Kristiansand-Voie/Vågsbygd/Andøya/Møvik

Skonnertveien 24, 3.etg, 4624 Kristiansand s

Prisantydning kr 1 068 000,-

Andel fellesgjeld:  kr 1 862 500,-
Omkostninger:  kr 14 947,-
Totalpris:  kr 2 945 447,-
Felleskostnader:  kr 3 894,- / mnd
Felleskostnader inkluderer: Les mer
Formuesverdi: 

Primær: kr 695 079,- Sekundær: kr 2 502 285,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

VOIE ATRIUM - 3-roms m/stor solrik balkong, heis og p-plass. Husbank. Nær butikk og buss

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Byggeår:  2017

Soverom:  2

Rom:  3

Eierform bygning:  Borettslag

Eierform tomt:  Fellestomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  60 m²

Bruksareal:  64 m²

Tomtareal:  4965 m²

"Ny" flott 3-roms hjørneleilighet med stor solrik balkong på hele 22 kvm. Flott bygg med parkering under bygget, heis og flott felles stue. I tillegg kan du boltre deg i nydelige utearealer med utsikt til fåretjønn. Rema 1000 som nærmeste nabo og bussholdeplass like utenfor.

- Parkering og sportsbod i garasjekjeller m/heisadkomst er inkludert i prisen.

- Parkmessig fellestomt, skjermet bakgård.

- Romslig, innbydende flislagt entré.

- Åpen løsning mellom stuen og kjøkkenet.

- Kvalitetskjøkken med integrerte høykvalitets hvitevarer fra Miele.

- Lys og romslig stue med vide vindusflater og god plass til spisestue.

- Lekkert oppgradert flislagt bad med dusjhjørne, baderomsinnredning, wc og opplegg til vaskemaskin/tørketrommel..

- To lyse soverom med garderobe.

- Sikringsskapet innehar automatsikringer.

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  2017 i følge Kristiansand kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 64 kvm 3.etasje: (P-rom): Gang, bad, stue/kjøkken, 2 soverom. (S-rom): Bod/teknisk rom Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  Meget tiltalende, romslig og betydelig oppgradert 3-roms andelsleilighet med gjennomgående god planløsning og moderne standard. Leiligheten ligger på det sydlige hjørnet i 3. etasje av et nytt og flott bygg, og må sies å ha meget attraktiv og god beliggenhet. Her bor du i et sentralt og barnevennlig område med kort vei til barnehage, skoler og fine turområder. Det er også tilgang på skjermede, parkmessige fellesarealer, og sentralt i bygget er det et felles oppholdsrom på hele 100 kvm. Det er en romslig balkong på hele 22 kvm. som går rundt byggets sydlige hjørne noe som sikrer gode solforhold. Balkongen er overbygd, og har god plass for hyggelige sittegrupper. Videre er det parkering i garasjekjeller med heisadkomst fra leilighetsplan. Den moderne leiligheten har balansert ventilasjon og vannbåren varme i gang, bad/wc og stue/kjøkken, og er en energieffektiv bolig med lave strømutgifter. Innvendig har leiligheten gode vindusflater, lyse, tidsriktige farger og hvitpigmentert eikeparkett i de fleste rom. Boligen har en romslig stue med vide vindusflater, som ligger åpent mot et kvalitetskvalitetskjøkken med integrerte høykvalitetshvitevarer fra Miele. Videre har leiligheten et romslig delikat oppgradert flislagt bad med dusjhjørne, vegghengt wc, flott baderomsinnredning og opplegg til vaskemaskin/tørketrommel, samt to lyse soverom med tilhørende garderobeskap. Garasjeplass i kjeller med heis direkte opp til leilighetens etasje, samt praktisk sportsbod i kjeller.

  Standard

  Entré/hall: Det er personheis opp til leilighetsplanet. Boligen har adkomst via en innbydende flislagt entré/hall som gir et meget godt førsteinntrykk av leiligheten. Rommet er innredet med blant annet dørcalling med video og lys i tak. Entreen er malt i en lys, tidsriktig farge, noe som harmonerer med øvrige rom i boligen. Vannbåren gulvvarme. Stue og kjøkken: Leiligheten har en romslig og flott stue med åpen løsning til et praktisk og funksjonelt kjøkken. I rommet er det vide vindusflater, noe som sikrer deg rikelig med naturlig lys. Stuen har eikeparkett på gulv, lysmalte vegger/himling, samt god plass for spisegruppe og sofaløsning med tilhørende møblement. For øvrig har stuen utgang til balkongen. Stue og kjøkken har også vannbåren gulvvarme. Kjøkkenet er utstyrt med en kvalitetsinnredning fra Strai, og fremstår som innholdsrikt og moderne. I kjøkkensonen har du blant annet eikeparkett. Innredningen har hvite, profilerte fronter og ventilator. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer, som består av induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys. Bad/wc/vaskerom: Av våtrom har boligen lekkert oppgradert bad av god størrelse med opplegg vaskemaskin/tørketrommel. Badet er innredet med fliser på gulv og vegg. I rommene er det vannbåren gulvvarme og veggmontert toalett. Soverom: Leiligheten har to lyse og behagelige soverom med tilhørende garderobeløsning på hvert rom. Alle soverommene har parkett på gulv og vegger holdt i lyse, tidsmessige farger. Teknisk: Boligen har et vannbåren varme og balansert ventilasjonsanlegg. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. For øvrig har leiligheten blant annet dørcalling med video i entré.

  Diverse

  Canal Digital Tv og Internett. Inkludert i felleskostnader.

  Oppvarming

  Boligen er oppvarmet med vannbåren varme i gang, stue/kjøkken og bad/wc. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.
 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger i et sentralt og barnevennlig boligområde i Voiebyen i Kristiansand kommune, ca. 5,8 km utenfor sentrum. Rett ved boligen har du Rema 1000, og i første etasje er det tilrettelagt for servicenæring. Området har gangavstand til skoler, barnehager, Voiebanen (utendørs kunstgressbane) og Torkelsmyrahallen, hvor sistnevnte har gode tilbud innen barneidrett. Eiendommen har også nærhet til fine tur- og friluftsområder, og Voiebyen har blant annet turvei anbefalt av Blindeforbundet. Du finner et mangfold av merkede og umerkede stier i retning Rossevannet og innover mot Buvann. Du kan også ta turen til Fiskåvannet og videre opp på Øylihei. Her kan nydelig utsikt over byen og fjorden nytes. Av severdigheter og attraksjoner kan turer til Rossevannet med Olavsdalen og Tyskerstien anbefales. Du kan også ta turen til Møvuk fort, med spennende militærhistorie og et stort festningsanlegg.

  Adkomst

  Fra Kristiansand sentrum kjør mot Vågsbygd og hold Vågsbygdveien mmot kjos. Ta til Fra Kristiansand sentrum kjør mot Vågsbygd og hold Vågsbygdveien mot kjos. Ta til høyre opp Steindalen. På toppen av bakken, ta til venstre og du ser Voie Atrium. Det vil bli godt skiltet med Sørmegleren visningsskilt ved fellesvisning.

  Parkering

  Det medfølger en biloppstillingsplass i felles garasjekjeller med heisadkomst til leilighetsplan. Garasjeplassen er gunstig plassert i kort avstand til heisen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Tomt

  Areal: 4 965 kvm, Eierform: Fellestomt Denne leiligheten har en romslig solrik balkong på hele 22 kvm, noe som sikrer deg gode solforhold store deler av dagen. Det er utgang fra stuen til balkongen. Balkongen er overbygd og har god plass for en koselig sittegruppe. Videre har du tilgang på parkmessige fellesområder med gode fasiliteter. Det er blant annet en stor, skjermet bakgård som er flott opparbeidet med moderne utforming. Her er det gode plenarealer, sittebenker og stilig utformet beplantning/gangstier. Borettslaget har også et felles oppholdsrom på hele ca. 100 km som ligger sentralt i bygget.
 • Adresse med betegnelse

  Skonnertveien 24, Andelsnr. 35 Orgnr. 919806710 i Kristiansand kommune

  Selger

  Mats Andre Hansen Alle opplysninger i prospektet er godkjent av selger.
 • Regnskap og vedtekter

  Vedtekter, regnskap (ikke utarbeidet enda pga. nytt borettslag), budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

  Husdyrhold

  Styret i borettslaget skal orienteres ved kjøp av husdyr, se forøvrig husordensregler for ytterligere informasjon vedr. husdyr.

  Borettslag

  Voie Atrium Borettslag

  Borettslag organisasjonsnummer

  919806710

  Styregodkjennelse

  Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

  Forkjøpsrett

  Det er forkjøpsrett for andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i Sørlandet boligbyggelag. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst.

  Forretningsfører

  Sørlandet Boligbyggelag

  Andelsnummer

  35
 • Omkostninger

  1 068 000,- (Prisantydning) 1 862 500,- (Andel av fellesgjeld) 2 930 500,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 14 947,- (Omkostninger totalt) 2 945 447,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Felleskostnader

  Kr.3 894,- pr.mnd.

  Felleskostnader inkluderer

  Felleskostnader/driftsutgifter kr. 1 493,-, renter på fellesgjeld (kr. 2 366,-), kommunale avgifter, renovasjon, eiendomsskatt, vaktmestertjenester, forsikring på bygg, forretningsførsel, vedlikehold, strøm i fellesareal, styre- og revisjonshonorar. Tilleggsytelser: Parkeringsplass kr. 100,- pr. mnd. TV og internett fra Canal Digital kr. 269,- pr. mnd.

  Forsikring mot felleskostnader

  Borettslaget er medlem av Borettslagenes Sikringsfond. Dette innebærer at andelseiere ikke er solidarisk ansvarlig for hverandres andel av fellesgjeld.

  Lånevilkår fellesgjeld

  11531736 4, Husbanken. Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 10.01.2019: 1.50% pa. Antall terminer til innfrielse: 59 Saldo per 10.01.2019: 170 645 500,-. Andel av saldo: 1 862 500,-. Første termin: 31.12.2018. Neste avdrag: 30.06.2023 ( siste termin 30.06.2048 ) Ut i fra dagens lånebetingelser vil første avdrag forfalle til betaling 30.06.2023. Det utgjør ca kr 5 016,00 per måned for denne boligen ved dagens lånebetingelser.

  Andel fellesgjeld / Fellesformue

  Kr. 1 862 500,-

  Fradragsberettiget

  Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

  Eiendomsskatt

  Beløpet er inkludert i fellesutgiftene.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 695 079,- for år 2017. Sekundær: Kr. 2 502 285,- for år 2017.

  Vederlag

  Oppdragsgiver har inngått følgende oppdragsavtale med Sørmegleren AS: Provisjon: 1,90 % av salgssummen, tilretteleggingshonorar kr 13 400,- samt oppgjørshonorar kr 7 100,-. Minimumssats provisjon kr ,-. Digital grunnpakke kr. 3.990,-

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til kombinert formål, tilhører reguleringsplan nr. 1159 "Voie senter" , datert 06.11.2007. Mindre reguleringsendringer datert 02.03.17. Plan under arbeid i nærområdet; "Steindalen". For ytterligere informasjon kan saksbehandler Rasmussen i Kristiansand kommune kontaktes på tlf. 48 05 03 37. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 31.01.2018 (frist for utførelse av gjenstående arbeid hadde frist 01.05.2018) . At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Dagboknr.: 6293. Tinglyst: 08.10.1966. Bestemmelse om veg, vann/kloakkledning. Dagboknr.: 421. Tinglyst: 17.01.1969. Bestemmelse om vann/kloakkledning. Dagboknr.: 8680. Tinglyst: 06.11.1969. Bestemmelse om vann/kloakkledning. Dagboknr.: 417887. Tinglyst: 08.02.2018. Erklæring/avtale. Allmennheten har til enhver tid rett til fri ferdsel, opphold og skilting. Bestemmelse om ret til kjøring / gjennomkjøring i forbindelse med vedlikehold og brøyting. Ingen rettigheter funnet. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt.

  Rettigheter og forpliktelser

  Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. Kjøper forplikter seg til å bli / være medlem av Sørlandet Boligbyggelag ved kontraktsinngåelse.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Ihht. burettslagslova §5-5 må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene, før man kan søke om fremleie. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierene har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne. Se også borettlagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, faxeller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 99 09 92 28

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

  Boligsalgsrapport

  Tilstandsrapport fra Thomas A. Olsen, takstmann datert 22.01.19 er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  11-19-0009

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Pål Birkeland

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331