Solgt

Kristiansand-Voie/Vågsbygd

Gislemyrveien 2A, 1.etg, 4621 Kristiansand s

Prisantydning kr 1 290 000,-

Andel fellesgjeld:  kr 175 237,-
Andel fellesformue:  kr 15 788,-
Omkostninger:  kr 14 947,-
Totalpris:  kr 1 480 184,-
Felleskostnader:  kr 4 508,- / mnd
Felleskostnader inkluderer: Les mer
Formuesverdi: 

Primær: kr 268 704,- Sekundær: kr 859 854,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Vågsbygd - Flott oppusset 3-roms med nytt flislagt bad fra 2018 - Fyring er inkludert i felleskostnadene.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Byggeår:  1962

Soverom:  2

Rom:  3

Eierform bygning:  Borettslag

Eierform tomt:  Fellestomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  64 m²

Bruksareal:  64 m²

Tomtareal:  2088 m²

Velkommen til denne lyse og pene leiligheten sentralt i Vågsbygd! Trekanten og bussmetro i umiddelbar nærhet.

Leiligheten ligger i 1. etg og har en funksjonell planløsning. Lyse overflater bidrar til en god romfølelse og luftig atmosfære.

Inneholder bl.a et pent kjøkken m/hvitevarer og spiseplass, lys og koselig stue, nytt renovert flislagt bad m/ opplegg til vaskemaskin og 2 soverom med skyvedørsgarderober

Leiligheten er betydelig oppgradert utvendig og innvendig:

Nyoppusset flislagt bad/wc fra 2018. Alle arbeider utført av fagfolk.

Leiligheten har automatsikringer, dørtelefon med tv-monitor, kabel-tv og internett inkl. i fellesutgiftene.

Vinduer er byttet til PVC vinduer.

Rørfornying av avløpsrør i leiligheten/fellesarealer.

Nye flotte gulv i gang og stue, samt nye flotte fliser på kjøkkengulv.

 

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  1962 i følge Kristiansand kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 64 kvm P-rom inneholder: Gang, bad, kjøkken, stue, 2 soverom. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  Meget pent oppusset leilighet beliggende i 1. etasje med inngang fra bakkeplan og med følgende planløsning: Romslig gang med nye flotte gulv og skyvedørsgarderobe, kjøkken med nyere fronter, hvitevarer og spiseplass, pent flislagt bad med varme i gulv, dusjkabinett, baderomsinnredning og opplegg til vaskemaskin, romslig stue med plass for spisestue og 2 gode soverom med skyvedørsgarderober. I tillegg følger 1 kjellerbod og fellesvaskeri på samme plan.

  Standard

  Lys og pen leilighet beliggende med sentral og populær beliggenhet i et veldrevet og populært Borettslag i umiddelbar nærhet til buss og Trekanten kjøpesenter. - Nyoppusset flislagt bad/wc fra 2018. Alle arbeider er fagmessig utført. Badet ble oppusset i regi av Borettslaget. Ferdigstilt slutten av januar 2018. Dette var en skadesak hvor KAPH Entreprenør AS totalentreprenør og koordinerte selskap som ble brukt for å utbedre skadeårsak og følgeskader. KAPH Entreprenør AS med underentreprenører er ansvarlig for utførsel direkte ovenfor If Skadeforsikring NUF. Leiligheten har automatsikringer, dørtelefon med åpner/tv-monitor, kabel-tv og internett (inkludert i fellesutgiftene) Røykvarsler med direktekobling til brannvesenet. Vinduer er byttet til PVC vinduer/dør. Rørfornying av avløpsrør i leiligheten/fellesarealer. Nye flotte gulv i gang og stue, samt nye flotte fliser på kjøkkengulv. Leiligheten er gjennomgående og har en meget god og funksjonell planløsning! Flott leilighet som bør sees for å få det rette inntrykket!

  Diverse

  Gislemyrveien 2-4 borettslag har et lokale som kalles "Gislestua" som kan leies til private arrengement. Borettslaget har avtale med GET om levering av digital tv, telefoni og internett. Med tv fra Get er beboerne sikret en god brukeropplevelse og de har full frihet til å skreddersy sin egen tv-hverdag. Se gjerne www.gislemyrveien.no for ytterligere informasjon om borettslaget. -Borettslagets vaktmester er ansvarlig for snømåking. - Sikringsskap med automatsikringer og dørtelefon med tv-monitor. -Røykvarsler med direktekobling til brannvesenet. -Gislemyrveien borettslag tilknyttet SBBL. -Det er i utgangspunktet ikke tillat med husdyr som hund , katt og andre frittgående dyr. Beboere kan dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for beboerne søke om å holde dyr.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra Thomas A. Olsen, takstmann datert 06.11.18 er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning. Konklusjon tilstandsrapport: "Andelsleilighet beliggende i 1.etasje i boligblokk som ble oppført i 1962. Leiligheten er kun besiktiget innvendig, utvendige fasader, felles arealer og evnt. bod i felles arealer tilhørende leiligheten er ikke kontrollert. Kommunens bygningsarkiver er ikke kontrollert i forbindelse med rapporten. Leiligheten fremstår generelt i normal god stand og vedlikeholdt. Leiligheten er oppgradert innvendig de senere år, bla. innvendige overflater, kjøkkeninnredning i fra ca. 2013, ok inngangsdør og alle vinduer er skiftet ut i regi av Borettslaget og er i god stand. Baderommet ble pusset opp i januar 2018 etter vannlekkasje, det ble ikke målt unormale fuktverdier og dusjkabinett er montert som er en god løsning mht. fukt. Varmtvanns bereder i fra 2011 er montert i skap i gangen, automatsikringer i sikringsskapet, oppvarming av leiligheten med elektrisk og radiatorovn er montert i stuen. For øvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet."

