Solgt

Heptekjerr

Heptekjerrvegen 7B, 3.etg, 4707 Vennesla

Prisantydning kr 1 790 000,-

Andel fellesgjeld:  kr 162 258,-
Omkostninger:  kr 7 760,-
Totalpris:  kr 1 960 018,-
Felleskostnader:  kr 4 239,- / mnd
Felleskostnader inkluderer: Les mer
Formuesverdi: 

Primær: kr 483 603,- Sekundær: kr 1 547 530,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

3 roms andelsleilighet med panorama utsikt og solrik veranda. Garasje.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Byggeår:  1980

Soverom:  2

Eierform bygning:  Borettslag

Eierform tomt:  Fellestomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  96 m²

Bruksareal:  117 m²

Bruttoareal:  126 m²

Tomtareal:  7067 m²

Beliggende i 3.etasje i terrasseblokk i nedre del av Heptekjerr. Flott utsikt til Venneslafjorden og gode solforhold. Gangavstand til Vennesla sentrum med alle fasiliteter.

Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder: Vindfang, gang, stor stue, kjøkken, bad, toalettrom, vaskerom, 2 soverom og 2 boder.

Garasje i rekke.

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  1978 i følge Vennesla kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 104 kvm, Bruttoareal: 112 kvm P-rom inneholder: Vindfang, gang, stue/TV stue, kjøkken, 2 soverom, bad, toalettrom og vaskrom Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder: Vindfang, gang, stor stue, kjøkken, bad, toalettrom, vaskerom, 2 soverom og 2 boder. Garasje i rekke.

  Standard

  Stor og hyggelig leilighet som fremstår i lyse farger. Fra stua er det utgang til solrik terrasse med flott utsikt til Venneslafjorden. Stua fremstår i lyse farger med lyst teppe på gulv og tapet på vegger. Store vindusflater som gir godt lys i stua. På kjøkkenet er det innredning fra Strai kjøkken. Plass til spisebord på kjøkkenet.Parkett på gulv og tapet på vegg. Bad med dusjkabinett. Her er det fliser på gulv med varmekabler, våtromsplater på vegg. Det er 2 soverom i leiligheten, begge med teppe på gulv og tapet på vegg.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra Arne Øydna, datert 02.05.2018 er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning.

  Oppvarming

  Elektrisk Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.
 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger i 3.etg i terrasseblokk i nedre del av Heptekjerr. Flott utsikt til Venneslafjorden og gode solforhold. Gangavstand til Vennesla sentrum med alle fasiliteter.

  Adkomst

  Fra Vennesla sentrum følg rv 450 mot Vegusdal. Ta inn til høyre med skilt til Heptekjerr. Følg Granlivegen og ta inn til venstre på Heptekjerr. Følg veien videre i ca 500m og ta inn til venstre med skilt Heptekjerrvegen 7 A. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

  Parkering

  Garasje i rekke på oppsiden av leilighetsbygget. For øvrig parkering på anviste plasser på borettslagets tomt.

  Tomt

  Areal: 7 067 kvm, Eierform: Fellestomt Stor tomt opparbeidet med store arealer med asfalt, noe naturtomt. Solrikt og flott utsikt!
 • Adresse med betegnelse

  Heptekjerrvegen 7B, Andelsnr. 4 Orgnr. 854579142 i Vennesla kommune

  Selger

  Gerd Jahnson Alle opplysninger i prospektet er godkjent av selger.
 • Regnskap og vedtekter

  Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

  Husdyrhold

  Dyrehold skal godkjennes av styret i borettslaget.

  Borettslag

  Heptekjerr II

  Borettslag organisasjonsnummer

  854579142

  Styregodkjennelse

  Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

  Forkjøpsrett

  Forkjøpsrett for Sørlandet Boligbyggelags medlemmer.

  Forretningsfører

  Sørlandet Boligbyggelag

  Andelsnummer

  4
 • Omkostninger

  1 790 000,- (Prisantydning) 162 258,- (Andel av fellesgjeld) 1 952 258,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 760,- (Omkostninger totalt) 1 960 018,- (Totalpris inkl. omkostninger) Medlemsskap i Sørlandet Boligbyggerlag kr. 700,- faktureres direkte fra Sørlandet Boligbyggerlag (kr. 500,- i andelskapital og kr. 200 i årskontigent). Priser fra 01.01.2018.

  Felleskostnader

  Kr. 4239,- pr. 01.10.18

  Felleskostnader inkluderer

  Driftskostnader (kr. 2987,-), Avdrag felleslån (kr. 404,-), Renter felleslån (kr. 251,-), Canal Digital Kabel TV og bredbånd (kr. 479,-)

  Forsikring mot felleskostnader

  Borettslaget er medlem av Borettslagenes Sikringsfond. Dette innebærer at andelseiere ikke er solidarisk ansvarlig for hverandres andel av fellesgjeld.

  Lånevilkår fellesgjeld

  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 30008150091, Sparebanken Sør Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 10.09.2018: 2.4% pa. Antall terminer til innfrielse: 100 Saldo per 10.09.2018: 3 600 000 Andel av saldo: 162 258 Neste termin/avdrag: 25.09.2018 ( siste termin 25.06.2043 )

  Andel fellesgjeld / Fellesformue

  Andel fellesgjeld kr. 162 258

  Fradragsberettiget

  Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

  Offentlige avgifter

  Inngår i fellesutgiftene

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 483 603,- for år 2016. Sekundær: Kr. 1 547 530,- for år 2016.

  Vederlag

  Oppdragsgiver har inngått følgende oppdragsavtale med Sørmegleren AS: Provisjon kr 45 000,-, tilretteleggingshonorar kr 11 600,-, samt oppgjørshonorar kr 7.100,-.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, og tilhører reguleringsplan Heptekjerr 1 og 2 datert 09.01.1979. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 21.11.79 . At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent. Det er avvik mellom godkjente tegninger/ferdigattest og dagens innredning av boligen.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Ingen heftelser følger. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer / avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen: Ingen rettigheter funnet.

  Rettigheter og forpliktelser

  Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. Kjøper forplikter seg til å bli / være medlem av Sørlandet Boligbyggelag ved kontraktsinngåelse.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei

  Utleiemulighet

  Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. I hht. Borettsalgsoven §5-5 må man ha bodd i leiligheten i 1 år før man kan søke om fremleie. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierene har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne.
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, faxeller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 91 32 49 69

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne prospektteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  15-18-0070

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler / Avd. leder Jarle Sagedal

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg