Solgt

Kristiansand-Voie/Vågsbygd

Barliveien 11A, 4620 Kristiansand s

Prisantydning kr 2 090 000,-

Omkostninger:  kr 61 200,-
Totalpris:  kr 2 151 200,-
Kommunale avgifter:  kr 10 923,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 654 877,- Sekundær: kr 2 357 557,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Familievennlig påbygget enderekkehus over 2 plan. Trenger litt oppgradering

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Rekkehus

Byggeår:  1956

Soverom:  4

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  128 m²

Bruksareal:  131 m²

Bruttoareal:  141 m²

Tomtareal:  394 m²

Boligen ligger ca. 10 minutters gange fra sjøen med bl.a. kommunal båthavn, friområde rundt Storenes, Jaktodden, m.m.  Kort vei til Amfi Vågsbygd og samfunnshuset med bibliotek. Her er det også bank, apotek, vinmonopol, dagligvare, og ca. 40 butikker med det meste som trengs til daglig.

Kort fortalt:

Romslig påbygd enderekkehus over 2 etasjer. Det kan blandt annet nevnes romslig stue med utgang til solrik terrasse/hage. 4 gode soverom med god plass til seng og garderobeskap. Garasje i rekke.

Velkommen til visning!

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  1956 i følge Kristiansand kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 131 kvm, Bruttoareal: 141 kvm P-rom inneholder: 1. etg.: Vindfang, hall m/trapp, gang, bad, vaskerom, 4 soverom. 2. etg.: Trapperom, stue, kjøkken. S-rom inneholder: 1. etg.: Kjølerom, kryperom. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  P-rom inneholder: 1. etg.: Vindfang, hall m/trapp, gang, bad, vaskerom, 4 soverom. 2. etg.: Trapperom, stue, kjøkken. S-rom inneholder: 1. etg.: Kjølerom, kryperom.

  Standard

  1. etg.: Gang/entré/trappehall: Gang/entré/trappehgall med god plass til oppbevaring. Fra gangen er det også inngang til et kjølerom. Soverom: Boligen har 4 gode soverom med plass til dobbeltseng og garderobeskap. Fra det ene soverommet er det også utgang til platting/hage. Bad: Flislagt bad som inneholder wc, servant og dusjhjørne. Vaskerom ved siden av badet med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. 2. etg.: Stue: Romslig stue med god plass til sofagruppe og spisebord. Fine vindusflater i stuen som gir godt med lys. Fra stuen er det utgang til en stor solrik terrasse/hage. Her kan deilige sommerdager nytes. Det er også en hyggelig peis i stuen som gir godt med varme. Parkett på gulv. Kjøkken: Romslig kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkenet inneholder kjøleskap, komfyr og oppvaskkum. Det er også plass til et spisebord på kjøkken hvor frokosten kan spises.

  Diverse

  Utvendigbod med inngang fra hage.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra Arild Grundetjern er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning. Boligen er bygd i 1957 og har normal slitasje, vanlig vedlikehold/oppgradering bør beregnes. Følgende hovedtrekk kan nevnes: Utvendig ble dobbelkrummet betongtakstein, takrenner og beslag skiftet i 2000. Vinduer og dører er fra 1975 og har normal slitasje, oppgradering bør beregnes. Kledningen er stort sett fra byggetid og har normal slitasje, vedlikehold bør beregnes. Lekkasje rundt soveromsvindu og ytterhjørne på gavlvegg, utbedringer trengs. Innvendig var loft tørt og fint under befaringen. Takkonstruksjonen er laget av plasslagde taksperrer i 2 x 6" utførelse med takbord til undertak. Loft bør ventileres ved takgesims da konstruksjonen har mangelfull ventilasjon. Sanitærrom trenger oppgradering mht. membran m.m., se romskjema. Kjøkkeninnredningen er fra 1975 og har normal slitasje, skapfronter og benkeplater er 2 1/2 år gamle. Krypkjeller var tørr og fin under befaringen. Ingen synlig luftespalte rundt kjølerom, utbedringer/vedlikehold bør beregnes (kondensproblematikk). Røropplegget og el.anlegget er fra byggetid, vedlikehold/oppgradering bør beregnes. Sikringsskap er oppgradert med automatsikringer, hovedsikringer på 50 A. V.v.-bereder er fra 1990-tallet og er på ca. 200 liter. Ved, parafin og elektrisk til oppvarming. Eier opplyser om at parafinbrenner ikke har vært benyttet på ca. 15 år. Panasonic varmepumpe er datostemplet 2007. Det er kun boligen som inngår i rapporten. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet. Spørsmål ang. rapporten kan rettes til DNV-GL sertifisert takstmann Arild Grundetjern på mobil 919 98 000. Du kan evnt. også sende en mail med dine spørsmål til post@grundetjern.no

  Oppvarming

  Peis, varmepumpe og elektrisk. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
 • Beliggenhet

  Boligen ligger ca. 10 minutters gange fra sjøen med bl.a. kommunal båthavn, friområde rundt Storenes, Jaktodden, m.m. Kort vei til Amfi Vågsbygd og samfunnshuset med bibliotek. Her er det også bank, apotek, vinmonopol, dagligvare, og ca. 40 butikker med det meste som trengs til daglig.

  Adkomst

  Se vedlagt kart på høyre side i finn-annonsen. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

  Parkering

  Garasje i rekke rett ved bolig.

  Tomt

  Areal: 394 kvm, Eierform: Eiet tomt
 • Adresse med betegnelse

  Barliveien 11A, Gnr. 13 Bnr. 485 og Gnr. 13 Bnr. 665 i Kristiansand kommune

  Selger

  Karl Henrik Tønnessen Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  2 090 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (HELP BKF rekkehus/selveier (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 50 250,- (Dokumentavgift) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 61 200,- (Omkostninger totalt) 2 151 200,- (Totalpris inkl. omkostninger) Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

  Offentlige avgifter

  Kr. 10 923 pr. år Kommunale avgifter inkluderer kloakkavgift, vann og eiendomsskatt. Renovasjon kommer i tillegg, dette beløpet varierer etter forbruk og tømminger.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 654 877,- for år 2017. Sekundær: Kr. 2 357 557,- for år 2017.

  Vederlag

  Annonsering fvn.no (Kr.2 200) Oppgjørshonorar (Kr.7 100) Provisjon (Kr.70 000) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 600) Eierskifteforsikring trekkes i oppgjør (Kr.9 000) Enkeltannonse åpent hus (Kr.500) Fornyelse/oppkjøp annonse på Finn.no (Kr.1 000) Fornyelse/oppkjøp annonse på Finn.no (Kr.1 000) Fornyelse annonse Finn August 2019 (Kr.1 000) Fornyelse annonse Finn august 2019 (Kr.1 000) Enkeltannonse åpent hus (Kr.500) Digital grunnpakke (Kr.3 990) Totalt kr. (Kr.111 415)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan Augland Terrasse. Østre del, datert 25.04.1957. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Ferdigattest foreligger ikke pga. alder - gjelder tiltak omsøkt før 1998. Tiltak (oppføring, påbygging og tilbygging er meldepliktig.) omsøkt før 1. januar 1998 kan det ikke utstedes ferdigattest for jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det innebærer at byggverkene lovlig kan brukes uten at det foreligger ferdigattest. Dette betyr derimot ikke at ulovlig bygde tiltak blir lovlige. Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert:

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Dagboknr.: 500939 Tinglyst: 17.04.1957. Erklæring/avtale. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen: Ingen rettigheter funnet.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerfirsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 47 60 06 02.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  11-19-0132

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Henrik Lossius

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg