Søgne/Daleheia

Daleheia 15 1.etg, 1.etg, 4640 Søgne

Prisantydning kr 1 290 000,-

Omkostninger:  kr 43 200,-
Totalpris:  kr 1 333 200,-
Felleskostnader:  Ingen felleskostnader.
Kommunale avgifter:  kr 3 552,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 485 145,- Sekundær: kr 1 746 523,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Del av tomannsbolig - Pen 3 roms med parkering og stor utvendig bod.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Annet

Byggeår:  1974

Soverom:  2

Eierform bygning:  Selveierseksjon

Eierform tomt:  Fellestomt

Antall rom:  3

Arealbeskrivelse

Primærrom:  52 m²

Bruksareal:  52 m²

Bruttoareal:  62 m²

Tomtareal:  557 m²

 • Pent oppusset del av tomannsbolig med sentral beliggenhet i Søgne
 • Leiligheten ligger i 1.etg. med pent bad/vaskerom
 • 2 soverom og hyggelig stue/kjøkkenløsning
 • Stor romslig bod rett ved siden av leiligheten
 • Noe hage og parkering rett utenfor boligen
 • Kort vei til butikk og busstopp samt gangavstand til Høllesanden med båthavn, marina og badestrand
 • Kort vei til Tangvall med alle butikktyper og servicetilbud
 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  1974 i følge Søgne kommune. Renovert i 2015.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 62 kvm 1. etg.: Gang, stue/kjøkken, bad, 2 soverom Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  1.etg: Vindfang/gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom og 2 soverom.

  Standard

  Pent innredet i lyse og trivelige farger. Fliser i inngangsparti og parkett i alle øvrige rom. Malt panel/tapet på vegger. God skapplass i gang. Pent Ikea kjøkken i hyggelig åpen løsning med hvitevarer. Bad med fliser på gulv, varmekabler, opplegg for vaskemaskin og dusjkabinett. Fra stue er der det utgang til hage/uteområde. Stor utvendig bod ligger inntil leiligheten. Spotlights i stue.

  Diverse

  Nabo har tinglyst bruksrett for å komme til sin eiendom. 2 naboer har rett til å gå inn i ytterboden for å få tilgang til stoppekranen for hele bygget.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra takstmann er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning.

  Oppvarming

  Elektrisk. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.
 • Beliggenhet

  Sentralt beliggende i barnevennlig og etablert boområde rett ved buss og butikk. Kort vei til Høllesanden med fin badestrand og båthavn. Også kort vei til skoler og Tangvall sentrum med alle butikktyper.

  Adkomst

  Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

  Parkering

  På tomt.

  Tomt

  Eierform: Fellestomt. Disponibel del av felles tomt som er pent opparbeidet med gårdsplass og parkering utenfor leiligheten. Ellers pen hage.
 • Adresse med betegnelse

  Daleheia 15 1.etg, Gnr. 23 Bnr. 495 Snr. 2 i Søgne kommune. Sameiebrøk:

  Selger

  Erik Drange Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  1 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 32 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 290 000,-)) 43 200,- (Omkostninger totalt) 1 333 200,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Felleskostnader

  Ingen felleskostnader.

  Andel fellesgjeld / Fellesformue

  Ingen.

  Offentlige avgifter

  Kr. 3 552 pr. år. Renovasjon kommer i tillegg

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 485 145,- for år 2017. Sekundær: Kr. 1 746 523,- for år 2017.

  Vederlag

  Fornyelse/oppkjøp annonse på Finn.no (Kr.1 000) Digital grunnpakke (Kr.3 990) Oppgjørshonorar (Kr.7 100) Provisjon (forutsatt salgssum: 1 290 000,-) (Kr.45 000) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 600) Totalt kr. (Kr.71 215)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig og tilhører reguleringsplan for Nedre Daleheia, gnr/bnr 23/569, 23/3 m.fl. i Søgne kommune datert 14.09.2012. Kommuneplanens arealdel 2012-2020 vedtatt 20.12.12, revidert 19.11.14. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 17.02.2016 for ombygging - ny boenhet. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent. Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 20.01.1975 for opprinnelig bolig. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk. Eiendommen har vannmåler.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Dagbok nr. 1066796 vedr. best. om adkomstrett tinglyst 16.11.2015. Dagbok nr. 195151 vedr. Best. om adkomstrett tinglyst 07.03.2016. Dagbok nr. 195196 vedr. seksjonering tinglyst 07.03.2016 Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen: Ingen

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 02.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  11-19-0109

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Kjetil Lossius

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg