Solgt

Bølehøgda

Gunnars veg 30A, 1.etg, 3746 Skien

Prisantydning kr 2 450 000,-

Andel fellesgjeld:  kr 289 837,-
Andel fellesformue:  kr 52 225,-
Omkostninger:  kr 7 760,-
Totalpris:  kr 2 747 597,-
Felleskostnader:  kr 5 100,- / mnd
Felleskostnader inkluderer: Les mer
Formuesverdi: 

Primær: kr 522 417,- Sekundær: kr 1 880 700,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Innbydende rekkehusleilighet med solrik terrasse og barnevennlig beliggenhet. Ytterste rekke og på enden. Solrikt!

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Rekkehus

Byggeår:  1965

Soverom:  4

Eierform bygning:  Borettslag

Eierform tomt:  Fellestomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  96 m²

Bruksareal:  104 m²

Bruttoareal:  116 m²

Tomtareal:  8600 m²

Velkommen til en sjelden mulighet på Bølehøgda. Enderekkehus på "pynten" med solrik terrasse. Trivelig og barnevennlig område.

 • 4 soverom
 • Garasje
 • Pent oppusset
 • Noe brukslitasje i enkelte rom.
 • Solrikt
 • Bygninger og byggemåte

  Beskrevne bolig er en leilighet beliggende i rekke. Oppført i 1965 med areal over to etasjer. Boligen er etablert på fjell/oppfylte steinmasser. Yttervegger i tradisjonelt isolert bindingsverk tekket utvendig med liggende og stående trepanel. Boligens vinduer består av stort sett av to-lags isolerglassvinduer skiftet 2016. Etasjeskiller i tradisjonelt isolert tre bjelkelag. Sadlet takverk tekket med betongtakstein. Takrenner i lakkert stål. Brann og lydskille mellom leiligheter i murt tegl. Boligen er godt vedlikeholdt siden byggeår. De fleste vinduer skiftet i 2016. Takstein renner og beslag skiftet 2014. Kjøkkeninnredning skiftet ca. 1990 tallet. Fasadepanel skiftet på sørvegg 2014.Boligen fremstår med noen merknader. * Bad med merknad/behov for tiltak. Utvendig terrasse med merknad. Fasadepanel med mindre merknader. Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  1965 i følge Skien kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 104 kvm, Bruttoareal: 116 kvm P-rom inneholder: 1.etasje: Vindfang, gang, kjøkken, stue og bad. 2. etasje: Gang og 4 soverom. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  1.etasje: Vindfang, gang, kjøkken, stue, bad og 3 boder. 2. etasje: Gang og 4 soverom.

  Standard

  Fra praktisk entrè og gang kommer man inn til delikat og lys stue innredet med spisestue og sofagruppe. Det er vedovn i stuen. Fra stuen er det videre inngang til kjøkken samt utgang til solrik terrasse. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter samt noen fronter i glass og med god skapplass i over- og underskap. Pent baderom med varmekabler i gulv. Baderomsinnredning med god oppbevaringsplass i under- og sideskap. Speil over innredning. Dusjhjørne og wc. Bad er vegg i vegg med "bod" som brukes i dag som vaskerom. Mange har slått disse rommene sammen, så det er en mulighet. 2. etasje har gang og 4 gode soverom. Selger bruker 2. etasje som loftstue og 3 soverom. Master bedroom har stor skyvedørsgarderobe. Vaskerommet har opplegg til vaskemaskin og tørketrommel og med gode tørkemuligheter.

  Oppvarming

  Vedovn i stue, for øvrig elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
 • Beliggenhet

  Eiendommen har en meget attraktiv og solrik beliggenhet i godt etablert boligområde på Bølehøgda. Denne boligen kan sies og ha den beste beliggenheten i borettslaget - ytters og i enden av rekka! Det er flotte rekreasjonsområder i Svartskauen, rett utenfor døren. Gangavstand til butikk, barnehage, skoler, idrettsanlegg, lekeområder samt kort vei til Skien sentrum med de fleste fasiliteter. Gode bussforbindelser fra Gregorius Dagssons gate.

  Adkomst

  Fra Skien følger man Bølevegen og tar til venstre inn Blåbærlia (under jernbanesporet) og følger vegen opp til Gregorius Dagssons gate. Ta til høyre og følg vegen rett frem. Ta etterhvert til venstre, opp Skolebakken og deretter første til venstre, inn Gunnars veg. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

  Parkering

  Parkering i garasje.

  Tomt

  Areal: 8 600 kvm, Eierform: Fellestomt Tomten er pent opparbeidet med plen og prydbusker.
 • Adresse med betegnelse

  Gunnars veg 30A, Andelsnr. 18 Orgnr. 847371242 i Skien kommune

  Selger

  Tonje Fehn Alle opplysninger i prospektet er godkjent av selger.
 • Borettslag

  Borettslaget Bølehøgda 2

  Borettslag organisasjonsnummer

  847371242

  Styregodkjennelse

  Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

  Andelsnummer

  18
 • Omkostninger

  2 450 000,- (Prisantydning) 289 837,- (Andel av fellesgjeld) 2 739 837,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 760,- (Omkostninger totalt) 2 747 597,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Andel fellesgjeld / Fellesformue

  Andel fellesgjeld kr. 289 837 pr. 29.10.18 Andel fellesformue kr. 52 225 pr. 29.10.18

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 522 417,- for år 2016. Sekundær: Kr. 1 880 700,- for år 2016.

  Vederlag

  Oppdragsgiver har inngått følgende oppdragsavtale med Sørmegleren Telemark AS: Provisjon 1,8% av salgssum, tilretteleggingsgebyr Kr. 10 900,- samt markedspakke Kr. 11 000,-.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til boliger, kjørevei og felles parkeringsplass, og tilhører reguleringsplan "Reguleringsplan for et område øst for gregorius dagssonsgt. og inklusive bølehøgda borettslag", datert 19.05.1983. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 01.12.1965. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Ingen servitutter eller rettigheter registrert på denne andelen. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt.

  Rettigheter og forpliktelser

  Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. Kjøper forplikter seg til å bli / være medlem av Skien Boligbyggelag ved kontraktsinngåelse.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Ihht. burettslagslova §5-5 må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene, før man kan søke om fremleie. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierene har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne. Se også borettlagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, faxeller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 97 17 56 64

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

  Boligsalgsrapport

  Tilstandsrapport fra Jan Tore Eriksrød datert 14.11.18 er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  82-18-0241

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Jørgen Eilev Thorkildsen

  Sørmegleren Telemark AS org. nr.

  918 067 116

  Vedlegg