Solgt

Kristiansand-Mosby

Lillefjell Terrasse 83, 4619 Mosby

Prisantydning kr 2 790 000,-

Omkostninger:  kr 84 700,-
Totalpris:  kr 2 874 700,-
Kommunale avgifter:  kr 14 549,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 995 052,- Sekundær: kr 3 184 166,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Innholdsrik enebolig beliggende i barnevennlig område.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  2008

Soverom:  4

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  134 m²

Bruksareal:  142 m²

Bruttoareal:  154 m²

Tomtareal:  333 m²

Eiendommen ligger i et rolig og barnevennlig område på Mosby med lekeplass i nærområdet. Fra Lillefjell Terrasse er det gangavstand til barnehage og skole, bakeri og busstopp.

Boligen går over 2 plan og inneholder følgende: 1.etg. gang, bod, bad/vaskerom stue og kjøkken. 2. etg.: gang, bad og 4 soverom hvor av et opprinnelig var stue.

 • Nyere enebolig ferdigstilt i 2011
 • Gjennomgående god standard med rom malt i moderne farger.
 • Koselig spisestue med tilknytning til kjøkken og utgang til terrasse.
 • Hyggelig hagestue med skyverdører.
 • Lettstelt tomt.
 • Barnevennlig.
 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport som følger vedlagt salgsoppgaven.

  Byggeår

  I flg. Kristiansand kommune er det gitt igangsettingstillatelse i 2008, og ferdigattest i 2011.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 134 kvm, Bruksareal: 142 kvm, Bruttoareal: 154 kvm P-rom inneholder: 1.etg. Gang, stue/kjøkken og vaskerom. 2.etg.: Gang 3 soverom, bad og stue. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som. Boligen samsvarer ikke med originale tegninger.

  Innhold

  Boligen går over 2 plan og inneholder følgende: 1.etg. gang, bod, bad/vaskerom stue og kjøkken. 2. etg.: gang, bad og 4 soverom hvor av et opprinnelig var stue.

  Standard

  Boligen holder en gjennomgående god standard og fremstår i lekre, moderne farger. Stor, romslig stue med egen spisestueplass i tilknytning til kjøkken og utgang til terrasse og hagestue. Innholdsrik kjøkken fra Ikea med mye benkplass og integrerte hvitevarer. 2.etg består av soveromsavdeling, hvor det er 3 gode soverom, to med nær tilgang til balkong på hver side av boligen. Soverom 4 er opprinnelig med som tv-stue. Stor bad med fliser på gulv, dobbelservant og dusjkabinett. For det meste malte vegger i nydelige, tidsriktige farger, parkett på gulv i stue og kjøkken. Flis på gulv på bad/vaskerom med varmekabler.

  Oppvarming

  Vedovn i stue, for øvrig elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger i et rolig og barnevennlig område på Mosby med lekeplass i nærområdet. Fra Lillefjell Terrasse er det gangavstand til barnehage og skole, bakeri og busstopp. I tillegg finnes matbutikk like i nærheten og fine turområder, samt Torridal Idrettsanlegg med kunstgressbaner, idrettshall m.m.

  Adkomst

  Fra Kristiansand følger du RV 9 til Mosby og tar til høyre i rundkjøringen mot Vennesla. Følg Venneslaveien og til venstre inn Ravnåsveien. Følg veien videre og ta til venstre til Lillefjell Terrasse. Følg veien oppover og ta til høyre etter ca 600m. Ta så til høyre etter 50 m, boligen ligger rett frem, vis à vis en koselig liten lekeplass.

  Parkering

  Parkering på egen tomt.

  Tomt

  Areal: 333 kvm, Eierform: Eiet tomt Tomten er opparbeidet med deler terrasse. Hyggelig hagestue med skyverdører.
 • Adresse med betegnelse

  Lillefjell Terrasse 83, Gnr. 27 Bnr. 424 i Kristiansand kommune

  Selger

  Joachim Gjertsen, Karianne Gjertsen Alle opplysninger i prospektet er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  2 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 69 750,- (Dokumentavgift) 84 700,- (Omkostninger totalt) 2 874 700,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Offentlige avgifter

  Kr. 14 549 pr. år

  Eiendomsskatt

  Det er eiendomsskatt på kr.4 408,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 995 052,- for år 2016. Sekundær: Kr. 3 184 166,- for år 2016.

  Vederlag

  Oppdragsgiver har inngått følgende oppdragsavtale med Sørmegleren AS: Provisjon 2 % kr 55 800,-, tilretteleggingshonorar kr 12 600,-, samt oppgjørshonorar kr 7.100,-.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan Plan nr. 435, Lillefjell, Mosby datert 20.03.1985. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 13.04.2011. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Ingen. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer / avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, faxeller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 57

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

  Boligsalgsrapport

  Tilstandsrapport fra Estax AS datert 04.10.2018 er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne prospektteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  12-18-0078

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Hilde Møller-Hansen

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg