Solgt

Kristiansand-Lund

Kjøita 33, 3. etasje, 3.etg, 4630 Kristiansand s

Prisantydning kr 5 350 000,-

Omkostninger:  kr 148 470,-
Totalpris:  kr 5 498 470,-
Felleskostnader:  kr 3 265,- / mnd
Felleskostnader inkluderer: Les mer
Kommunale avgifter:  kr 8 073,- / år

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kjøita/Secret Garden - Lys og lekker gjennomgående 3-roms selveier med 2 bad og 2 terrasser, garasje

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Byggeår:  2017

Soverom:  2

Rom:  1

Eierform bygning:  Selveierseksjon

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  87 m²

Bruksareal:  91 m²

Bruttoareal:  97 m²

Kjøita Secret Garden består av totalt tre bygg i attraktivt område på Lund.  Nydelig opparbeidet hage mellom byggene gir luftig og god følelse.

Sol fra morgen til kveld.

Leiligheten ligger lunt og solrikt til i 3. etasje (toppetasjen) i det såkalte Parkbygget og har følgende praktiske planløsning:  Stor hall, romslig stue m/ åpen kjøkkenløsning og god plass til spisebord og sofagruppe, 2 soverom, 2 bad/wc, 1 bod.  Det er to solrike terrasser tilhørende leiligheten, og det medfølger garasjeplass i fellesanlegg.

Lys og moderne leilighet i rolig område - har kan man flytte rett inn!

Velkommen til visning!

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  2017 i følge Kristiansand kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 91 kvm, Bruttoareal: 97 kvm P-rom inneholder: Gang, 2 soverom, bad, stue/kjøkken, bad. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  Leiligheten ligger i 3. etasje (toppetasjen) i det såkalte Parkbygget og har følgende innhold: Stor hall, lys og moderne stue m/ åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, 2 dusjbad/wc, 1 bod i leiligheten. Det er utgang til solrike og lune terrasser fra både stue og hovedsoverommet, hvilket betyr at man har sol fra morgen til kveld. I tillegg følger 1 sportsbod ca 5 m2 i kjeller.

  Standard

  Leiligheten er oppgradert i forhold til vanlig standard og framstår moderne og smakfull: Gulv: Gulvene har mattlakert enstavs eikeparkett på samtlige rom unntatt badene som har fliser. Vegger: Flislagte badevegger, forøvrig malte flater. Moderne fondvegg i stua. Himlinger: Malte. Kjøkken: Kjøkken: Moderne HTH skapinnredning (type Kvadrat) med fronter til tak. Avtrekksvifte. Integrerte hvitevarer medfølger: Kjøl/frys, oppvaskmaskin og komfyr m/ keramisk topp. God benkeplass. Bad: Det ene badet har inngang fra hovedsoverommet. Begge bad har vegghengt wc, dusj og servant m/ skap. Opplegg vaskemaskin og tørketrommel på det ene badet (tørketrommel forutsetter kondensator). Portåpner/calling m/ kamera. Get TV / internett. Lameller i stue. Godt med garderobeskap i leiligheten, både i hall og på begge soverommene. Lysekrone og lamper over spisestuebord medfølger ikke.

  Oppvarming

  Leiligheten har fjernvarme fra Agder Energi med vannbåren gulvvarme i alle rom unntatt bod og soverom. Varmekabler på badet. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
 • Beliggenhet

  Kjøita Secret Garden ligger svært attraktivt plassert mellom kanalen og elva på Kjøita; bare få minutters spaser- eller sykkeltur fra Kristiansands bykjerne og Lund Torv. Skoler, barnehager, butikker og metrobuss finnes like i nærheten, det samme gjelder Universitetet i Agder og flere treningssentre. Både sjø og skogsterreng innbyr til et innholdsrikt og aktivt liv i sentrum av Sørlandets hovedstad. Det er flotte turmuligheter med bl.a. lysløype og oppmerkede turstier i Jegersbergområdet, og det er flotte bademuligheter i Bertesbukta og Blomma. Secret Garden kjennetegnes av et rolig og trivelig bomiljø.

  Adkomst

  Se kartbeskrivelse.

  Parkering

  Det medfølger en garasjeplass i fellesanlegg. Gjesteparkering. POD point i garasje medfølger ikke, vanlig stikk vil bli montert. Dette er en av få garasjeplasser i anlegget som har innlagt strøm, passer dermed perfekt for bl.a. eiere av el-bil. Forøvrig utvendig parkering etter områdets gjeldende parkeringsbestemmelser. Felles sykkelparkering i parkeringskjeller og på bakkenivå.

  Tomt

  Eierform: Eiet tomt Eierform: Fellestomt. Tomten er ikke oppmålt. Kjøita Secret Garden har grønne tak med sedum, og midt mellom byggene er det en frodig og flott solrik hage med gangstier, pergolaer og beplantning. Hagen har rene siktlinjer både mot elva og kanalen, og inneholder sittegrupper, boulebane, putting green og utendørs sjakkspill. Vegetasjonen bidrar til skjerming av private uteplasser. Det er anlagt badebrygge langs Otra, like nedenfor Kjøita Secret Garden og Kjøita Zenit. Lekeplass og fellesområder er opparbeidet i henhold til godkjent utomhusplan og kommunens normaler for utomhusanlegg. Det tillates ikke inngrep i strid med utomhusplanen. Fellesområde skal ha en utforming som sikrer gode møteplasser for alle. Leiligheten har en svært solrik og lun plassering i komplekset, og gode avstander mellom byggene gir en luftig og god følelse for alle. Sol fra morgen til kveld.
 • Adresse med betegnelse

  Kjøita 33, 3. etasje, Gnr. 152 Bnr. 2210 Snr. 133 i Kristiansand kommune

  Selger

  Anne-Sofie J Corneliussen Martin Brede Johansen Alle opplysninger i prospektet er godkjent av selger.
 • Regnskap og vedtekter

  Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

  Forretningsfører

  Sørlandet Boligbyggelag
 • Omkostninger

  5 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 131 870,- (Dokumentavgift) 5 650,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 148 470,- (Omkostninger totalt) 5 498 470,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Felleskostnader

  Kr.3 265,- pr.mnd.

  Felleskostnader inkluderer

  Kommunale avgifter, akonto varmtvann og oppvarming gulvvarme unntatt badene (kr. 560,-), Get tv-/internett (kr. 399,-), vaktmestertjenester, vask av fellesarealer forsikring på bygg, forretningsførsel, vedlikehold, strøm i fellesareal.

  Offentlige avgifter

  Kr. 8 073 pr. år Beløpet gjelder eiendomsskatt. Øvrige kommunale avgifter er inkludert i fellesutgiftene.

  Formuesverdi

  Ikke fastsatt

  Vederlag

  Oppdragsgiver har inngått følgende oppdragsavtale med Sørmegleren AS: Provisjon kr 50 000,-, tilretteleggingshonorar kr 13 400,-, samt oppgjørshonorar kr 7.100,-.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan Kjøita, datert 29.10.12. Plan under arbeid i nærområdet: Lund torv.På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 16.01.18 . At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: 2016/1195166-1/200 23.12.2016. Erklæring/avtale. Rett for kommunen til å ha liggende, bruke og vedlikeholde snuhammer T1 og snøopplag Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Overført fra: 1001-152/2210. Gjelder denne registerenheten med flere 2016/1195166-2/200 23.12.2016 Erklæring/avtale. Almennheten har bruksrett til regulerte gangveier og regulert sandlekeplass. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Overført fra: 1001-152/2210. Gjelder denne registerenheten med flere 2017/68203-1/200 23.01.2017 Seksjonering, opprettet seksjoner: snr: 133, formål: Bolig. Sameiebrøk: 92/12393 Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer / avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt.

  Rettigheter og forpliktelser

  Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtekstfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, faxeller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 50

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne prospektteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  13-18-0130

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Gro Lillian Netland Hulløen

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg