Solgt

Fossjordet

Fossjordet 11A, 4550 Farsund

Prisantydning kr 2 500 000,-

Omkostninger:  kr 73 700,-
Totalpris:  kr 2 573 700,-
Kommunale avgifter:  kr 14 709,- / år

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

BUD FORELIGGER! Arealeffektiv enebolig med sentrumsnær beliggenhet og utsikt.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  2013

Soverom:  3

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  130 m²

Bruksareal:  166 m²

Bruttoareal:  192 m²

Tomtareal:  243 m²

Bolig beliggende i veletablert boligfelt bestående hovedsakelig av eneboliger. Fin utsikt på verandaen mot fjorden. Lekeplass på andre siden av veien. Boligen ligger ca. 1 km fra Farsund sentrum med alle servicefasiliteter. Kort avstand til blant annet barnehage, skoler og turområde.  Eiendommen ligger solfylt til med sol fra tidlig morgen til ca. kl. 22 midtsommers.

Arealeffektiv og godt utnyttet enebolig med flere gode løsninger. Boligen holder en god standard. Gulvene er hovedsakelig innredet med flis og laminat på gulv og malte/tapetserte vegger.

Boligen inneholder:
U.etg.:Entre, gang og vaskerom. Bod og garasjerom.
1.etg.:TV-stue, spisestue, kjøkken, bad og gang.   
2.etg.:Bad og 3 soverom

Pent og godt utstyrt Ikeakjøkken.

Tilstandsrapport foreligger.

Velkommen på visning!

 

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  2013 i følge Farsund kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Bta: 192 m² Bra: 166 m² P-rom: 130m² P-rom inkl.: U.etg.:Entre, gang og vaskerom. 1.etg.:TV-stue, spisestue, kjøkken, bad og gang. 2.etg.:Bad og 3 soverom S-rom: 36 m² S-rom inkl.: U.etg.: Bod og garasje Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som. Takstmannens kommentar: BRA er oppmålt på stedet mens BTA er skjønnsmessig beregnet og kan avvike noe. Boligen har noen mindre kleskott på loftet, disse går ikke inn i arealberegningen siden de ikke kvalifiserer som måleverdig areal.

  Standard

  Arealeffektiv og godt utnyttet enebolig med flere gode løsninger. Boligen holder en god standard. Gulvene er hovedsakelig innredet med flis og laminat på gulv og malte/tapetserte vegger. Pent og godt utstyrt Ikeakjøkken med integrerte hvitevarer med unntak av side-by-side kombiskapet som er enkeltstående. Side-by-side kombiskapet vil medfølge handelen. Kjøkkenet har en god utforming med god plass til spisemøblement. Rommets utforming gjør rommet til et yndet samlingssted for familien. Fra kjøkkenet er det utgang til en meget solrik, lun og romslig terrasse. Kjøkkenets plassering er god, og gjør det ekstra lett på sommeren å dekke til ute på terrassen. Todelt stue, med skyvedører som naturlig romdeling. Stuene er lyse og trivelig innredet. Dagligstuen har utgang til verandaen i front og utsikten mot fjorden kan beskues fra flere hold. Tv-stuen kan også gjøres om til et ekstra soverom. Boligen har 2 bad, fordelt med ett i 1. etasje og ett i 2. etasje. Badet i 1. etasje er innredet med flis på gulv og malte vegger. Her er det innredet med dusjkabinett, toalett og baderomsinnredning. Badet i 2. etasje har fliser på gulv og malte vegger. Her er det innredet med baderomsinnredning og toalett. Det er klargjort til innsetting av badekar/dusjkabinett. Begge badene har varmekabler i gulv. Boligen har et eget vaskerom som ligger i underetasjen. Boligens soverom ligger i 2. etasje. Rommene er omtrent like store. 2 av soverommene har utsikt mot fjorden og innebygde garderoberom. Boligen har flere plasser lagringsrom.

  Annet

  Det er ikke lagt inn fiber i boligen, men kabelen ligger klar på utsiden.

  Oppvarming

  Det er varmekabler i gulv i følgende rom: Gang/entre i underatasjen, vaskerom, kjellerbod, bad i 1. etasje og bad på loft. Varmepumpe installert i stuen. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
 • Beliggenhet

  Bolig beliggende i veletablert boligfelt bestående hovedsakelig av eneboliger. Fin utsikt på verandaen mot fjorden. Lekeplass på andre siden av veien. Boligen ligger ca. 1 km fra Farsund sentrum med alle servicefasiliteter. Kort avstand til blant annet barnehage, skoler og turområde. Eiendommen ligger solfylt til med sol fra tidlig morgen til ca. kl. 22 midtsommers.

  Adkomst

  Fra Farsund: Følg Skråveien opp til rundkjøringen, ta første til høyre og deretter første til høyre. Etter ca. 200 meter ta til venstre inn Fossjordet. Boligen ligger på venstre side og er merket med salgsplakat fra Sørmegleren.

  Parkering

  På egen tomt og i garasje. Automatisk portåpner i garasjen.

  Tomt

  Areal: 243 kvm, Eierform: Eiet tomt Pent opparbeidet tomt med asfaltert område i front. Bak boligen er det etablert et koselig uteområde med anlagte bed og en meget romslig terrasse. Her kan man nyte solen store deler av dagen. Terrassen har adkomst via trapp på siden av huset og fra kjøkkenet.
 • Adresse med betegnelse

  Fossjordet 11A, Gnr. 1 Bnr. 937 i Farsund kommune

  Selger

  Anne L Myklebust-Fallon Sean Francis Fallon Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  2 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 58 750,- (Dokumentavgift) 73 700,- (Omkostninger totalt) 2 573 700,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Offentlige avgifter

  Kr. 14 709 pr. år Avgiften vil variere avhengig av forbruk. Eiendomsskatt er inkludert.

  Eiendomsskatt

  Det er eiendomsskatt på kr. 52,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter. Beregningsgrunnlaget ansees som meget lavt. Det må påregnes en økning av eiendomsskatten.

  Formuesverdi

  Formuesverdien er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Ligningskontoret etter nyberegningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (andre boliger eier). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25% av den beregnede kvadratmeter prisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 90% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Nærmere informasjon kan finnes på Skatteetatens hjemmeside, www.skatteetaten.no.

  Vederlag

  Eierskifteforsikring (Kr.9 988) Markedspakke Godt Synlig (Kr.7 900) Oppgjørshonorar (Kr.7 100) Provisjon (Kr.54 050) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 900) Totalt kr. (Kr.92 463)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, og tilhører reguleringsplan for Fossjordet, gnr. 1, bnr. 2, vedtatt 01.06.1999. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 23.04.2013. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk. Eiendommen har vannmåler. Det foreligger ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Ingen Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen: Ingen

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Boligen har ikke egen utleiedel.
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, faxeller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 73.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

  Boligsalgsrapport

  Tilstandsrapport fra John Terje Knutsen datert 18.02.19 er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning. Takstmannens konklusjon: Eneboligen på Fossejordet har hatt to byggefaser. Grunnmur er oppført i 2001 og resten i 2012. Dette skal i seg selv ikke ha noen negativ betydning for boligen. Boligen fremstår i alminnelig god stand og det er generelt sett lite å sette fingeren på. Om noe skal nevnes av vesentlighet, så vil det være utvendige overflater. En husvask og overflatebehandling utvendig er å anbefale. Viser for øvrig til rapportens enkelte punkter, som må nøye gjennomgås.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  61-19-0021

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig Anita Cecilie Gabrielsen

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg