Solgt

Justneshalvøya

Røsslyngstien 11 A, 4634 Kristiansand s

Prisantydning kr 3 290 000,-

Omkostninger:  kr 92 450,-
Totalpris:  kr 3 382 450,-
Kommunale avgifter:  kr 10 072,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 798 717,- Sekundær: kr 2 555 894,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Lekker bolig over 2 plan m/ 2 bad, 3 soverom, garasje og usjenert terrasse med gode solforhold i et barnevennlig område.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Tomannsbolig

Byggeår:  2010

Soverom:  3

Rom:  1

Eierform bygning:  Selveierseksjon

Eierform tomt:  Eiet tomt

Antall rom:  4

Arealbeskrivelse

Primærrom:  101 m²

Bruksareal:  119 m²

Bruttoareal:  129 m²

Tomtareal:  248 m²

Velkommen til Røsslyngstien 11 A på Justneshalvøya!  I dette populære boligområdet kan vi nå tilby en innholdsrik flott bolig med solrik beliggenhet og fin utsikt. Området egner seg ypperlig for voksne eller en familie som ønsker en mer lettvint hverdag uten f.eks for mye hagestell.    Boligen er lys og lekker, her kan man flytte rett inn!

Boligen er en del av tomannsbolig/flermannsbolig og har følgende praktiske planløsning:
1. etasje: Gang, stue, kjøkken m/ utgang platting, bad/vaskerom.
2. etasje: Gang m/ utgang stor usjenert takterrasse, 3 soverom, dusjbad/wc.

Solrik lettstelt eiertomt med god beliggenhet.  Godt med sol på morgenen ved inngangpartiet og forøvrig sol hele dagen/kvelden på takterrassen (selger opplyser om sol til ca kl 22 sommerstid).

Velkommen til visning!

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  2010 i følge Kristiansand kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 119 kvm, Bruttoareal: 129 kvm P-rom inneholder: 1. etg: Gang, vaskerom m/wc, stue/kjøkken, trapperom. 2. etg: 3 soverom, gang, bad, Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  Dette er en del av tomannsbolig/flermannsbolig. Boligen har følgende praktiske planløsning: 1. etasje: Gang, stue, kjøkken m/ utgang platting, bad/vaskerom. 2. etasje: Gang m/ utgang stor usjenert takterrasse, 3 soverom, dusjbad/wc.

  Standard

  Boligen er lys og lekker, her er det bare å flytte rett inn! Gulv: Fliser i gangen og på begge bad, forøvrig parkett. Vegger: Flislagte badevegger oppe og nede. Malte flater ellers. Himlinger: Malte flater. Downlights og spotskinner. Kjøkken: Hvit lekker skapinnredning som passer fint inn. Avtrekksvifte og integrerte hvitevarer: Platetopp (induksjon), oppvaskmaskin, stekeovn og kjøl/frys. Bad nede: Badet har vegghengt wc og servant m/ skap. Mulighet for dusj. Opplegg vaskemaskin. Bad oppe: Badet har dusjnisje, vegghengt wc og servant m/ skap. Alarm (klargjort, ikke tilkoblet). Canal Digital fiber tv/internett. Sentralstøvsuger. Lameller i stue og kjøkken medfølger. Rullgardin over stuedør medfølger. Lampe over spisestuebord i stue medfølger ikke.

  Diverse

  Selger har felles husforsikring og faktura for tv/internett med leiligheten under (11B). Vi gjør oppmerksom på at tilstandsrapporten er datert 07.09.2018, og at den er over 6 måneder gammel.

  Oppvarming

  Elektrisk. Varmekabler i gang og på begge bad. Pipe i stue gir mulighet for peis. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
 • Beliggenhet

  Velkommen til en lekker og innbydende bolig over 2 plan, i et barnevennlig og populært boligområde på Justneshalvøya. Dette er et nyere boligfelt mellom Topdalsfjorden og Gillsvann som er godt tilrettelagt for barnefamilier og unge i etableringsfasen. I tillegg egner dette område seg ypperlig for voksne som ønsker en mer lettvint hverdag uten f.eks for mye hagestell. I nærområdet finner man lekeplasser, fotballbane, basketballbane og sandvolleyballbane. Det er kort vei til UiA, stor dagligvareforretning på Fagerholt, bussholdeplass, barnehage og skole. I nærområdet finner man også gode bademuligheter i sjø og ferskvann, fine turområder, Drømmestien, Trollstien, samt et av byens flotteste turterreng i Jegersberg (lysløype, turstier, utsiktspunkt mv). Nærmeste golfbane finner man på Ålefjær. Her kan man ha et langt tidsperspektiv, uten å tenkte på modernisering på lang tid. Boligen er lys, og har en gjennomgående god standard. Her kan man flytte rett inn! Kort fortalt: - 4-roms bolig med garasje - Usjenert sør-vest vendt terrasse med svært gode solforhold - Barnevennlig og nyetablert boligområde - Kort vei til skole og barnehage - Kun ca. 6 km unna Kristiansand sentrum Velkommen til en hyggelig visning!

  Adkomst

  Se kart.

  Parkering

  Garasje og 1 biloppstillingsplass. Gjesteparkering for området.

  Tomt

  Areal: 248 kvm, Eierform: Eiet tomt Solrik lettstelt eiertomt med god beliggenhet. Godt med sol på morgenen ved inngangpartiet og forøvrig sol hele dagen/kvelden på takterrassen (selger opplyser om sol til ca kl 22 sommerstid). Asfaltert innkjørsel.
 • Adresse med betegnelse

  Røsslyngstien 11 A, Gnr. 37 Bnr. 596 Snr. 1 i Kristiansand kommune

  Selger

  Anne Beate Egelid Sørensen Alle opplysninger i prospektet er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  3 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 500,- (Dokumentavgift) 92 450,- (Omkostninger totalt) 3 382 450,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Offentlige avgifter

  Kr. 10 072 pr. år Inkludert eiendomsskatt kr. 4 274,-. Renovasjonsavgift til Avfall Sør er ikke inkludert, og kommer i tillegg.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 798 717,- for år 2016. Sekundær: Kr. 2 555 894,- for år 2016.

  Vederlag

  Oppdragsgiver har inngått følgende oppdragsavtale med Sørmegleren AS: Provisjon: 1,70 % av salgssummen, tilretteleggingshonorar kr 12 600,- samt oppgjørshonorar kr 7 100,-. Minimumssats provisjon kr 45 000,-.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan Justneshalvøya, datert 25.01.06. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 18.05.2016. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: 2009/919418-1/200 01.12.2009 Erklæring/avtale. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om drensvann/stikkrenner m.m. Bestemmelse om radio-/TV-anlegg. Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening. Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser Overført fra: 1001-37/596 Gjelder denne registerenheten med flere 2012/1048019-1/200 10.12.2012 Seksjonering. opprettet seksjoner: snr: 1. formål: Bolig. Sameiebrøk: 123/194 Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer / avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, faxeller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 50

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne prospektteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  13-18-0110

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Gro Lillian Netland Hulløen

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg