Salg av kontrakt i Kanalbyens første byggetrinn - Sjølystveien 56, leilighet D-301

Prisantydning kr 5 900 000

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Fakta om eiendommen

Adresse
Sjølystveien 56, leilighet D-301
Postnr og sted
4610 Kristiansand S
Eieform
Eier (Selveier)
Boligtype
Andre
Prisantydning
kr 5 900 000

Arealbeskrivelse

Primærrom
79 m²
Bruksareal
82 m²
Tomt
- m²
Soverom
2
 • Beskrivelse

  Vi har nå gleden av å presentere salg av kontrakt til leilighet under oppføring i Kanalbyen byggetrinn 1. Dette er en helt ny bydel på Odderøya i Kristiansand, like i nærheten av Fiskebrygga, Nupenanlegget og Kilden for å nevne noe.
  Leiligheten ligger i bygg D, 3.etasje. Den inneholder 2 soverom, bad, bod/ vaskerom og stue/kjøkken med utgang balkong på 13,4 kvm. Det er direkte adgang fra leilighetens oppgang til stor felles takterrasse på toppen av hus C.

 • Beliggenhet

  Fantastisk leilighet beliggende i første rekke på Kanalbyen. Leiligheten er vestvendt med flotte solforhold og med sjøen så nærme at du kan sitte på terrassen og nesten ta i vannet. Kanalbyen ligger på Odderøya, like ved Kilden, Fiskebrygga og det nye planlagte kultursenteret.

 • Ferdigstillelse

  Bygget er under oppføring. Forventet ferdigstillelse er senest 2. kvartal 2019.

 • Bygninger og byggemåte

  Varierende materialer og uttrykk. Se hovedprospekt for detaljert beskrivelse.

 • Innhold

  3.etg: Entre/gang, 2 soverom, bad, bod/vaskerom og stue/kjøkken med utgang vestvendt balkong/terrasse på 13,4 m2. Alle rom er P-rom. Sportsbod på 5 kvm. i kjeller

 • Standard

  Leiligheten fremstår som lys og trivelig.

  Kjøkken leveres fra Strai og er av typen malt shaker 11 med integrerte hvitevarer, som består av stekeovn, indukjonstopp, oppvaskmaskin, kombiskap, ventilasjonshette for balansert system og integrert komfyrvakt.

 • Diverse

  Selger har kjøpt en annen leilighet i prosjektet og vil av den grunn selge denne leiligheten.

 • Parkering

  Bruksrett til 1 parkeringsplass i midlertidig anlegg på andre siden av Kanalen kommer i tillegg til kjøpesummen. Se hovedprospekt for ytterligere informasjon samt vedlagt kjøpekontrakt for p-plass.

  Sykkelparkering i kjeller under bygget.

 • Oppvarming

  Byggene tilknyttes Agder Energi Varme sitt fjernvarmenett i området. Vannbåren gulvvarme i entre/gang,stue/kjøkken og bad.

 • Tomt

  Felles tomt for sameiet. Eiendommens samlede areal blir ca 5.852 kvm. Tomten leveres opparbeidet ihht utomhusplan. Beboerne har ansvaret for vedlikehold av alle fellesarealer utomhus, som tilhører eierseksjonssameiet, herunder havnepromenaden. Se opprinnelig prospekt for utfyllende informasjon.

 • Tilvalg / Endringer

  Utbygger vil før innredningsarbeidene startert, utarbeide en tilvalgsmeny hvor priser og frister for beslutning vil fremkomme. Det er ikke anledning til å flytte på ventilasjonsanlegg, el-skap eller avløp og vanntilførsel. Adgang til tilvalg/endringer er begrenset til 15% av kjøpesummen, og endringer og tilvalg vil medføre kostnader for kjøper/påslag fra utbygger. Alle tivalg avtales direkte mellom utførende entreprenører og kjøper, slik at avtaler og fakturering gjøres direkte. Det gjøres oppmerksom på at det er
  tidsfrister i byggeperioden hvor endringer ikke lenger er mulig. I dette tilfellet selgs D-301 som en kontraktsposisjon, og selger har her forettatt tilvalg/ endringer hos noen fag.

  Under følger oversikten over de tilvalg/tilvalgssummer (inkl. mva) som vi har registrert for D 301. Ettersom tilvalg for de ulike fagene er direkte avtaler mellom dere som kunde og underleverandør, tar vi forbehold om eventuelle endringer som ikke er kommet oss i hende. Oppfordrer til å ta kontakt med de enkelte underleverandørene ved uklarheter ang. tilvalg angitt under.

  Boxen - Badekabiner: 22 050 kr
  Strai Kjøkken: 53 093 kr
  Bravida -Elektro: 9 800 kr

  Sum tilvalg 84 943,-

 • Reguleringsplan

  Reguleringsplan Silokaia Kanalbyen, Plan 1D 1400. Godkjent 16.09.2015 sak 127/15. Mindre endring av detaljregulering for Silokaia datert 18.02.2016. Formål: Sentrumsformål.

 • Konsesjon

  Nei

 • Øvrige mulige kostnader

  I tillegg kan det komme andre faste kostnader på leiligheten, for eksempel kostnader knyttet til vann, elektrisitet, tv, innboforsikring m.m. Disse kostnadene beror på den enkeltes avtaler og forbruk. Fjernvarme som inkluderer oppvarming og varmt vann i leilighetene kommer i tillegg til stipulerte felleskostnader.

 • Lovverk

  Det presiseres at salgsobjektet er posisjonen som kjøpes ihht underliggende kontrakt mellom selger og utbygger. Kjøper forplikter seg til å overta de rettigheter og forpliktelser som følger av denne kontrakten. Kontrakten medfølger i salgsoppgaven.
  Alle vedlegg til opprinnelig kjøpekontrakt, samt kopi av opprinnelig salgsmateriell, fås ved henvendelse til Sørmegleren.

  Kontraktsposisjonen selges under lovverket til Kjøpsloven og ikke etter Bustadoppføringslova eller Avhendingsloven.

 • Omkostninger

  Opprinnelig kjøpesum: kr.5 500 000,-
  Parkering: kr. 150 000,-
  Tilvalg: kr. 84. 943,-
  Merverdi: kr. 400.000,-
  (til dekning av bl.a salgskostnader)
  Dokumentavgift: kr. 20.520,-
  (lav dok.avg. ved kjøp av Nybygg da det regnes ut av tomteverdien og ikke hele kjøpesummen)
  Tinglysingsgebyr for skjøte: kr.525,-
  Tinglysingsgebyr pr. pantedokument: kr.525,-
  SUM TOTALE KOSTNADER inkl. parkering og omkostninger: Kr. 6.156.513,-

 • Martikkelinformasjon

  Kommunenr: 1001
  Gårdsnr: 150
  Bruksnr: 1833