Solgt

Grimstad Nord

Hansplassveien 7, 4886 Grimstad

Prisantydning kr 2 990 000,-

Omkostninger:  kr 94 950,-
Totalpris:  kr 3 084 950,-
Kommunale avgifter:  kr 1 401,- / mnd

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Prestegårdskogen - Selveiertomt- Stor og fin familiebolig innerst i blindvei. Tomten grenser til naturen.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  1984

Soverom:  5

Rom:  2

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  173 m²

Bruksareal:  240 m²

Bruttoareal:  260 m²

Tomtareal:  933 m²

Stor og hyggelig familiebolig med en solrik og skjermet tomt innerst i blindvei. Boligen fremstår godt vedlikeholdt og inneholder bla. 2 store stuer, velutstyrt kjøkken, 5 soverom, 2 bad, eget vaskerom, godt med oppbevaringsmuligheter i boder, samt også egen adkomst til vaskerommet via garasjen.

Tilbaketrukken beliggenhet i et rolig veletablert boligfelt, på en solrik og stor tomt. Tomten er selveiertomt. Pent opparbeidet med plen og beplantinger, samt naturtomt.

Beliggende i Prestegårdsskogen som er et veletablert boligfelt i underkant av 3 km fra Grimstad sentrum. Barnevennlig med fine tur/friluftsområder inærheten. Godt utbygd nett av gang- og sykkelstier i nærområdet både til skole, idrettsanlegg og sentrum.

 

 

 

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  1984 i følge Grimstad kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Bra: 240 kvm P-rom: 173 kvm Bra underetasje: 139 kvm Bra 1. etasje: 101

  Innhold

  Følgende planløsning: Underetasje: P-rom: Vindfang, entrè, kjellerstue, vaskerom, bad og 2 soverom. S-rom: Garasje, utvendig bod, 2 innvendige boder. 1. etasje: P-rom: Stue, kjøkken, bad og 3 soverom.

  Standard

  Hansplassveien 7 er en velholdt og jevnlig modernisert enebolig som holder en god standard. Her har du flere gode kvaliteter ved en familiebolig som garasje, 5 soverom, 2 bad, vaskerom og kjellerstue. Gulv: En-stavs eikeparkett i stue og kjøkken. Laminat i kjellerstue og på 1 soverom. Teppe på 3 soverom. Furugulv på 1 soverom. Fliser på vaskerom og på badet i 1. etasje. Belegg på bad 2. etasje og i gangen. Vegger: Malte vegger og panel. Fliser på bad i 1. etasje. Våtromstapet på badet i 2. etasje. Åpen og luftig stue som lett kan møbleres med flere sittegrupper og spisestue. Peis i stuen gir god varme og hygge, ekstra takhøyde gir god romfølelse. Koselig kjøkken med direkte utgang til den solrike hagen. Kjøkkenet er romslig med hyggelig spiseplass ved vinduet. Lys innredning med over og underskap. Integrert oppvaskmaskin, kjøleskap med frys, stekeovn og keramisk koketopp. Kjellerstue med god plass til sofamøblering og annen innredning. Her er det vedovn som er med på oppvarming av underetasjen. Bad 1. etasje er helfliset med varmekabler. Innredet med masasjebadekar, dusj, toalett, samt servantinnredning med under og overksap. Bad 2. etasje er innredet med dusj, toalett og servantinnredning. Vaskerommet er flislagt med varmekabler og innredet med skapinnredning og utslagsvask. Her er det et ekstra toalett og det er uttak og god plass til å sette inn en ekstra dusj. Direkte utgang til garasjen fra vaskerommet.

  Diverse

  Boligens uunderetasje er rommenes bruk noe endret en hva de er oppgitt som i kommunens tegninger.

  Oppvarming

  Vedfyring i stue og kjellerstue. Elektrisk med varmekabler på vaskerommet og bad 1. etasje. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
 • Beliggenhet

  Stor og usjenert tomt som grenser til naturen, i enden av blindvei. Beliggende i Prestegårdsskogen som er et veletablert boligfelt i underkant av 3 km fra Grimstad sentrum. Barnevennlig med fine tur/friluftsområder inærheten. Godt utbygd nett av gang- og sykkelstier i nærområdet både til skole, idrettsanlegg og sentrum.

  Adkomst

  Følg Vesterled fra Grimstad Sentrum, under E-18 og rett frem i rundkjøringen på Bergemoen. Ta av til venstre ved skilt til Prestegårdskogen. Hansplassveien er inn til høyre.

  Parkering

  Garasje i tilknytning til boligen med direkte adkomst til boligen via vaskerommet. Parkering på tomten.

  Tomt

  Areal: 933 kvm, Eierform: Eiet tomt Selveiertomt. Eiendommen grenser til naturen innerst i blindvei. Solen kan nytes fra morgen til kveld. Flotte hagearealer innbyr til lek og moro for de minste, samt mange uteplassene sørger for kos og hygge. Asfaltert innkjørsel. Stor terrasse med utgang fra stuen med trapp ned til hagen. Hagen er meget usjenert og pent opparbeidet med plen, bærbusker og annen beplantning. Noe naturtomt.
 • Adresse med betegnelse

  Hansplassveien 7, Gnr. 87 Bnr. 44 i Grimstad kommune

  Selger

  Liv Ellinor Eikeland Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift) 94 950,- (Omkostninger totalt) 3 084 950,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Offentlige avgifter

  Kr. 1 401 pr. mnd

  Formuesverdi

  Ikke funnet i Alt inn

  Vederlag

  Oppdragsgiver har inngått følgende oppdragsavtale med Sørmegleren AS: Provisjon: 1,70 % av salgssummen, tilretteleggingshonorar kr 11 900,- samt oppgjørshonorar kr 7 900,-. Minimumssats provisjon kr 45 000,-. Markedspakke:

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til områder for boliger m/tilhørende anlegg, tilhører reguleringsplan Prestegårdsskogen, datert 18.12.1981. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Ferdigattest datert 30.06.1984

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Ingen tinglyste servitutter er registrert. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen:

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 31.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  21-19-0014

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Camilla Stenberg Rimestad

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg