Rødland

Rødlandsveien 7B, 4550 Farsund

Prisantydning kr 3 200 000,-

Omkostninger:  kr 94 950,-
Totalpris:  kr 3 294 950,-
Kommunale avgifter:  kr 7 034,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 606 846,- Sekundær: kr 2 184 644,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Moderne og flott enebolig med nydelig utsikt

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  2012

Soverom:  4

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  151 m²

Bruksareal:  162 m²

Bruttoareal:  189 m²

Tomtareal:  1115 m²

Meget solrik og sørvendt beliggende enebolig på Rødland, med utsikt utover mot havet og de populære Listastrendene. De mange flotte solnedgangene er et skue, både fra tomten og inne i boligen.

Boligen har et fint fargespekter og er innredet med lune fargetoner. Gulvene er belagt med parkett og veggene er malte slette gipsflater.
Boligen inneholder:
1.etg.:  Entré, tv-stue, 4 soverom, bad og vaskerom. Utvendig bod.
2.etg.: Stue med åpen kjøkkenløsning, tv-stue og bad. Bod.

Pent og godt utstyrt Ikea kjøkken i grå høyglans med alle hvitevarer integrert.

2 romslige bad fordelt med ett i hver etasje.

Stor romslig stue med utgang til en meget solrik terrasse. Stor terrasse rundt boligen med boblebad som medfølger.

Tilstandrapport foreligger.

Velkommen på visning!

 

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  2012 i følge Farsund kommune. Påbygget i 2019.

  Arealer med beskrivelse

  Bta: 189 m² Bra: 162 m² P-rom: 151 m² P-rom inkl.: 1.etg.: Entré, tv-stue, 4 soverom, bad og vaskerom 2.etg.: Stue med åpen kjøkkenløsning, tv-stue og bad. S-rom: m² S-rom inkl.: 1.etg.: Tilbygget bod 2.etg.: Bod. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som. Takstmannens opplysninger: Enebolig byggegodkjent i 2012/13 i to etasjer. Referansenivå er gjeldende teknisk forskrift (TEK-) og forskrifter ved tidspunkt for godkjent byggesøknad. Referansenivå for TILSTAND er i utgangspunktet den tilstand bygningen eller bygningsdelen hadde da den var ny.

  Standard

  Innbydende og moderne utformet enebolig, av nyere dato, beliggende i fine omgivelser, med flott utsikt. Boligen har et fint fargespekter og er innredet med lune fargetoner. Gulvene er belagt med parkett og veggene er malte slette gipsflater. Boligen går over to plan, og har en praktisk romfordeling. I 1. etasje, er det to innganger, en hovedinngang, og en praktisk inngang via vaskerommet. I 1. etasje, ligger boligens 4 soverom. Soverommene er i forskjellig størrelse. Hovedsoverommet er meget romslig og har god plass til avslapningssone og garderobeskap. I tilknytning til hovedsoverommet ligger et soverom, som har flere bruksmuligheter. Her kan nevnes muligheter som spebarnsrom, lekerom, garderoberom og kontor. De to andre soverommene er omtrent like store. Mellom soverommen i 1. etasje er det en praktisk tv-stue, med utgang til terrassen. Boligen har to romslige bad, ett i hver etasje. Begge badene har fliser med varmekabler på gulv og fiboplater på vegg. Badet i underetasjen har baderominnredning, boblebad og vegghengt toalett. Her er det gjort klart til å sette inn et dusjkabinett. I tilknytning til badet ligger vaskerommet. Badet i 2. etasje er innredet med baderomsinnredning med dobbel servant, vegghengt toalett og dusjnisje. Stuen har en tredelt løsning som gjør det mulig å innrede med flere soner. Stuen har en listeløs profil med en god takhøyde, som gir en god atmosfære. Stuen har en åpen løsning mellom sonene og mot kjøkkenet. Stuen er i dag innredet med en tv-stue, en avslapningssone og en spisestue. Gode vindusflater gir godt med lys inn og den flotte utsikten kan beskues fra flere hold. Fra stuen, er det utgang til en solrik og romslig terrasse hvor man kan nyte solen fra formiddagen til sent på kvelden midtsommers. I spisestuen er det god plass til langbord.  Kjøkkenet har en naturlig avgrensning fra stuen, og er i grå høyglans fra Ikea. Rommet har en god utforming med mye skap og benkeplass. Kjøkkenet har alle hvitevarer integrert, hvit laminert benkeplate og porselensvask. I enden av kjøkkenet, mot spisestuen, er det laget en barstolløsning.  Boligen er videre utstyrt med sentralstøvsuger, downlights med led (ute og inne), innvendig bod og en utvendig bod.

  Diverse

  Stipulert strømforbruk pr. år er 18.774 KWh.

  Oppvarming

  Elektrisk. Varmepumpe installert i stuen. Varmekabler i flere rom. Varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
 • Beliggenhet

  Meget solrik og sørvendt beliggende enebolig på Rødland, med utsikt utover mot havet og de populære Listastrendene. De mange flotte solnedgangene er et skue, både fra tomten og inne i boligen. Ca. 2 km unna, ligger Vanse sentrum. Her finner man bl.a. barne- og ungdomsskole, barnehager, butikker, restauranter, frisør, idrettshall med svømmebasseng og treningssenter. Eiendommen ligger i et området med mange flotte tur og sykkelstier.

  Adkomst

  Fra Farsund, kjør Søndre vei mot Vanse. Etter skilt merket med Kviljo, ta til høyre opp Rødlandsveien. Følg veien oppover. Boligen ligger på høyre side, og er merket med salgsskilt fra Sørmegleren.

  Parkering

  På egen tomt.

  Tomt

  Areal: 1 115 kvm, Eierform: Eiet tomt Selveiertomt på 1115 kvm ihht. matrikkelbrev, tinglyst 22.10-13. Tomten er pent opparbeidet og flat rundt huset. Tomten er opparbeidet med steinlagte områder og store terrasseflater. Solen kan nytes på tomten fra tidlig morgen, til ca. kl. 22.30 midtsommers. Under terrassen i 2. etasje står et innebygd boblebad, som vil medfølge handelen. Veien inn til dette huset og nabohuset, ligger på denne eiendommen, og er gruslagt. Naboens veirett er tinglyst. Nedenfor veien er det laget til en liten lekeplass som tilhører denne eiendommen. Lekestativ og sandkasse medfølger.
 • Adresse med betegnelse

  Rødlandsveien 7B, Gnr. 16 Bnr. 170 i Farsund kommune

  Selger

  Ruben Skeime Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  3 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,-)) 94 950,- (Omkostninger totalt) 3 294 950,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Offentlige avgifter

  Kr. 7 034 pr. år Eiendomsskatt er inkludert.

  Eiendomsskatt

  Det er eiendomsskatt på kr. 1608,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter. Farsund kommune har hatt ny takstrunde ved grunnlag på eiendomsskatten. Kjøper må forvente at eiendomsskatten vil øke.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 606 846,- for år 2017. Sekundær: Kr. 2 184 644,- for år 2017.

  Vederlag

  Oppdragsgiver har inngått følgende oppdragsavtale med Sørmegleren AS: Provisjon: 2 % av salgssummen, tilretteleggingshonorar kr ,- samt oppgjørshonorar kr 7 100,-. Minimumssats provisjon kr 45 000,-. Markedspakke: Godt synlig kr. 7900,-

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, og tilhører kommunedelplan for Farsund-Lista 2018-2028. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 08.03.2012. Boligen har blitt bygget om/påbygget i 2019. Tiltaket er godkjent. Ferdigattest på tiltaket vil foreligge innen overtagelse. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Eiendommen er tilkoblet privat vei, vann og kloakk. Privat vei: Det er privat vei fra Søndre vei og inn. Vedlikehold og brøyting deles med de andre beboerne i veien. Avgiften betales til Rødland vel. Velavgiften utgjør ca. kr. 1000,- pr. år pr. 2018. Privat vann: Eiendommen er tilkoblet et borehull som ligger på naboeiendommen. Pumpe deles med naboen. Privat kloakk: Eiendommen er tilknyttet septiktank med spredegrøft. Boligen har egen tank, men deler pumpe med naboen. Pumpen har en undermåler. Avgiften ihht. forbruk leses av en gang i året sammen med naboen. Det er tinglyst en avtale vedr. vei, vann og klaokk, jfr. Dagboknummer 61606 tinglysningsdato 22.01-14.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: 2014/61606-1/200 22.01.2014 BESTEMMELSE OM VEG RETTIGHETSHAVER: KNR: 1003 GNR: 16 BNR: 138 2014/61606-2/200 22.01.2014 BESTEMMELSE OM VANNRETT RETTIGHETSHAVER: KNR: 1003 GNR: 16 BNR: 138 Bestemmelse om kloakkledning Gjelder bruk av borebrønn/pumpehus. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, faxeller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 73.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

  Boligsalgsrapport

  Tilstandsrapport fra Karstein Brox datert 13.03.19 er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning. Takstmannens konklusjon: Boligen fremstår som normalt vedlikeholdt i forhold til alder. Følgende hovedtrekk nevnes spesielt: Ingen fall til sluk i noen av våtrommene. Anbefaler at overtrykksventilen på varmvannbereder tilkobles avløp. Viser forøvrig til rapportens enkelt punkter og til egenerklæring, alt må nøye gjennomgås for å få riktig inntrykk av boligens tilstand før det inngis bud.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  61-19-0008

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig Anita Cecilie Gabrielsen

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg