Solgt

Kristiansand-Stray/Kulia

Gangdalslia 40, 4618 Kristiansand s

Prisantydning kr 3 275 000,-

Omkostninger:  kr 93 700,-
Totalpris:  kr 3 368 700,-
Kommunale avgifter:  kr 12 681,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 962 550,- Sekundær: kr 3 465 180,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Gangdalen - Innholdsrik enebolig med solrik opparbeidet tomt - 2 lekre flislagte bad - Barnevennlig

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  2000

Soverom:  4

Rom:  6

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  133 m²

Bruksareal:  143 m²

Bruttoareal:  155 m²

Tomtareal:  634 m²

Vi har den glede av å presentere en meget pen og velholdt familiebolig over to plan med god og funksjonell planløsning.

Solrik flott opparbeidet tomt med solrike terrasser og pent opparbeidet tomt. Boligen kjennetegnes med store og gode oppholdsrom med blant annet romslig stue med god plass for spisestue og vedovn. Kjøkken med velholdt innredning, hvitevarer og spiseplass. 2 lekre fagmessige totalrenoverte flislagte bad. Det er i tillegg blant annet 4 soverom, tv-stue (sov 5) og vaskerom.

Boligen er godt vedlikeholdt og holder en gjennomgående god standard.

Populært og barnevennlig.

Nydelig turterreng i nærheten

Carport og biloppstillingsplasser.

- 2 lekre totalrenoverte flislagte bad/wc fra 2015. Alle arbeider utført av fagfolk.

- Sentralstøvsuger

- Innlagt fiber

- Balansert ventilasjon

Velkommen!

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  2000 i følge Kristiansand kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 133 kvm, Bruksareal: 143 kvm, Bruttoareal: 155 kvm P-rom: Loftsetasje: Gang, bad og 4 soverom. 1. etasje: Gang, bad, stue, tv-stue, kjøkken og vaskerom. S-rom: Loftsetasje: Bod. 1. etasje: Bod, bod under trappen og utvendig bod. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  Meget innholdsrik og pen enebolig over 2 plan med god og funksjonell planløsning. Bortsettingsbod Boligen går over 2 etasjer og har følgende innhold: Hovedplan: 1. Etasje: Flislagt gang med varme i gulv og garderobeplass. Lekkert totalrenovert flislagt bad/wc fra 2015 med varme i gulv, flott baderomsinnredning, dusjkabinett og vegghengt wc. Stuen er lys og luftig, med store vindusflater som sørger for mye lysinnslipp, som igjen gir en god romfølelse. Vedovn og god plass for spisestue. Utgang fra stue til lune og solrike terrasser og stor hage. Tv-stue (evt soverom 5) Kjøkken med velholdt Strai kjøkkeninnredning med god skap/benkeplass, integrerte hvitevarer (komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin) og frittstående kjøl/fryseskap. God spiseplass. Seperat vaskerom med vask og egen inn/utgang. Innvendig bod og bortsettingskott under trapp. Loftsetasje: Gang. lekkert renovert flislagt bad/wc fra 2015 med varme i gulv, badekar, flott baderomsinnredning og vegghengt wc. 4 gode soverom hvorav 3 har garderobeskap og et har utgang til solrik veranda. Innvendig bod. Redskapsbod ved inngangsparti og carport med bortsettingshems.

  Standard

  Meget praktisk og innholdsrik familiebolig med meget god og funksjonell planløsning. Boligen fremstår som lys og pen og bør sees for å få det rette inntrykket.

  Diverse

  - 2 lekre totalrenoverte flislagte bad/wc fra 2015. Alle arbeider utført av fagfolk. - Sentralstøvsuger. - Innlagt fiber. - Balansert ventilasjon.

  Annet

  Garasje/carport står i byggegrense etter avtale mellom nr. 38 og 40.

  Oppvarming

  Varmepumpe, varme i gulv på begge bad/wc og i gang, vedovn i stue, samt elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.
 • Beliggenhet

  Flott beliggenhet i et rolig nabolag i Gangdalen på Strai. Nærområdet er meget barnevennlig med skole og barnehage i nærheten. Det bor mange barnefamilier i området. Det er også korte avstander til offentlig kommunikasjon som har to avganger i timen. Butikken på Strai har lang åpningstid og er også åpen på søndager. Skulle man velge å ta bilen er både Kristiansand- og Vennesla sentrum 10-15 minutter unna, hvor man finner alt av fasiliteter. Med naturen som nærmeste nabo finnes det flere flotte turløyper og badeplasser i nærområdet. På Strai har man bla. lysløype med skispor om vinteren og gode bademuligheter om sommeren.

  Adkomst

  Fra Kristiansand: Kjør nordover på Rv. 9 og ta til høyre inn på Gangdalsveien når du kommer til Strai. Følg Gangdalsveien i ca. 800 meter og ta til høyre inn i Gangdalslia. Boligen ligger på venstre side av veien. Det vil bli godt skiltet ved fellesvisning.

  Parkering

  Carport med bortsettingshems + biloppstillingsplasser på tomten.

  Tomt

  Areal: 634 kvm, Eierform: Eiet tomt Pent opparbeidet hjørnetomt med asfaltert oppkjørsel, belegningsstein i inngangsparti, flott gressplen med beplantning og 2 solrike terrasser. Sol fra morgen til sen kveld.
 • Adresse med betegnelse

  Gangdalslia 40, Gnr. 18 Bnr. 303 i Kristiansand kommune

  Selger

  Tor Anders Råbu Anita Egeland Råbu Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  3 275 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 78 750,- (Dokumentavgift) 93 700,- (Omkostninger totalt) 3 368 700,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Offentlige avgifter

  Kr. 12 681 pr. år I tillegg kommer årlig renovasjon, kr. 4.724,- for år 2019.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 962 550,- for år 2017. Sekundær: Kr. 3 465 180,- for år 2017.

  Vederlag

  Eierskifteforsikring (Kr.13 388) Digital grunnpakke (Kr.3 990) Oppgjørshonorar + ekstra visning (Kr.8 600) Provisjon (Kr.50 000) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 400) Totalt kr. (Kr.89 903)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til boligformål og tilhører reguleringsplan nr. 538 Gangdalen Nord, godkjent av bystyret 07.09.1988 og bebyggelsesplan 538A Reguleringsbestemmelser i tilknytning til bebyggelsesplan for Gangdalen Nord i Kr.sand kommune, godkjent i byutviklingsstyret 10.06.1999. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Ferdigattest mangler. Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 05.07.2000. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Ingen heftelser følger. Ingen rettigheter funnet. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, faxeller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 99 09 92 28.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

  Boligsalgsrapport

  Tilstandsrapport fra Thomas A. Olsen, takstmann datert 13.03.19 er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  11-19-0092

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Pål Birkeland

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg