Kristiansand-Tveit

Lintjønnveien 40 (FAKTURERT 30.9.19), 4658 Tveit

Prisantydning kr 2 690 000,-

Totalpris:  kr 2 690 000,-
Kommunale avgifter:  kr 16 704,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 466 967,- Sekundær: kr 1 494 293,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Tveit / Grødum - Enebolig (2015) m/ dobbel garasje og innredet gjesteanneks m/ bad og stue - Landlig og naturskjønt -

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  2015

Soverom:  3

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  91 m²

Bruksareal:  91 m²

Bruttoareal:  99 m²

Tomtareal:  736 m²

Nyere enebolig med dobbel garasje på stor solrik utsiktstomt. Eiendommen ligger i nytt boligområde på Grødum ca. 20 min. fra Kristiansand sentrum. Boligen er bygd i 2015 og fremstår smakfult innredet med god planløsning. Loftet er nylig innredet med garderobe, kontor/ sovealkove. Uthus/ gjestebolig er på ca. 15 m2 med eget bad samt stue/ gjesterom og er oppført i 2016. Dobbel garasje på tomten.

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  2015 i følge Birkenes kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Areal bolig er på 91 m2. Areal gjesteanneks kommer i tillegg og er på 15 m2.

  Innhold

  Boligen inneholder: 1. etg. entre/ gang, vaskerom, 2 soverom, stue med utgang til hage, terrasse og gjesteanneks, kjøkken med spiseplass, spisestue/ trapperom (tidligere soverom) opp til loft. Loft er nylig innredet med garderobe, kontor/ sovealkove. Gjesteanneks på 15 m2 med eget bad og stue/ sovesofa. Dobbel garasje på 31 m2.

  Standard

  Boligen er bygd i 2015 og fremstår tiltalende med god standard. Entre/ gang, vaskerom og bad med fliser og varmekabler. Parkett på soverommene og i stue/ kjøkken. Flott kjøkken fra Strai med integrerte hvitevarer. Ventilasjonsanlegg. Sentralstøvsuger. Gjesteanneks oppført i 2016 med eget innlagt flislagt bad med toalett og dusj. Loftet er innredet i 2017. Balansert ventilasjonsanlegg.

  Diverse

  Loftet ble innredet i 2017 og er ikke søkt til kommunen. På godkjente tegninger er det tegnet inn 3 soverom i 1. etg. De siste soverommet i 1. etg. er gjort om til trapperom opp til loft.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra Takstmann Andreas Natvig datert 10.04.2018 er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning.

  Oppvarming

  Peisovn i stuen. Varmekabler i entre/ gang, vaskerom og bad. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.
 • Beliggenhet

  Boligen ligger i et nytt boligfelt på Grødum like etter Drangsholt på Tveit. Flott beliggenhet i solsiden med utsikt mot elva. Bussforbindelser fra tomteområde og da i gangavstand fra boligen. Til Kristiansand sentrum er det ca. 20 km. og 25 min. med bil, Sørlandsparken ca 15 km. og 15 min. i bil. Kort vei til barnehage, skole og butikk.

  Adkomst

  Se vedlagt kart.

  Parkering

  Dobbel garasje på tomten oppført i 2016 på 31 m2 BRA. Parkering foran garasjen.

  Tomt

  Areal: 736 kvm, Eierform: Eiet tomt Pent opparbeidet tomt med gressplen, terrasse/ platting ut fra stuen, flott uteplass i bakkant av garasjen med nydelig utsikt. Sol fra morgen til kveld på tomten.
 • Adresse med betegnelse

  Lintjønnveien 40 (FAKTURERT 30.9.19), Gnr. 1 Bnr. 93 i Birkenes kommune

  Selger

  Marco Alfonso Spitaleri og Veruska Pezzani Alle opplysninger i prospektet er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  2 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 690 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Offentlige avgifter

  Kr. 16 704 pr. år Eiendomsskatt (kr. 5 776,-), branntilsyn/feing og renovasjon. Inkludert er også utgifter til privat vann, kloakkanlegg på kr.6.205.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 466 967,- for år 2016. Sekundær: Kr. 1 494 293,- for år 2016.

  Vederlag

  Tilretteleggingshonorar (Kr.11 600) Visning - 11 stk. (Kr.16 500) Fornyelse/forlengelse av oppdrag 2 stk à kr. 2 500,- (Kr.5 000) Enkeltannonse FVN (Kr.500) Totalt kr. (Kr.33 600)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 09200, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan (del av) Grødum boligfelt, datert 25.10.2012. Ikrafttredelsesdato 20.06.16. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 02.002.2016 på eneboligen. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Eiendommen er tilknyttet privat vann og avløp. Privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Ingen servitutter registrert. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritet pant der hvor det er tinglyste servitutter, eller andre heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Boligen har ikke egen utleiedel.
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Sørmegleren anbefaler boligkjøperforsikring fra Help Forsikring AS. Dette er en rettshjelpsforsikring, som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen inkluderer skadetakst, og har ingen egenandel. Mer informasjon kan fås av megler.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale m/ megler på tlf 45663340

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne prospektteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  13-19-0030

  Ansvarlig megler

  Avdelingsleder / Eiendomsmegler MNEF Daniel Ferdinand L. Hellenes

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg