjent som kontor. Kontor i 1. etg. er godkjent som soverom. Endringen(e) er ikke omsøkt. Ulovlige tiltak vil kommunen kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Risiko og eventuelle kostnader forbudet med eventuell søknad-/godkjenning påhviler kjøper.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk. Arendal kommune vil pålegge alle abonnenter å installere vannmåler i løpet av de neste årene.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: - Bestemmlese om gjerde, bestemmelse om bebyggelse tinglyst 27.05.1970 med dagboknr. 2364. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen: Ingen rettigheter funnet.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Boligen har ikke egen utleiedel.
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 26.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  31-19-0187

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Rune Narten

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg