Andøya

Andøysløyfen 81, 4623 Kristiansand s

Prisantydning kr 7 950 000,-

Omkostninger:  kr 213 700,-
Totalpris:  kr 8 163 700,-
Kommunale avgifter:  kr 23 199,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 1 117 843,- Sekundær: kr 4 024 234,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Romslig enebolig - Flott sjøutsikt - Usjenert hage - Dobbel garasje - Båtplass kan medfølge.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  1995

Soverom:  5

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Antall rom:  7

Arealbeskrivelse

Primærrom:  167 m²

Bruksareal:  236 m²

Bruttoareal:  249 m²

Tomtareal:  665 m²

 • Meget godt beliggende enebolig
 • 5 soverom
 • 2 nyoppussede bad
 • Romslig dobbel garasje
 • Nydelig sjøutsikt
 • Boligen ligger i blindvei i populært boområde.
 • Boligen grenser til friområde med direkte tilgang til badestrand og flotte svaberg
 • Usjenert og solrik pen romlig hage
 • Godt med bortsettingsplass
 • Mulighet for kjøp av båtplass i småbåthavn i gangavstand fra huset
 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  1995 i følge Kristiansand kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 167 kvm, Bruksareal: 236 kvm, Bruttoareal: 249 kvm 1. etg.: Vindfang, vaskerom, kjøkken, stue, spisestue, gang m/trapp, bad, soverom S-rom: Bod, garasjerom, kjølerom 2. etg.: Trapperom, gang, bad, 4 soverom S-rom: Garderobe Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  1. etasje: Vindfang, vaskerom, kjøkken, stue, spisestue, gang m/trapp, soverom, bad, bod, garasjerom og kjølerom. 2. etasje: Trapperom, gang, bad, 3 soverom, loftstue/soverom og garderobe.

  Standard

  1.etg: Fliser i inngangsparti i vaskerom og kjøkken med varmekabler. Parkettgulv i stue. Laminatgulv på soverom. Malt tapet på de fleste vegger i lyse og trivelige farger. Nytt flott fliselagt bad (2018) med varmekabler og dusjvegger. Generelt god bortsetting og skapplass med stor bod mellom kjøkken og garasje hvor det er gjennomgang. Pent HTH kjøkken i hvit /bøk med nye hvitevarer og ny vask. Hyggelig spiseplass. Ny benkeplate i kompositt. Vinkelstue med nydelig sjøutsikt. Her er det utgang til solrik hage/terrasse. Ny vedovn i stue. 2.etg. Furugulv i gang og pene tepper i alle andre rom. Malt tapet på vegger i lyse og trivelige farger. Flott nytt fliselagt bad(2018) med varmekabler, dobbelt vask og stor dusjnisje. Brannstige på sydvegg.

  Diverse

  Kledning er skiftet på syd og vestvegg med nye aluminiumsvinduer (vedlikeholdsfrie). Båtplass 3.5 m. kan medfølge mot pristillegg. Det er mottatt nabovarsel fra nabo i nr. 83 som skal bygge på tak. Innlagt nye automatsikringer for 3 år siden. Innlagt alarm Verisure. Sentralstøvsuger. Ventilasjonssystem på vaskerom/bad. Innlagt fiber samt at det er pliktig medlemskap i antennelag. De fleste innerdører er skiftet. Hvitevarer utover det som står på kjøkken kan medfølge mot pristillegg. Se ellers liste fra selger på ting som er utført i huset (vedlegg til egenerklæringen).

  Oppvarming

  Elektrisk/ved/varmepumpe. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D
 • Beliggenhet

  Meget attraktiv beliggenhet på Andøya ca. 8 km fra Kristiansand sentrum i veletablert barnevennlig boligområde i blindvei. Andøya har rikelig med badestrender og nydelige svaberg samt båthavn like ved. Opparbeidet tursti rundt øya. Andøya Gård, populær barnehage, lekeplasser og balløkke like ved. Flere dagligvarebutikker i området. Sjøstrand barneskole og Møvik skole ca. 2 km unna på trygg sykkelsti. Skolebuss for de minste. Flott turterreng i Voieskogen med turstier, badevann og lysløype.

  Adkomst

  Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

  Parkering

  Dobbel garasje med nyere porter og automatiske portåpnere. 2 separate kurser for el-lader for 2 biler.

  Tomt

  Areal: 665 kvm, Eierform: Eiet tomt. Meget pent opparbeidet tomt. Solrik utsikts tomt. Grenser til friområde med 50 meter ned til flotte svaberg og badeplasser. Stor gårdsplass med belleggningsstein. Usjenert pen hage med terrasse, plen, bed, prydbusker og hekker.
 • Adresse med betegnelse

  Andøysløyfen 81, Gnr. 9 Bnr. 358 i Kristiansand kommune

  Selger

  Eva Stranden Gabrielsen Inge Gabrielsen Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  7 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 198 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 950 000,-)) 213 700,- (Omkostninger totalt) 8 163 700,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Offentlige avgifter

  Kr. 23 199 pr. år. Renovasjon kommer i tillegg.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 1 117 843,- for år 2017. Sekundær: Kr. 4 024 234,- for år 2017.

  Vederlag

  Oppdragsgiver har inngått følgende oppdragsavtale med Sørmegleren AS: Provisjon: 1,30 % av salgssummen, tilretteleggingshonorar kr 8 000,- samt oppgjørshonorar kr 7 100,-. Minimumssats provisjon kr 45 000,-. Markedspakke: Digital grunnbakke kr. 3 990,-

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig og tilhører plan nr. 518 for Andøya vedtatt 16.12.1987. Plan nr. 518 C, reg. best. for felt B2 godkjent 27.04.1989. Plan nr. 518 F for Andløya, felt B5, B7 og B8 godkjent 23.05.1991. (formål), tilhører reguleringsplan (navn på reguleringsplan), datert (dato). På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Mangler ferdigattest/midlertidig brukstillatelse. Kommunen har hatt ferdigbefaring og har ingen anmerkninger på boligen.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Dagbok nr. 6141 vedr. bestemmelse om gjerde og bebyggelse tinglyst 05.05.1995 Fra hoved bølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen: Ingen.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, faxeller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 02.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

  Boligsalgsrapport

  Tilstandsrapport fra takstmann er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  11-19-0046

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Kjetil Lossius

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg