Solgt

Grimstad Øst  

Bringsværmoen 3, 4885 Grimstad

Prisantydning kr 3 560 000,-

Omkostninger:  kr 104 200,-
Totalpris:  kr 3 664 200,-
Kommunale avgifter:  kr 22 212,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 984 377,- Sekundær: kr 3 543 758,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

BUD MOTTATT! Enebolig med sokkelleilighet. 6 soverom i hoveddel. Beliggende på Vik.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  1998

Soverom:  8

Rom:  2

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  207 m²

Bruksareal:  240 m²

Bruttoareal:  260 m²

Tomtareal:  828 m²

Stor familiebolig med totalt 6 soverom + 2 soverom i sokkelleilighet.

Boligen er pent oppusset og fremstår lys og velholdt.

Det er egen inngang i underetasjen til sokkelleiligheten.

Stor garasje og god plass til parkering på tomta.

Beliggende på Vik ca 4 km fra Grimstad sentrum. Veletablert og meget barnevennlig boligområde.Kort og trygg skolevei til Vik skole. Flott idrettsanlegg, Vikhallen like ved. Enkel påkjøring til E-18. Nærbutikk og buss til Grimstad/Arendal i gangavstand.

Boligen går over tre etasjer med god planløsning som paser glimrende for en stor familie. Utleieenheten gir gode leieinntekter.

Lettstelt tomt som er opparbeidet med naturtomt, terrasser og en fin beplantet hage.

 

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  1998 i følge Grimstad kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Bra:240 kvm P-rom 207 kvm Bra underetasje hybel: 58 kvm Bra underetasje: 42 Bra 1. etasje: 92 Bra 2. etasje: 48 Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  Innholdsrik enebolig over 3 etasjer. I boligens under etasje er det innredet en sokkelleilighet med egen inngang. Følgende planløsning sokkelleilighet: P-rom: Bad/vaskerom, gang, stue/kjøkken, 2 soverom Underetasje bolig: P-rom: Hall S-rom: Bod/garderoberom, garasjerom. 1. Etasje: P-rom: Gang, kontor, vaskerom, bad, 2 soverom, stue og kjøkken. 2. Etasje: P-rom: Gang, Bad, 4 soverom.

  Standard

  Boligen er pent oppusset og fremstår lys og velholdt. Stor flislagt entrè med varmekabler. Rikelig med plass til oppbevaring av klær og sko i stor bod innforbi entrèen. Entreen har trapp opp til andre etasje. Det er egen inngang i underetasjen til sokkelleiligheten. Hyggelig og lyst kjøkken med spiseplass. Eneboligen har et stort spisekjøkken - et hyggelig sted å samle familien rundt bordet. Malt innredning med over og underskap. Integrert oppvaskmaskin og komfyr med nedfelt koketopp. Pen stue med pakett på gulv og vegger malt i tidsriktige farger. Stue med utgang til terrasse og hage. Stuen er romslig med god plass til spisestue og flere sittegrupper. Det er vedovn og en ny varmepumpe i stuen for kalde dager. Bad 1. etasje er helfliset med varmekabler og innredet med toalett, dusj og servant med innredning. Bad 2. etasje er flislagt med varmekabler, innredet med toalett, servant og hjørnebadekar. Eneboligen har et separat vaskerom i 1. etasje. Boligen delen har totalt 6 soverom. 4 soverom i 2. etasje og 2 soverom i 1 etasje. Eneboligen har en romslig sokkelleilighet i underetasjen. Leiligheten har egen inngang til en entré, 2 soverom, kominert bad og vaskerom, samt stue og kjøkken som ligger i åpen løsning med plass for spisebord.

  Oppvarming

  Det er vedovn og varmepumpe i stua. Forøvrig elektrisk. Varmekabler i alle bad og i hallen. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
 • Beliggenhet

  Beliggende på Vik ca 4 km fra Grimstad sentrum. Veletablert og meget barnevennlig boligområde. Kort og trygg skolevei til Vik skole. Flott idrettsanlegg, Vikhallen like ved. Enkel påkjøring til E-18. Nærbutikk og buss til Grimstad/Arendal i gangavstand.

  Adkomst

  Fra Grimstad: følg rv. 420 mot Vik. Ta til venstre inn rv 407 og du får Bringsværmoen på venstre hånd etter ca 300 m. Hold videre til venstre.

  Parkering

  Parkering i garasje og på tomta.

  Tomt

  Areal: 828 kvm, Eierform: Eiet tomt Tomten er meget pent opparbeidet og man har uteplasser på flere steder. Hagen er lettstelt med flat plen, som innbyr til lek og hygge. Asfaltert gårdsplass.
 • Adresse med betegnelse

  Bringsværmoen 3, Gnr. 40 Bnr. 116 i Grimstad kommune

  Selger

  Henrik Stenhaug Linn Camilla Stenhaug Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  3 560 000,- (Prisantydning) Omkostninger 89 250,- (Dokumentavgift) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 104 200,- (Omkostninger totalt) 3 664 200,- (Totalpris inkl. omkostninger) Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

  Offentlige avgifter

  Kr. 22 212 pr. år

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 984 377,- for år 2017. Sekundær: Kr. 3 543 758,- for år 2017.

  Vederlag

  Enkeltannonse 30.03.19 (Kr.3 900) Åpent Hus annonse 29.06.19 (Kr.750) Eierskifteforsikring trekkes i oppgjør (Kr.15 173) Grunnpakke markedsføring (Kr.2 990) Oppgjørshonorar (Kr.7 900) Provisjon (Kr.53 550) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tilretteleggingshonorar (Kr.11 900) Totalt kr. (Kr.96 688)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til områder for boliger m/tilhørende anlegg, tilhører reguleringsplan Vik gnr 40, bnr 37, 88, datert 21.11.1996. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 06.07.1999 . At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Ingen tinglyste servitutter. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen: Eiendommen er overbeheftet. Det er en forutsetning for gjennomføring av salget at kreditoren(e) aksepterer å slette sitt pant mot nettoproveny. Dersom det blir tinglyst ytterligere pant/utlegg i eiendommen, kan handel kun gjennomføres forutsatt at disse aksepterer å slette sitt pant uten å få innfrielse av det underliggende kravet. Megler vil holde kjøper orientert om eventuell utvikling i saken. For i best mulig grad å sikre gjennomføring av handelen, er det et ønske og en fordel at overtagelse blir satt til snarest mulig.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 31.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  21-19-0045

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Camilla Stenberg Rimestad

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg