Tjørve

Moloveien 4A, 4563 Borhaug

Prisantydning kr 2 990 000,-

Omkostninger:  kr 89 700,-
Totalpris:  kr 3 079 700,-
Felleskostnader:  kr 4 000,- / år
Felleskostnader inkluderer: Les mer
Kommunale avgifter:  kr 19 841,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 386 144,- Sekundær: kr 1 390 117,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Spesielt attraktiv og stor leilighet med nydelig utsikt.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Tomannsbolig

Byggeår:  2015

Soverom:  3

Eierform bygning:  Selveierseksjon

Eierform tomt:  Fellestomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  117 m²

Bruksareal:  122 m²

Bruttoareal:  129 m²

Tomtareal:  438 m²

Meget solrikt beliggende leilighet  på en vestvendt tomt. Leiligheten ligger i et nyere boligområde på utsiden av et godt etablert boligfelt. Området er meget barnevennlig. Naturskjønt nærområde med kort avstand til Bausjestranden og Bispen. Barnehage, skole, butikk med bakeriutsalg, restaurant, fiskeutsalg og utallige turmuligheter ligger i nærområde. 

Leiligheten inneholder:
Hall, gang, 3 soverom, bad, bod/vaskerom, stue med kjøkkendel og vinterstue.

Leiligheten er lekkert og smakfult innredet med en god utforming. Leiligheten har en moderne fremtoning med bruk av flere fargetoner som står i harmoni. Leiligheten har en høy standard og fremstår som ny.

Flott Aubo kjøkken med alle hvitevarer integrert og en god planløsning.

Tilstandsrapport foreligger.

Velkommen på visning!

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  2015 i følge Farsund kommune. 2017, tilbygget bod, stue, soverom og gang.

  Arealer med beskrivelse

  Bta: 129 m² Bra: 122 m² P-rom: 117 m² P-rom inkl.: 1.etg.: Hall, gang, 3 soverom, bad, bod/vaskerom, stue med kjøkkendel og vinterstue. S-rom:5 m² S-rom inkl.: 1.etg.: Utebod. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som. Takstmannens kommentyar til planløsning: I forhold til tegning av 28.04.2015 er innebod/ tekn.rom tatt i bruk som vaskerom. Rommet har endret bruk i forhold til planløsningen, gulvet har sluk og våtromsbelegg. Rommet er innredet og benyttet til vaskerom. Med bakgrunn i bruk av rommet er arealet skjønnsmessig betraktet som P-Rom.

  Standard

  Lekker og smakfult innredet leilighet med en meget tiltalende utforming. Leiligheten har en moderne fremtoning med bruk av flere fargetoner som står i harmoni. Leiligheten har en høy standard og fremstår som ny. Kjøkkenet er hjertet i leiligheten, og har en god planløsning med mye skap og benkeplass. Utformingen gir rom for en god arbeidsplass. Her kan man være en del av det som skjer, selv om man står på kjøkkenet. Alle hvitevarer er integrert. Mot den ene delen av stuen, er det laget en barstolløsning. Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen, en løsning som gir rom for langbord. Leiligheten har to stuer, en dagligstue og en vinterstue. Dagligstuen ligger i tilknytning til kjøkkenet. Rommet har flere innredningsmuligheter og har store vindusflater som gir godt med lysinnslipp. Fra stuen er det utgang via er stor skyvedør til terrassen i front. Vinterstuen er avstengt fra stuen med en glassdør. Rommets utforming gir rommet flere bruksmuligheter. Her kan man finne roen og nyte den flotte utsikten mot moloen. Her er det også en stor skyvedør ut til terrassen. Pent bad med belegg på gulv og baderomsplater på vegg. Rommet er utstyrt med baderomsinnredning, toalett og dusjkabinett. Fra badet er det adkomst til hovedsoverommet. Hovedsoverommet er meget romslig og har en egen liten avslapningssone, hvor man også kan nyte utsikten. De to andre soverommen ligger i tilknyntlig til hallen. Leiligheten har en meget praktisk romfordeling og en god løsning med to innganger. Dagliginngangen fører til et garderoberom, som er ypperlig for å holde hallen ryddig, slik at man kan bruke den andre inngangen når man får besøk.

  Annet

  Det er lagt opp egen strømkontakt til utendørs boblebad. Boblebadet medfølger ikke. Det er lagt inn fiber i boligen. Skogen mot sørvest er under utvinning. Mot vest vil det planlagt utbygd 2 nye tomannsboliger. Konferer megler for mer informasjon.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra Karstein Brox datert 26.02.19 er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning. Takstmannens konklusjon: Boligen fremstår som godt vedlikeholdt i forhold til alder. Viser forøvrig til rapportens enkelt punkter og til egenerklæring, alt må nøye gjennomgås for å få riktig inntrykk av boligens / leilighetens tilstand før det inngis bud.

  Oppvarming

  Varmekabler i gang og bad. Varmepumpe i stuen. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Dette medfølger ikke: Alle design-pendler Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
 • Beliggenhet

  Meget solrikt beliggende leilighet på en vestvendt tomt. Leiligheten ligger i et nyere boligområde på utsiden av et godt etablert boligfelt. Området er meget barnevennlig og det ligger flere lekeplasser i nærheten. Ny lekeplass til feltet er under etablering. Naturskjønt nærområde med kort avstand til Bausjestranden og Bispen. Barnehage, skole, butikk med bakeriutsalg, restaurant, fiskeutsalg og utallige turmuligheter ligger i nærområde. Kyststien er et flott turløype som går fra Lista Fyr til Loshavn. Turen er en flott naturopplevelse, og kan enten tas som en dagstur, eller stykkes opp i flere løyper. Kyststien går rett ved leiligheten.

  Adkomst

  Fra Farsund sentrum følg F43 ut mot Vanse og videre ut mot Borhaug. Etter Bausjestranden ta til venstre inn Volleveien. Etter ca. 300 meter ta til høyre inn Moloveien. Leiligheten ligger på venstre side og er merket med salgsplakat fra Sørmegleren.

  Parkering

  På egen tomt. Det er installert en ladestasjon for el-bil som vil medfølge handelen.

  Tomt

  Areal: 438 kvm, Eierform: Fellestomt Pent opparbeidet tomt med steinsatte murer og flat plen. Denne leiligheten disponerer plenen foran leiligheten og mot nord, jfr. vedtektene. Tomten ligger meget solrikt til med sol fra tidlig morgen til sent på kvelden. Leiligheten har to terrasser hvor man kan nyte utsikten og solen. På vindfulle dager, kan man finne le på terrassen i front. Takterrassen har adkomst via utvendig trapp. Terrassen er romslig, og har flott utsikt mot moloen.
 • Adresse med betegnelse

  Moloveien 4A, Gnr. 33 Bnr. 603 Snr. 1 i Farsund kommune. Sameiebrøk:

  Selger

  Jan-Eirik Baardseth Stine Tønnessen Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-)) 89 700,- (Omkostninger totalt) 3 079 700,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Offentlige avgifter

  Kr. 19 841 pr. år Avgiften vil variere avhengig av forbruk. Eiendomsskatt er inkludert.

  Eiendomsskatt

  Det er eiendomsskatt på kr. 1516,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 386 144,- for år 2017. Sekundær: Kr. 1 390 117,- for år 2017.

  Vederlag

  Markedspakke Godt Synlig (Kr.7 900) Oppgjørshonorar (Kr.7 100) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 990 000,-) (Kr.59 800) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 900) Totalt kr. (Kr.88 225)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, og tilhører reguleringsplan for Tjørveneset Boligfelt på gnr. 33, bnr. 22, vedtatt 19.10.2006. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattester datert 01.07.2016 og 07.03.2019. Ferdigattesten gjelder det opprinnelige bygget. Påbygget er byggemeldt og ferdigattest er rekvirert. Ferdigattesten vil foreligge innen overtagelse. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vann og kloakk. Eiendommen har vannmåler. Eiendommen er tilknyttet privat vei. Det foreligger ikke pålegg om endring i tilnytningsforhold. Det er Karlsen Anlegg As som er ansvarlig for veien inntil området er ferdig utviklet. Kommunen vil ta over veinettet ved ferdigstillelse ihht. Karlsen Anlegg As.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Ingen. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen: Ingen.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Boligen har ikke egen utleiedel. Det er ikke restriksjoner vedr. utleie.

  Radonmåling

  Det er ikke foretatt radonmåling.
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 73.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  61-19-0017

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig Anita Cecilie Gabrielsen

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg