Solgt

Vågsbygd/Bråvann Platå

Bråvann platå 92, 2.etg, 4624 Kristiansand s

Prisantydning kr 2 175 000,-

Omkostninger:  kr 70 070,-
Totalpris:  kr 2 245 070,-
Felleskostnader:  kr 1 200,- / mnd
Felleskostnader inkluderer: Les mer
Kommunale avgifter:  kr 7 135,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 735 171,- Sekundær: kr 2 646 614,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Moderne 3-roms leilighet fra 2017 -2 solfylte balkonger - P-plass - Barnevennlig- Gode turmuligheter.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Byggeår:  2017

Soverom:  2

Rom:  3

Bolignummer:  H0201

Eierform bygning:  Selveierseksjon

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  74 m²

Bruksareal:  74 m²

Bruttoareal:  82 m²

Tomtareal:  1867 m²

Sørmegleren v/Marius Rønning har gleden av å presentere en nyere selveierleilighet på Bråvannet. Leiligheten har en flott og barnevennlig beliggenhet på toppen av bråvann med naturen like utenfor døren. Det er kort vei til barnehage, turstier i skogen, badeplasser ved Bråvann, lekeplass og offentlig kommunikasjon.

Leiligheten er ny fra 2017 og fremstår som en moderne, stilfull og lys leilighet. Boligen består av gang, bad, stue/kjøkken, to soverom og vaskerom. Leiligheten har egen trapp som tar deg til inngangspartiet i andre etasje.

Velkommen til visning!

 • 3-roms selveierleilighet fra 2017 i andre etasje
 • Gjennomgående god standard i hele boligen
 • Store vinduer og høyt under taket i stuen
 • Pent bad og et separat vaskerom
 • P-plass
 • Strai-kjøkken med integrerte hvitevarer
 • To lyse store soverom
 • Utendørs bod
 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport laget av takstmann Arild Grundetjern i salgsoppgaven.

  Byggeår

  2017 i følge Kristiansand kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 82 kvm P-rom inneholder: Gang, bad, soverom, soverom, vaskerom, stue/kjøkken. Primærrom: 74 m 2 , Bruksareal: 74 m 2 , Bruttoareal:82 m 2 P-rom inkl: 2. etasje: 74 m 2 : Entrè, bad, stue/kjøkken, to soverom, vaskerom. Leiligheten har en tilhørende utendørs bod. Boden er på ca. 5 m 2 ifølge selger. Boden er ikke målt av takstmann, og det kan dermed forekomme avvik. Boden kan ses på visning.

  Innhold

  Innvendig oppleves leiligheten som lys og luftig med topp-moderne standard, god høyde til taket og pene overflater. Leiligheten får mye lys fra store vindusflater, som også ivaretar utsikten mot det fine nærområdet. Det er også rom for garderobeløsning i entreen, og det er ekstra lagringsplass i disponibel utebod. Entrè: Leiligheten har adkomst via en trapp på siden av bygget som fører til en liten terrassebalkong med inngangsdør til leiligheten. Entrèen har malt tak og panelplatene på vegger, gulvbelegg og god plass til oppbevaringsmøbler som garderobeskap. Kjøkken: Åpen kjøkken/stue løsning. Lekkert Strai-kjøkken med stilrent design. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap, frys, induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Benkeskapene har glatte, eiksfargede fronter og benkeplaten er i hvit laminat som passer bra inn med denne moderne leiligheten. Her ligger alt til rette for gode matlagingsstunder. Det er panelplater på veggene, malt tak og parkettgulv. Stue: Flott og innbydende stue med store vindusflater og høy takhøyde, noe som gir en god romfølelse. Det er åpen kjøkken/stue-løsning med god plass til sofagruppe og spisebord. I stuen er det panelplater på veggene, malt tak, parkettgulv og elektrisk oppvarming. Det er også utgang til en solrik balkong med plass til utemøbler. Bad: Moderne bad utstyrt med servant med flott benkeplate, WC, dusjkabinett. Selger satt inn ny benkeplate og servant ved innflytting. Det er panelplater på veggene, malt tak, gulvbelegg på badet med varmekabler og veggventil(avtrekk). Luftespalte er etablert i dørkarmen. Vaskerom/bod: Praktisk vaskerom med god plass til vaskemaskin, tørketrommel, varmtvannsbereder, sikringsskap m.m. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer.Det er panelplater på veggene, malt tak og gulvbelegg på badet. Soverom 1: På hovedsoverommet er det rikelig med plass til dobbeltseng og nattbord. Soverommet har stor garderobeløsning, parkettgulv, malt tak og panelplater på veggene. Soverom 2: koselig soverom med plass til seng og garderobeskap. Soverommet blir p.d.d. brukt som barnerom og bærer preg av det. Soverommet har parkettgulv, malt tak og panelplater på veggene. Leiligheten har for øvrig god lagringsplass i utendørs bod. Boden er på ca. 5 kvm ifølge selger. Boden er ikke målt av takstmann og man må dermed ta dette i betraktning. Boden kan ses på visning.

  Standard

  Leiligheten er i god stand, følgende hovedtrekk kan nevnes: Vinduer og ytterdører er i god stand. Dusjkabinett på bad er en god løsning mht. fukt. Fallforhold til gulvsluk på bad/vaskerom ble kontrollert under befaringen, se romskjema. STRAI kjøkkeninnredning er i god stand. Gulvhøyder ble kontrollert i stue/kjøkken, ingen nevneverdige avvik ble registrert. Røropplegget ligger rør i rør, ingen synlige lekkasjer under befaringen. Kontrollskap for røropplegget er montert på vaskerom. Sikringsskap med automatsikringer. Elektrisk til oppvarming. SYSTEMAIR ventilasjonsanlegg er montert. Takstmann har kommentert et lite avvik i fall på badet og på vaskerommet, noe som kan gjøre at vannet renner tregere til gulvsluken. TG2. Resten av leiligheten (inkl. bad og vaskerom) har fått TG1, noe som vil si at leiligheten er i meget god stand. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet. Spørsmål ang.rapporten kan rettes til DNV-GL sertifisert takstmann/byggmester Arild Grundetjern, mobil 919 98 000.

  Annet

  Eiendommen er fullverdiforsikret i med polisenummer: SP0001749324.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra Takstmann Arild Grundetjern AS datert 05.02.19 er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning.

  Oppvarming

  Elektrisk oppvarming. Elektrisk ovn i stue og varmekabler på badet. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt. Selger velger å ta med seg fastmontert lampe i stue, klesoppheng i gang og fastmontert speil i gang.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
 • Beliggenhet

  Leiligheten har en flott beliggenhet på toppen av Bråvann med naturen like utenfor døren. Det er kort vei til turstier i skogen, badeplasser ved Bråvann og offentlig kommunikasjon. Leiligheten ligger i andre etasje i firemannsbolig, og har utgang fra stuen til en solfylt balkong. Fra uteplassen er det utsyn til idylliske friluftsområder som byr på god rekreasjon året rundt. Felleseiendommen har også parkeringsplasser for beboerne. Leiligheten har adkomst fra en fin utvendig trapp ved byggningen. Eier er den eneste som benytter denne trappen og har med det muligheten til å sitte på en liten terrassebalkong ved inngangspartiet.

  Adkomst

  Kjør langs Vågsbygdveien mot Flekkerøya, Når du kommer forbi Kjosbukta tar du av på Holskogveien mot Langenes. Deretter kjører du ca 1km for så å ta avkjørsel inn på Kjos Ringvei. Følg Kjos Ringvei til du kommer til rundkjøringen. Der tar du første avkjørsel(rett frem) inn på Bråvann Platå. Deretter kjører du forbi første avkjørsel og tar andre avkjørsel mot høyre. Da skal du finne adressen Bråvann Platå 92 på venstre side. Boligen er merket med TIL-SALGS-plakat fra sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

  Parkering

  Det er avsatt 1 p-plass per seksjon samt 4 felles gjesteplasser. De eller den som etter godkjenning fra kommunen, oppfører garasje har rett til å reseksjoner seksjoneringen for å legge garasjen til som tilleggsareal til sin seksjon.

  Tomt

  Areal: 1 867 kvm, Eierform: Eiet tomt
 • Adresse med betegnelse

  Bråvann platå 92, Gnr. 12 Bnr. 1160 Snr. 8 i Kristiansand kommune

  Selger

  Charlotte Sjusdal Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Regnskap og vedtekter

  Kjøper/seksjonseier plikter å følge sameiets vedtekter. Dokumentet er vedlegg til prospektet. Vedtekter, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

  Husdyrhold

  Det er ikke nevnt noen restriksjoner i vedtektene vedrørende å husdyrhold.

  Forretningsfører

  Sbbl.
 • Omkostninger

  2 175 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 53 370,- (Dokumentavgift) 5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 70 070,- (Omkostninger totalt) 2 245 070,- (Totalpris inkl. omkostninger) Medlemsskap i Sørlandet Boligbyggerlag kr. 700,- faktureres direkte fra Sørlandet Boligbyggerlag (kr. 500,- i andelskapital og kr. 200 i årskontigent). Priser fra 01.01.2018.

  Felleskostnader

  Kr.1 200,- pr.mnd.

  Felleskostnader inkluderer

  Fellesutgiftene vedrører renovasjon, vedlikehold/serviceavtaler, forsikring, arbeidsgiveravgift/sos.kost., forretningsførerhonorar og styrehonorar. Fellesutgiftene blir betalt forskuddsvis.

  Offentlige avgifter

  Kr. 7 134,55 pr. år

  Eiendomsskatt

  Det er eiendomsskatt på kr.3.243,30 pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 735 171,- for år 2017. Sekundær: Kr. 2 646 614,- for år 2017.

  Vederlag

  Oppdragsgiver har inngått følgende oppdragsavtale med Sørmegleren AS: Provisjon kr 45 000,-, tilretteleggingshonorar kr 13 400,-, samt oppgjørshonorar kr 7.100,-. Markedspakke:

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til Bolig, tilhører reguleringsplan nr. 1218 "Detaljregulering for Bråvann B4, datert 22.05.2009. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 21.12.2017. Ferdigattest gis på grunnlag av fremlagt dokumentasjon; jfr. forskrift om byggesak, SAK10, §§ 5-3, 8-1 og 8-2. Den fremlagte dokumentasjon bekrefter at alle krav og betingelser som er stil i tillatelsen, og som ellers følger av gjeldende bestemmelser, er dokumentert og oppfylt. Ferdigattesten er ikke en bekreftelse på tiltakets tekniske kvaliteter, men en bekreftselse på at bygningsmydighetene har avsluttet saken. Ferdigattesten gjelder for hele tiltaket slik det er beskrevet i tidligere vedtak-tillatelse. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: 2016/518224-2/200 Best. om vann/kloakkledn. TGL: 09.06.2016 Vedrørende kommunes rett til å anlegge og vedlikeolde kloakk- og vannledning, veilys, gassledning, telefon- og elektriske ledninger og kabler over tomt. 2016/518224-3/200 Bestemmelse om gjerde. TGL: 09.06.2016 Vedrørende bestemmelser rundt gjerdet. Kjøper plikter selv å vedlikeholde evt. gjerder. 2016/518224-4/200 Bestemmelse iflg. skjøte TGL: 09.06.2016 Skjøte ved overdragelse fra Kristiansand Kommune til Stubstad Eiendom AS. 2017/18243-1/200 Seksjonering. TGL: 06.01.2017 Vedrører seksjoneringen i de to firemannsboligene. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt.

  Rettigheter og forpliktelser

  Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtekstfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

  Radonmåling

  Pågående radonmåling ifølge selger.
 • Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, faxeller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 98 00 90 08.

  Overtagelse

  Etter avtale. Selger ønsker minimum 2 måneder.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  12-19-0007

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Hilde Møller-Hansen

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg