Solgt

Kristiansand-Stray/Kulia

Haslevollen 33A, 4618 Kristiansand s

Prisantydning kr 2 150 000,-

Omkostninger:  kr 69 950,-
Totalpris:  kr 2 219 950,-
Kommunale avgifter:  kr 10 416,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 543 493,- Sekundær: kr 1 956 575,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Strai/Hommeren - Innholdsrik flott vertikaldelt bolig m/stor solrik tomt-Garasje-Stor solrik terrasse

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Tomannsbolig

Byggeår:  1962

Soverom:  3

Rom:  4

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  104 m²

Bruksareal:  116 m²

Bruttoareal:  128 m²

Tomtareal:  1111 m²

Vi har den glede av å prestentere en renovert, lys og flott halvpart av tomannsbolig hvor store deler er pusset opp de seneste årene.

Stor solrik pent opparbeidet tomt med solrik usjenert terrasse på ca. 65 kvm.

Boligen har rolig og landlig beliggenhet men likevel kun ca. 10 minutters kjøring til Kvadraturen.

Boligen er over 3 etasjer og innholder:

1. etasje: Vindfang, gang, vaskerom, bad, 2 soverom, matbod og bod med utgang til gårdsplassen.

2. etasje: Kjøkken, spisestue og stue med utgang til stor terrasse.

3. etasje: Gang, soverom og 2 boder. Kott over trapp.

Halvpart av dobbel garasje.

Bod under terrasse.

Boligen ligger i barnevennlig blindvei med lite trafikk og kort vei til skoler og barnehage.

Tursti rett på utsiden av boligen som går til Bergstølhytta, Kulia m.m

Meget praktisk og pen bolig.

 

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  1962 i følge Kristiansand kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 116 kvm, Bruttoareal: 128 kvm P-rom: 1. etasje: Vindfang, gang, 2 soverom, mellomgang, vaskerom, bad. 2. etasje: Stue og kjøkken. Loftsetasje: Gang, soverom. S-rom: 1. etasje: 2 boder, utvendig bod under terrassen. Loftsetasje: 2 kott/boder. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som. 2 kott/boder er ikke målbare iflg. NS-3940 og rommene er ikke med i areal beregningen. Utvendig bod under terrassen er ikke med i areal beregningen.

  Innhold

  Halvpart av tomannsbolig over 3 etasjer med følgende innhold: 1. etasje: Vindfang, gang, vaskerom, bad, 2 soverom, matbod og bod med utgang til gårdsplassen. 2. etasje: Kjøkken, spisestue og stue med utgang til stor terrasse. 3. etasje: Gang, soverom og 2 boder. Kott over trapp. Halvpart av dobbel garasje. Bod under terrasse.

  Standard

  Store deler av boligen er oppusset/renovert i 2011-12 og er lys og pen med følgende standard: 1. etasje: Vindfang: Fliser på gulv. Malte vegger. Varmekabler. Gang: Fliser på gulv. Malte vegger. Varmekabler. Varmepumpe. Skap under trapp. Vaskerom: Belegg på gulv. Malte vegger. Vask. Rør-i-rør. Bad: Fliser på gulv og vegger. Vegghengt WC, dusjkabinett og baderomsinnredning med 2 vasker. Varmekabler. Rør-i-rør. Soverom 1: Parkett på gulv. Tapet og malte vegger. Skap i vegg. Soverom 2: Parkett på gulv. Malte vegger. Garderobeskap. Matbod: Murgulv og murvegger. Bod: Murgulv og murvegger. 2. etasje: Kjøkken: Parkett på gulv. Malte vegger. Spisestue: Eikeparkett på gulv. Malte vegger. Stue: Eikeparkett på gulv. Malte vegger. Varmepumpe. Peis. 3. etasje: Gang: Parkett på gulv. Malte vegger. Soverom: Furugulv. Malte vegger. Bod 1: Tregulv. Bod 2: Tregulv. Rør er trukket opp til denne boden. Terrasse: Solrik terrasse på ca. 65 kvm. Sikringsskap med automatsikringer.

  Diverse

  Naboen har veirett og rett til legging og vedlikehold av vann- og avløpsledning over eiendommen.

  Oppvarming

  Peis, varmepumper og elektrisitet. Det er en varmepumpe med to innedeler. Det betyr at en ikke kan kjøre forskjellig på dem. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Er ikke fremskaffet av eier.
 • Beliggenhet

  Boligen ligger høyt og luftig med svært solrik beliggenhet. Grenser mot flott turterreng på vestsiden av boligen Kort kjøretur til flotte turløyper på Strai - både sommer og vinter. Tursti rett på utsiden av boligen som går til Bergstølhytta, Kulia m.m. På Mosby finner man matbutikk, bensinstasjon og bakeriutsalg. Fra eiendommen er det ca. 10 minutters kjøring til sentrum av Kristiansand. Ca. 10 minutters kjøring til Vennesla sentrum. Man kan melde seg inn i Torridal Idrettslag. Klubben har fotballag, håndballag, volleyballag, basketlag, orienteringsgruppe, skigruppe og skiskytingsgruppe. Klubben ble stiftet i 1923 og har nærmere 900 aktive medlemmer. Hovedanlegget ligger på Hommeren. Det er gangavstand til Otra med fiske- og bademuligheter. Boligen ligger i blindvei med lite trafikk. Kort vei til skoler og barnehage.

  Adkomst

  Følg Rv.9 fra Kristiansand mot Mosby. Ta av til venstre like etter fotballbanen på Hommeren, inn Haslevollen. Hold til høyre i første kryss. Følg veien oppover mot toppen. Det vil bli skiltet med Sørmegleren visningsskilt ved felles visning.

  Parkering

  Halvpart av dobbel garasje med bortsetningsloft. I tillegg er det biloppstillingsplass ved inngangspartiet.

  Tomt

  Areal: 1 111 kvm, Eierform: Eiet tomt Stor solrik pent opparbeidet eiertomt med blomster, plen og beplantning. Asfaltert vei opp til boligen. Stor solrik terrasse på ca. 65 kvm. Halvpart av dobbel garasje og biloppstillingsplass på tomten.
 • Adresse med betegnelse

  Haslevollen 33A, Gnr. 20 Bnr. 187 i Kristiansand kommune

  Selger

  Rannveig Rypestøl Alle opplysninger i prospektet er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  2 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 55 000,- (Dokumentavgift) 69 950,- (Omkostninger totalt) 2 219 950,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Offentlige avgifter

  Kr. 10 416 pr. år I tillegg kommer årlig renovasjon kr. 2.903,- for år 2019.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 543 493,- for år 2016. Sekundær: Kr. 1 956 575,- for år 2016.

  Vederlag

  Oppdragsgiver har inngått følgende oppdragsavtale med Sørmegleren AS: Provisjon: 2,25 % av salgssummen, tilretteleggingshonorar kr 13 400,- samt oppgjørshonorar kr 7 100,-. Minimumssats provisjon kr ,-. Markedspakke:

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til boligformål og tilhører reguleringsplan nr. 1157. Reguleringsbestemmelser for detaljregulering Haslevollen, godkjent 11.05.2011. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 05.04.1963. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet privat vei. Offentlig vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Dagboknr.: 702945-1 og 2. Tinglyst: 05.09.2011. Bestemmelse om veg, vann/kloakkledning. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Ingen rettigheter funnet.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Boligen har ikke egen utleiedel.
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, faxeller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 97 08 01 01

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

  Boligsalgsrapport

  Tilstandsrapport fra Thomas A. Olsen, takstmann datert 15.03.19 er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  11-19-0016

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Pål Birkeland

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg