Solgt

Moflata

Trimvegen 7, 3733 Skien

Prisantydning kr 2 900 000,-

Omkostninger:  kr 98 700,-
Totalpris:  kr 2 998 700,-
Kommunale avgifter:  kr 16 587,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 547 370,- Sekundær: kr 1 970 532,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Påkostet og vedlikeholdt enebolig - Attraktivt boligområde nær Fritidsparken - Svært familievennlig.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  1958

Soverom:  4

Rom:  2

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  159 m²

Bruksareal:  177 m²

Bruttoareal:  191 m²

Tomtareal:  733 m²

Meget velholdt og trivelig teglsteinshus ved Fritidsparken på Moflata i Skien. Ligger i barnevennlig blindgate med gangavstand til "alt". Solrik og pen tomt som er akkurat passe stor og lettstelt. Eiendommen er vesentlig påkostet siste 10 år:

 • Tak, renner og beslag
 • Garasje og sportsbod
 • Baderom
 • El-anlegg
 • Innvendig overflater
 • Røropplegg
 • Bygninger og byggemåte

  Boligen er bygget i 1958, og fremstår som godt vedlikeholdt med betydelige utbedringer i senere år. Boligen er oppført på støpt plate på mark, grunnmur av betongblokker, etasjeskille av bjelkelag, yttervegger er forblendet med teglstein og saltak med betongstein. Drenering fra byggeår har normal slitasje, med gode drenerende sandmasser. Det er dobbelt falset liggende kledning fra 2008 som er i bra stand, og teglstein på den eldste delen. Vinduer er av ulik alder, type og tilstand og er i generelt bra stand. Ytterdør fra 2008 har normal slitasje, samt innedører i bolig. Takrenner og nedløp av plastbelagt stål fra 2008. Solrik terrasse fremstår som i god stand. Det er gjort bemerkninger som bør utbedres, som taknedløp bør ledes bort fra bolig, bjelkelag mot krypkjeller bør undersøkes nærmere, lufting av loft bør undersøkes, kjølerom og oppgraderinger pga. elde og slitasje. Forøvrig les rapport fra takstmann. Nyere garasje fra 2011 er oppført med betonggulv, ringmur, reisverksvegger med liggende kledning og gipset innvendige flater. Garasje har el. leddport.

  Byggeår

  1958 i følge Skien kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 159 kvm Sekundærrom: 18 kvm Bruksareal: 177 kvm Buttoareal: 191 kvm

  Innhold

  1. etasje: Vindfang, gang, bad, kjøkken, vinkelstue og to soverom. Det er trapp til kjeller fra vindfang. Fra stuen er det verandadør ut til deilig hage. 2. etasje: Loftstue og soverom, alternativt kan man ha to soverom oppe, da må man igjennom det første rommet for å komme til det innerste. Kjeller: hall, vaskerom, soverom, treningsrom/hobbyrrom, gang, bod og frakoblet wc - rom. Pen og nyere enkelgarasje + romslig sportsbod er oppført i 2011 - ferdigattest foreligger på dette.

  Standard

  Boligen er godt vedlikeholdt og påkostet siste 10 år. Huset fremstår i god stand, man kan flytte rett inn. Enkelte vil muligens gjøre mindre endringer og utskiftninger, men alt fungerer. Dagens eier har skiftet tak, renner og beslag. Kledning på sideveggene er skiftet og malt. Bad ble pusset opp i 2007/2008, pent flislagt med varmekabler i gulv, servant, wc og med dusjkabinet. El-anlegg er oppgradert og fikk ny tavle med automatsikringer for ca. 10 år siden - samsvarserklæring foreligger. Gang er flislag, her er det lagt varme i gulvet. Ute er tomten planert med fin gressplen, deilig terrasse med fin uteplass. Det er pen, tett og akkurat passe tuiahekk som gjør tomten privat og barnevennlig. Asfaltert gårdsplass. Nyere garasje og sportsbod. Selger har oppgradert overflater som gulv, vegg og tak i alle rom. Pen og hel kjøkkeninredning fra 1996 med profilerte fronter. Alt av hvitevarer medfølger. Gulv: Flis på bad og gang, parkett, teppe, laminat og tregulv. Vegg: Flis på bad. Tapet, panel og malte flater. Himling: Takess, panel og malte flater. Enkelte vinduer, inngangsdør og verandadør er av nyere dato. Videre har boligen: Installert varmepumpe Downlights Nyere peisovn Lamellgardiner Markise Hus i teglstein har normalt mindre vedlikehold enn "vanlig" trehus - selger synes det har vært en god kvalitet å bo i dette huset.

  Oppvarming

  Installert varmepumpe Nyere peisovn Flere panelovner Varme i gulv i gang og på bad. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
 • Beliggenhet

  Denne boligen er beliggende i et barnevennlig og attraktivt boligområde på Moflata/Klosterskogen i Skien kommune. Her får du nærhet og kort gangvei til barneskole, ungdomsskoler og barnehager. Dagligvarebutikk Meny Saga finner du på Gråtenmoen med frisør og apotek. I tillegg finnes handelsbyen Herkules med diverse av shopping og restauranter. Godt med kollektivtransport ved hovedveien. Skien fritidspark ligger som nærmeste nabo bak hekken og kan by på flott badeland, idrettshaller, skøytehall, friidrettsarena, fotballbaner, tennisbaner, klatrepark, turterrenger og lysløype på vinterstid. Sykehuset Telemark kun noen få hundre meter unna.

  Adkomst

  Kjør inn mot Skien fritidspark på Moflatvegen, ta første til venstre og så andre til høyre - dette er Trimvegen. Kjør denne blindvegen til enden, boligen ligger på venstre hånd. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

  Parkering

  Parkering i garasje, og ellers parkeringsmuligheter på asfaltert innkjørsel.

  Tomt

  Areal: 733 kvm, Eierform: Eiet tomt Tomten planert med fin gressplen, deilig terrasse med fin uteplass. Det er pen, tett og akkurat passe tuiahekk som gjør tomten privat og barnevennlig. Asfaltert gårdsplass. Meget usjenert og solrik tomt.
 • Adresse med betegnelse

  Trimvegen 7, Gnr. 217 Bnr. 358 i Skien kommune

  Selger

  Arnhild Fjæreide Jo Brede Isaksen Alle opplysninger i prospektet er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  2 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 83 750,- (Dokumentavgift) 98 700,- (Omkostninger totalt) 2 998 700,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Offentlige avgifter

  Kr. 16 587 pr. år

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 547 370,- for år 2016. Sekundær: Kr. 1 970 532,- for år 2016.

  Vederlag

  Oppdragsgiver har inngått følgende oppdragsavtale med Sørmegleren Telemark AS: Provisjon: 1,4% av kjøpesum, tilretteleggingsgebyr: kr. 10 900,- samt markedspakke: kr. 10 900,-.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen ligger i ett uregulert område, godkjent som boligformål og er den del av kommuneplanens arealdel/byplan. Det gjøres oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen som megler ikke har mottatt opplysninger om. Kartutsnitt for planen kan fås ved henvendelse til megler.

  Ferdigattest

  Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 12.01.1971. Det foreligger ferdigattest på garasje, uthus og anneks datert 05.12.2011. At slike attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Ingen heftelser eller rettigheter følger med ved denne eiendommen. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, faxeller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 97 17 56 64

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

  Boligsalgsrapport

  Tilstandsrapport fra Terje Sandersen datert 11.01.2019 er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  82-18-0267

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Jørgen Eilev Thorkildsen

  Sørmegleren Telemark AS org. nr.

  918 067 116

  Vedlegg