Kristiansand-Lund/Justvik

Nedre Brattbakken 21, 4634 KRISTIANSAND S

Prisantydning kr 4 970 000,-

Omkostninger:  kr 26 250,-
Totalpris:  kr 4 996 250,-
Felleskostnader:  kr 2 329,- / mnd
Felleskostnader inkluderer: Les mer

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Hånes Panorama - Toppleilighet med unik beliggenhet. Fantastisk utsikt og solforhold. P.plass inkludert.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Soverom:  2

Eierform bygning:  Selveierseksjon

Eierform tomt:  Fellestomt

Antall rom:  3

Arealbeskrivelse

Primærrom:  94 m²

Bruksareal:  98 m²

Sørmegleren presenterer her en toppleilighet med unik beliggenhet. Gjennomgående leilighet som ligger i F blokken med en av de bedre beliggenhetene. Fantastisk utsikt og solforhold. Fra stuen, spisestue og kjøkken kan man se fra Varoddbrua til Kjevik/ Hamresanden.

Leiligheten har en god planløsning og inneholder: entre/ gang, soverom med eget bad samt balkong, soverom, bad, bod, stue/ spisestue/ kjøkken med utgang til balkong. Parkeringsplass samt bod i underetasjen medfølger i handelen. Heis.

Leiligheten holder en god standard. Smakfullt innredet med eikeparkett, lyse flater, kjøkken og bad fra anerkjent leverandør og bad med keramiske fliser.

Ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

 • Byggeår

  2018 i følge Kristiansand kommune.

  Arealer med beskrivelse

  P-rom. 94 m2. BRA 98 m2. S-rom 4m2 (bod med opplegg vaskemaskin) Arealmåling er utført av Takstmann Andreas Natvig datert 10.01.2019

  Innhold

  Leiligheten ligger i 4 etg. med heis fra parkeringskjeller og opp til hver etasje. Gjennomgående med to balkonger og god planløsning: entre/ gang med plass til garderobeskap, soverom med eget flislagt bad samt balkong, soverom, flislagt bad, bod, stue/ spisestue/ kjøkken med utgang til balkong. Parkeringsplass samt bod i underetasjen medfølger i handelen. Heis.

  Standard

  Leiligheten holder en god standard. Smakfullt innredet med eikeparkett, lyse flater, kjøkken og bad fra anerkjent leverandør og bad med keramiske fliser.

  Annet

  Kjøper skal innbetale kr.6.500 ifb med etablering av sameiet. Dette er en enganskostnad og faktura utstedes av forretningsfører.

  Oppvarming

  Leilighetene leveres med gulvvarme i bad. Radiatorer i øvrige rom. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Når en bolig selges før den er ferdig bygget, skal selger oppfylle plikten for energi- og oppvarmingskarakter og lage fullstendig energiattest ved ferdigstillelse. Prosjektet bygges etter teknisk forskrift etter plan og bygningsloven, gjeldende fra 2010 (TEK 10).
 • Beliggenhet

  Hånes Panorama har en flott beliggenhet og leiligheten har en fantastisk utsikt over sjøen fra Varoddbrua/ Topdalsfjorden til Kjevik. Sydvestendte terrasser med svært gode solforhold. Eiendommen ligger et steinkast fra nærsenter med bla. dagligvareforetning og offentlig transport. I tillegg har området godt etablerte skoler, barnehager og idrettsanlegg i gangavstand. Hamresanden ligger i kort avstand fra boligen.

  Parkering

  Det er inkludert i prisantydningen en parkeringsplass i lukket parkeringskjeller i underetasjen. Heis.

  Tomt

  Felles eiertomt
 • Adresse med betegnelse

  Nedre Brattbakken 21, Gnr. 63 Bnr. 1161 Snr. 53 i Kristiansand kommune

  Selger

  Hånes Panorama AS Alle opplysninger i prospektet er godkjent av selger.
 • Forretningsfører

  Sbbl.
 • Omkostninger

  4 970 000,- (Prisantydning) Omkostninger I tillegg til kjøpesum vil det påløpe følgende kostnader ved kjøp: Dokument avgift: 2,5 % av andel tomteverdi kr.8.800 Etablering sameiet: kr.6.500 Tinglysningsgebyr skjøte: kr. 525,-, Tinglysningsgebyr pr. pantedok: kr. 525,-. Boligkjøperforsikring kr.2.800 (valgfritt) 4 989 150,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Felleskostnader

  Kr.2 329,- pr.mnd.

  Felleskostnader inkluderer

  Inkludert i fellesutgiftene er: Tv/ internett kr.449, parkering kr. 100, dugnad kr.50, øvrige felleskostnader som vaktmester, strøm fellesareal, renovasjon. Fjernvarme kommer i tillegg.

  Formuesverdi

  Ikke fastsatt

  Vederlag

  Oppdragsgiver har inngått følgende oppdragsavtale med Sørmegleren AS: Provisjon kr ,-, tilretteleggingshonorar kr ,-, samt oppgjørshonorar kr 7.100,-. Markedspakke:

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Området omfattes av reguleringsplan Hånes E/1 Felt D vedtatt 26.10.11 og bestemmelser til detaljregulering for Hånes E/1, felt D. Plan nr. 1042 godkjent av bystyret i Kristiansand den 26.10.11 som sak nr. 155. Reguleringsformål: Bolig

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert DATO . At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen:
 • Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 99 09 91 40

  Overtagelse

  Etter avtale. Klar til innflytting.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Boligen er nyoppført, men ikke tatt i bruk, og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Dersom boligen selges til forbruker innen 6 måneder etter at den var ferdigstilt, vil det bli stilt entreprenørgaranti på linje med reglene i bustadoppføringslova.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  10-19-9001

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Mariann M. Thomassen

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331