Solgt

Grimstad Vest 

Mollandsveien 144, 4879 Grimstad

Prisantydning kr 2 790 000,-

Omkostninger:  kr 82 450,-
Totalpris:  kr 2 872 450,-
Kommunale avgifter:  kr 16 020,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 669 697,- Sekundær: kr 2 410 908,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

BUD MOTTATT! Enebolig med 4 soverom, usjenert beliggende nær Østerhus boligfelt, grenser til friområde.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  1977

Soverom:  4

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  172 m²

Bruksareal:  192 m²

Bruttoareal:  213 m²

Tomtareal:  1580 m²

Hyggelig familiebolig med romslig, usjenert tomt. Meget innholdsrik med bla. 4 soverom, stue, kjøkken, 2 bad, vaskerom, samt div. kjellerstue, boder mm. I tillegg er det carport. Boligen er lys og trivelig og er delvis oppgradert i senere tid. Meget hyggelig hage og solrike uteplasser. Eiendommen har landlig beliggenhet men kort vei til bolig omr. i Østerhus og Holviga. Tilhører Holviga skolekrets. Kort vei til flotte turområder

 • 4 soverom
 • Usjenert og landlig, grenser til friområde
 • Kort vei til Skole og etablerte boligfelt
 • Stor tomt med solrike uteplasser
 • Carport
 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  1977 ifølge Grimstad kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 172 kvm, Bruksareal: 192 kvm, Bruttoareal: 213 kvm P-rom inneholder: U-etg: Vindfang, gang, 2 soverom, kjellerstue, mellomgang, vaskerom. 1. etg: Stue, kjøkken, bad, 2 soverom 2. etg: Gang, stue Et soverom i u. etg, kjellerstue og loftet er innredet etter at tegningene ble godkjent av Grimstad kommune. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  U. etg: Vindfang, gang, 2 soverom, kjellerstue, mellomgang, vaskerom.3 boder, tørkerom, verksted. 1. etg: Stue, kjøkken, bad, 2 soverom 2. etg: Gang, stue.

  Standard

  Gulv: Fliser i vindfang, vaskerom, tørkerom og bad i 2. etasje. Belegg i mellomgang hovedetasje, kjøkken og bad i underetasje, nye teppefliser på de 2 minste soverommene. Laminat på de 2 store soverommene. Vegger: Malte vegger og smartpanel. Fliser på badet i 2. etasje. Lys stue med store vinduer som slipper inn naturlig lys, samt utgang til ny og solrik terrasse. Her er god plass og gode møblering muligheter. I stuen er det vedovn og varmepumpe. Kjøkken: Romslig kjøkken med innredning fra Kvikk, malte fronter i sort. benkeplate i laminat, fliser mellom over- og underskap. Frittstående hvitevarer bestående av komfyr, oppvaskmaskin og ett kjøleskap. Her er det god plass til å dekke til familie og venner. Loftstue: 3. etasje har en lys og luftig loftstue med takvinduer som gir rikelig med lys. Rommet har god plass for sofa og tv-løsning. Bad/vaskerom: Boligen inneholder to bad og et separat vaskerom. Begge bad er innredet med dusj, toalett, servant med innredning.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra Erik Sørensen AS datert 06.05.19 er en del av denne salgsoppgave og må leses i sin helhet før budgivning.

  Oppvarming

  Vedovn og varmepumpe i stuen, varmekabler på begge bad. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
 • Beliggenhet

  Tilbaketrukket og skjermet beliggenhet nær etablert boligområde i Østerhus. Boligen har fine solforhold med skog og grønt områder rundt og kun 15 minutters spasertur til badestrender ved sjøen i Morviga. Enkel adkomst og sentralt beliggenhet med kort og trygg vei til skole, barnehage og Joker nærbutikk. Buss stopp ca 300 meter unna i Vegårveien. Avstand Joker i Holvika 1 km, avstand Holvika skole 1,2 km. Populært idrettsanlegg med hall, kunstgressbane og tennisbane ligger i samme område som skolen, samt Universitetet og Dahlske Videregående skole.

  Adkomst

  Følg Terje Løvåsvei forbi avkjørselen til Østerhus i retning rundkjøringen ut mot industriområdet. Ta siste vei til venstre før rundkjøringen og følg veien innover. Hold mot venstre når veien deler seg i to.

  Parkering

  Parkering på tomta og i Carport.

  Tomt

  Areal: 1 580 kvm, Eierform: Eiet tomt Opparbeidet naturtomt/fjelltomt som grenser til friområde, slik at skogen og naturen blir som en forlengelse av tomten. Rikelig med beplantninger, frukttrær og bærbusker. Flere private og lune uteplasse. Meget solrikt med sol fra morgen til kveld.
 • Adresse med betegnelse

  Mollandsveien 144, Gnr. 79 Bnr. 68 i Grimstad kommune

  Selger

  Jostein Henriksen Linda Olsen Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  2 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 500,- (Dokumentavgift) 82 450,- (Omkostninger totalt) 2 872 450,- (Totalpris inkl. omkostninger) Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

  Offentlige avgifter

  Kr. 16 020 pr. år

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 669 697,- for år 2017. Sekundær: Kr. 2 410 908,- for år 2017.

  Vederlag

  Eierskifteforsikring (Kr.11 475) Enkeltannonse (Kr.3 900) Grunnpakke markedsføring (Kr.2 990) Oppgjørshonorar (Kr.7 900) Provisjon (Kr.54 000) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tilretteleggingshonorar (Kr.11 900) Totalt kr. (Kr.92 690)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan Østerhus Industriområde, datert 24.05.1982. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 23.01.1978 At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vann og kloakk. Privat vei.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: 2005/133930-1/200 Elektriske kraftlinjer 26.09.2005 Rettighetshaver: AGDER ENERGI NETT AS Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen:

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 91 34 85 90.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  21-19-0070

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF / Avd. leder Dajmi E. Birkedal

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg