Bråvann Platå - Fin og moderne 3-roms selveierleilighet fra 2017 - Balkong - P-plass - Bod - Barnevennlig

Prisantydning kr 2 175 000

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Fakta om eiendommen

Adresse
Bråvann platå 92
Postnr og sted
4624 Kristiansand S
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2017
Boligtype
Leilighet
Prisantydning
kr 2 175 000
Ligningsverdi
kr 735 171
Komm. avgifter
kr 7 135
Fellesutgifer
kr 1 200
Energimerking
B rod

Arealbeskrivelse

Primærrom
74 m²
Bruksareal
74 m²
Tomt
1867 m²
Soverom
2
 • Beskrivelse

  Sørmegleren ved Marius Rønning har gleden av å ønske deg velkommen til Bråvann Platå 92. En flott moderne 3-roms selveierleilighet fra 2017 fint beliggende på Bråvann. Leiligheten har en flott og barnevennlig beliggenhet på toppen av Bråvann med naturen like utenfor døren. Det er kort vei til barnehage, turstier i skogen, badeplasser ved Bråvann, lekeplass og offentlig kommunikasjon.

  Leiligheten fremstår som moderne, stilfull og lys og har en god høyde under taket i stuen. Boligen består av gang, bad, stue/kjøkken, to soverom og vaskerom. Leiligheten har egen trapp som tar deg til en terrassebalkong hvor inngangspartiet til leiligheten er.

 • Beliggenhet

  Leiligheten har en flott beliggenhet på toppen av Bråvann med naturen like utenfor døren. Det er kort vei til turstier i skogen, badeplasser ved Bråvann og offentlig kommunikasjon. Leiligheten ligger i andre etasje i firemannsbolig, og har utgang fra stuen til en solfylt balkong. Fra uteplassen er det utsyn til idylliske friluftsområder som byr på god rekreasjon året rundt. Felleseiendommen har også parkeringsplasser for beboerne.

  Leiligheten har adkomst fra en fin utvendig trapp ved byggningen. Eier er den eneste som benytter denne trappen og har med det muligheten til å sitte på en liten terrassebalkong ved inngangspartiet.

 • Adkomst

  Kjør langs Vågsbygdveien mot Flekkerøya, Når du kommer forbi Kjosbukta tar du av på Holskogveien mot Langenes. Deretter kjører du ca 1km for så å ta avkjørsel inn på Kjos Ringvei. Følg Kjos Ringvei til du kommer til rundkjøringen. Der tar du første avkjørsel(rett frem) inn på Bråvann Platå. Deretter kjører du forbi første avkjørsel og tar andre avkjørsel mot høyre. Da skal du finne adressen Bråvann Platå 92 på venstre side.
  Boligen er merket med TIL-SALGS-plakat fra sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

 • Byggeår

  2017 i følge Kristiansand kommune.

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport laget av takstmann Arild Grundetjern i salgsoppgaven.

 • Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 82 kvm
  P-rom inneholder: Gang, bad, soverom, soverom, vaskerom, stue/kjøkken.

  Primærrom: 74 m2, Bruksareal: 74 m2, Bruttoareal:82 m2
  P-rom inkl:
  2. etasje: 74 m2: Entrè, bad, stue/kjøkken, to soverom, vaskerom.
  Leiligheten har en tilhørende utendørs bod. Boden er på ca. 5 m2 ifølge selger. Boden er ikke målt av takstmann, og det kan dermed forekomme avvik. Boden kan ses på visning.

 • Innhold

  Innvendig oppleves leiligheten som lys og luftig med topp-moderne standard, god høyde til taket og pene overflater. Leiligheten får mye lys fra store vindusflater, som også ivaretar utsikten mot det fine nærområdet. Det er også rom for garderobeløsning i entreen, og det er ekstra lagringsplass i disponibel utebod.

  Entrè: Leiligheten har adkomst via en trapp på siden av bygget som fører til en liten terrassebalkong med inngangsdør til leiligheten. Entrèen har malt tak og panelplatene på vegger, gulvbelegg og god plass til oppbevaringsmøbler som garderobeskap.

  Kjøkken: Åpen kjøkken/stue løsning. Lekkert Strai-kjøkken med stilrent design. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap, frys, induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Benkeskapene har glatte, eiksfargede fronter og benkeplaten er i hvit laminat som passer bra inn med denne moderne leiligheten. Her ligger alt til rette for gode matlagingsstunder. Det er panelplater på veggene, malt tak og parkettgulv.

  Stue: Flott og innbydende stue med store vindusflater og høy takhøyde, noe som gir en god romfølelse. Det er åpen kjøkken/stue-løsning med god plass til sofagruppe og spisebord. I stuen er det panelplater på veggene, malt tak, parkettgulv og elektrisk oppvarming. Det er også utgang til en solrik balkong med plass til utemøbler.

  Bad: Moderne bad utstyrt med servant med flott benkeplate, WC, dusjkabinett. Selger satt inn ny benkeplate og servant ved innflytting. Det er panelplater på veggene, malt tak, gulvbelegg på badet med varmekabler og veggventil(avtrekk). Luftespalte er etablert i dørkarmen.

  Vaskerom/bod: Praktisk vaskerom med god plass til vaskemaskin, tørketrommel, varmtvannsbereder, sikringsskap m.m. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer.Det er panelplater på veggene, malt tak og gulvbelegg på badet.

  Soverom 1: På hovedsoverommet er det rikelig med plass til dobbeltseng og nattbord. Soverommet har stor garderobeløsning, parkettgulv, malt tak og panelplater på veggene.

  Soverom 2: koselig soverom med plass til seng og garderobeskap. Soverommet blir p.d.d. brukt som barnerom og bærer preg av det. Soverommet har parkettgulv, malt tak og panelplater på veggene.

  Leiligheten har for øvrig god lagringsplass i utendørs bod. Boden er på ca. 5 kvm ifølge selger. Boden er ikke målt av takstmann og man må dermed ta dette i betraktning. Boden kan ses på visning.

 • Standard

  Leiligheten er i god stand, følgende hovedtrekk kan nevnes:
  Vinduer og ytterdører er i god stand. Dusjkabinett på bad er en god løsning mht. fukt. Fallforhold til gulvsluk på bad/vaskerom ble
  kontrollert under befaringen, se romskjema. STRAI kjøkkeninnredning er i god stand. Gulvhøyder ble kontrollert i stue/kjøkken,
  ingen nevneverdige avvik ble registrert. Røropplegget ligger rør i rør, ingen synlige lekkasjer under befaringen. Kontrollskap for
  røropplegget er montert på vaskerom. Sikringsskap med automatsikringer. Elektrisk til oppvarming. SYSTEMAIR
  ventilasjonsanlegg er montert.
  Takstmann har kommentert et lite avvik i fall på badet og på vaskerommet, noe som kan gjøre at vannet renner tregere til gulvsluken. TG2. Resten av leiligheten (inkl. bad og vaskerom) har fått TG1, noe som vil si at leiligheten er i meget god stand.
  Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet.
  Spørsmål ang.rapporten kan rettes til DNV-GL sertifisert takstmann/byggmester Arild Grundetjern, mobil 919 98 000.

 • Parkering

  Det er avsatt 1 p-plass per seksjon samt 4 felles gjesteplasser. De eller den som etter godkjenning fra kommunen, oppfører garasje har rett til å reseksjoner seksjoneringen for å legge garasjen til som tilleggsareal til sin seksjon.

 • Oppvarming

  Elektrisk oppvarming. Elektrisk ovn i stue og varmekabler på badet.
  Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

 • Tomt

  Areal: 1 867 kvm, Eierform: Eiet tomt

 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til Bolig, tilhører reguleringsplan nr. 1218 "Detaljregulering for Bråvann B4, datert 22.05.2009. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

 • Boligsalgsrapport

  Tilstandsrapport fra Takstmann Arild Grundetjern AS datert 05.02.19 er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning.

 • Konsesjon

  Nei

 • Odel

  Nei

 • Felleskostnader inkluderer

  Fellesutgiftene vedrører renovasjon, vedlikehold/serviceavtaler, forsikring, arbeidsgiveravgift/sos.kost., forretningsførerhonorar og styrehonorar. Fellesutgiftene blir betalt forskuddsvis.

 • Omkostninger

  2 175 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  525,- (Tingl.gebyr skjøte)
  54 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 175 000,-))
  5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)

  71 070,- (Omkostninger totalt)

  2 246 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Martikkelinformasjon

  Kommunenr: 1001
  Gårdsnr: 12
  Bruksnr: 1160