Trivelig 3-roms leilighet i populære Vestretunet i Porsgrunn. 1. etg - Vestvendt terrasse - Solrikt

Prisantydning kr 1 350 000

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Fakta om eiendommen

Adresse
Vestretunet 45
Postnr og sted
3919 Porsgrunn
Eieform
Andel
Byggeår
1984
Boligtype
Leilighet
Prisantydning
kr 1 350 000
Andel fellesgjeld
kr 212 329
Andel fellesformue
kr 60 624
Ligningsverdi
kr 452 939
Fellesutgifer
kr 3 720
Energimerking
F rod

Arealbeskrivelse

Primærrom
68 m²
Bruksareal
75 m²
Tomt
5625 m²
Soverom
2
 • Beliggenhet

  Velkommen til Vestretunet 45

  Denne leiligheten har en svært attraktiv beliggenhet i Porsgrunn, like utenfor bykjernen med Storgata og Down Town. Fra boligen er det gangavstand til PP-senteret med dagligvareforretning, frisør, apotek og bakeri, og like over veien for senteret finner du Porselensklinikken, treningssenteret Elixia, dagligvareforretning, blomsterforretning og fabrikkutsalget til Porsgrund Porselen.

  Leiligheten passer utmerket for eldre, enslige eller de som ønsker å bo enkelt og sentralt i Porsgrunn. Utenfor leiligheten finner du gode bussforbindelser som gjør det enkelt å bo bilfritt på Vessia.

 • Adkomst

  Kjør mot PP-senteret, og ta inn Moldhaugvegen etter senteret. Kjør 300 meter og ta til venstre. Parkering for borettslaget ligger da på høyre hånd. Gå mellom bygningene og fortsett rett frem, og Vestretunet 45 ligger på høyre hold. Det vil bli skiltet ved fellesvisning.

 • Byggeår

  1984 i følge Porsgrunn kommune.

 • Innhold

  Boligen inneholder entre, stue, kjøkken, bad, wc-rom, 2 soverom og bod samt utvendig bod.

 • Standard

  Boligen holder en enkel standard, og er lokalisert på et populært område på Vessia. Leiligheten er beliggende i 1. etasje med veranda, hvor man har utgang til uteareal på felles uteområde. For en beskrivelse av rommenes fordeling, se plantegning i salgsoppgaven.

  Fra oppgang og inn til leiligheten kommer du inn til entre hvor man kan henge av klesplass. Det er inngang til toalett og bod på venstre hold. Entreen består av belegg på gulv, tapet på vegger og slett tak.

  Fra gang kommer du inn til stuen som har god plass til sofagruppe og salongbord, samt spisestue med plass til hele familien. Stuen inneholder laminat på gulv, tapet på vegger og slett tak.

  Fra stue kommer du inn til kjøkken, som har en eldre kjøkkeninnredning. Det er plass til frokostgruppe, og inneholder vindu som gir godt med sollys inn. Kjøkkenet består av belegg på gulv, tapet på vegger samt flisbelagt mellom kjøkkenbenk og øvrige skap.

  Baderommet holder en enkel standard, med dusjopplegg i badekar. Inneholder servant med speil samt ekstra vask, opplegg for vaskemaskin og badekar. Toalett finnes på wc-rom i gang. På bad er det belegg på gulv, tapet på vegger og malt slett tak.

  Leiligheten inneholder 2 soverom hvor hovedsoverom har en god størrelse. Det er plass til dobbeltseng, i tillegg til garderobeskap. Soverom 2 har også plass til garderobeskap, samt enkeltseng. Begge soverommene inneholder teppe på gulv og tapet på vegger.

  Boligen disponerer i tillegg 1 utvendig bod til bruk for lagring og oppbevaring, samt innvendig bod. Det er altså godt med lagrinsplass for disse leilighetene.

 • Parkering

  Biloppstillingsplass på felles parkeringsplass for borettslaget.

 • Oppvarming

  Forøvrig elektrisk oppvarming i boligen. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

 • Tomt

  Areal: 5 625 kvm, Eierform: Eiet tomt

 • Forkjøpsrett

  Ansiennitetsregler fordeles følgende:
  1. Andelseier i borettslaget
  2. Medlemskap i boliigbyggelaget

  Forkjøpsretten avklares etter at bud er akseptert av selger. Etter budaksept vil megler oversende salgsinformasjon til forretningsfører. Forkjøpsretten utlyses, og megler får tilbakemelding fra forretningsfører når forkjøpsretten er avklart. Dersom forkjøpsretten blir benyttet så innebærer dette at forkjøpsrettsberettiget trer inn i avtalen som allerede foreligger mellom selger og den som har fått sitt bud akseptert. Forretningsfører er PBBL. For mer informasjon kontakt megler.

 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til boligformål, og tilhører reguleringsplan "Reguleringsbestemmelser for reguleringsplan for området mellom moldhaugvegen, vestheimvegen, skogvegen, vemmernvegen og kirkegata, Porsgrunn vest", datert 23.05.1991. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Det foreligger pågående planarbeid for for sykkelekspressveg som vil påvirke en liten del av eiendommen på endel av gaten. Se vedlagt situasjonskart i prospekt eller kontakt megler for mer informasjon.

 • Konsesjon

  Nei

 • Odel

  Nei

 • Felleskostnader inkluderer

  Felleskostnader faktureres månedlig og inkluderer kommunale avgifter, forsikring på bygg, forretningsførsel, vedlikehold, energi/strøm fellesareal og kabel-tv og bredbånd fra Viken Fiber.

 • Andel fellesgjeld / Fellesformue

  Andel fellesgjeld kr. 212 329
  Andel fellesformue kr. 60 624

 • Lånevilkår fellesgjeld

  Lånenummer: 12131768298, DNB
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 30.10.2018: 2,25% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 67
  Saldo per 30.10.2018: 8 283 189
  Andel av saldo: 212 330
  Første termin/første avdrag: 30.12.2015 (siste termin 30.06.2035)

 • Omkostninger

  1 350 000,- (Prisantydning)
  212 329,- (Andel av fellesgjeld)

  1 562 329,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

  Omkostninger
  4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
  430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

  7 760,- (Omkostninger totalt)

  1 570 089,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Martikkelinformasjon

  Kommunenr: 805
  Gårdsnr: 200
  Bruksnr: 3556