  Oppvarming

  Termostatstyrt radiator basert på fjernvarme i stue. Det trekkes á konto beløp per måned med avregning på slutten av året. Varme i gulv på bad/wc, samt elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.
 • Beliggenhet

  Beliggende sentralt i Vågsbygd. Gangavstand til Trekanten senter med butikker og div. fasiliteter. Gangavstand også til Vågsbygd senter (Amfi) med mange fasiliteter. Skoler, barnehager og flotte turområder i nærheten. Meget gode bussforbindelser til hele Kristiansand, ca. 5. min med buss til Kvadraturen.

  Adkomst

  Fra Kristiansand kjører du vestover mot Vågsbygd, og i enden av Vågsbygdporten tar du til høyre mot Slettheia. Følg Vågsbygd Ringvei ca. 300 meter og ta til høyre inn Gislemyrveien, og første til høyre igjen til Gislemyrveien Brl. Adkomst blir skiltet ved fellesvisning.

  Parkering

  Det er gjesteparkering i borettslaget. Ellers kan man leie parkeringsplass og garasje. Disse kan leies dersom ledig og etter ansiennitet. Forøvrig gateparkering etter gjeldene bestemmelser.

  Tomt

  Felles eiet tomt for borettslaget. Nye utomhusområder rundt blokkene, som er flott opparbediet med bl.a. gatelys, belegningsstein, sittegrupper, beplantning og parkeringsplasser.
 • Adresse med betegnelse

  Gislemyrveien 2A, Andelsnr. 82 Orgnr. 953062542 i Kristiansand kommune

  Selger

  Hamid Reza Manochehri Alle opplysninger i prospektet er godkjent av selger.
 • Regnskap og vedtekter

  Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

  Husdyrhold

  Det er i utgangspunktet ikke tillat med husdyr som hund, katt og andre frittgående dyr. Beboere kan dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for beboerne søke om å holde dyr.

  Borettslag

  Gislemyrveien 2 4 Brl

  Borettslag organisasjonsnummer

  953062542

  Styregodkjennelse

  Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

  Forkjøpsrett

  Meldefrist 14.11.18

  Forretningsfører

  Sørlandet Boligbyggelag

  Andelsnummer

  82
 • Omkostninger

  1 290 000,- (Prisantydning) 175 237,- (Andel av fellesgjeld) 1 465 237,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 14 947,- (Omkostninger totalt) 1 480 184,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Felleskostnader

  Kr. 4508,- pr. mnd.

  Felleskostnader inkluderer

  Grunnpakke kabel-tv/bredbånd/ip-telefoni, forretningsførsel, vaktmestertjenester, ytre vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt), strøm fellesareal, styrehonorar, strøm i fellesarealer og revisjonshonorar. Borettslaget står fritt til å fremforhandle andre avtaler og drift av borettslaget til enhver tid. Spesifisering av fellesutgiftene: Avdrag felleslån, Kr. 499,- Renter felleslån, Kr. 209,- Driftskostnader, Kr. 1 752,- Renter lån rørfornyelse, Kr. 94,- Avdrag lån rørfornyelse, Kr. 223,- Vask fellesareal / vaktmester, Kr. 382,- Canal digital kabel TV / Internett, Kr. 429,- Dugnad, Kr. 20,- Fyring akonto Kr. 900,-

  Forsikring mot felleskostnader

  Borettslaget er medlem av Borettslagenes Sikringsfond. Dette innebærer at andelseiere ikke er solidarisk ansvarlig for hverandres andel av fellesgjeld.

  Lånevilkår fellesgjeld

  Lånenummer: 65098080389, Nordea. Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 28.05.2019: 2.4% pa. Antall terminer til innfrielse: 68. Saldo per 28.05.2019: 13 586 963,-. Andel av saldo: 121 196,-. Første termin/første avdrag: 25.09.2018 ( siste termin 25.03.2036 ). Lånenummer: 65098080370, Nordea. Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 28.05.2019: 2.4% pa. Antall terminer til innfrielse: 68. Saldo per 28.05.2019: 5 242 024,-. Andel av saldo: 54 041,-. Første termin/første avdrag: 25.09.2018 ( siste termin 25.03.2036 )

  Andel fellesgjeld / Fellesformue

  Andel fellesgjeld kr. 175 237 pr. 29.05.19 Andel fellesformue kr. 15 788 pr. 29.05.19

  Fradragsberettiget

  Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

  Offentlige avgifter

  Inkludert i felleskostnadene.

  Eiendomsskatt

  Inkludert i felleskostnadene.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 268 704,- for år 2016. Sekundær: Kr. 859 854,- for år 2016.

  Vederlag

  Oppdragsgiver har inngått følgende oppdragsavtale med Sørmegleren AS: Provisjon kr 45 000,-, tilretteleggingshonorar kr 13 400,-, samt oppgjørshonorar kr 7.100,-.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan plan nr. 81, "Del av Slettheia", datert 27.02.58. Plan under arbeid i nærområdet: Trekanten Syd v/saksbeh. Nilsen 38 10 80 24, Kristiansand kommune. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 16.04.1964. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Dagboknr.: 1962/1109-2/93 Tinglyst: 24.02.1962 Bestemmelse om veg. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen: Ingen rettigheter funnet.

  Rettigheter og forpliktelser

  Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. Kjøper forplikter seg til å bli / være medlem av Sørlandet Boligbyggelag ved kontraktsinngåelse.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Ihht. burettslagslova §5-5 må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene, før man kan søke om fremleie. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierene har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne. Se også borettlagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 99 09 92 28

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  11-18-0457

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Pål Birkeland

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg