Solgt

Kristiansand-Lund

Agder allé 4 C, 5. etasje, 5.etg, 4631 Kristiansand s

Prisantydning kr 1 590 000,-

Andel fellesgjeld:  kr 146 868,-
Andel fellesformue:  kr 36 813,-
Omkostninger:  kr 16 900,-
Totalpris:  kr 1 753 768,-
Felleskostnader:  Kr.3 044,- pr. 28.08.18.
Felleskostnader inkluderer: Les mer
Formuesverdi: 

Primær: kr 375 620,- Sekundær: kr 1 201 985,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Lund - Flott oppusset arealeffektiv leilighet i Solbygg med veranda og nydelig utsikt

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Byggeår:  1947

Soverom:  1

Rom:  1

Eierform bygning:  Aksje

Eierform tomt:  Fellestomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  40 m²

Bruksareal:  41 m²

Bruttoareal:  45 m²

Tomtareal:  7275 m²

Trivelig nyoppusset aksjeleilighet beliggende i populære Solbygg på Lund. Leiligheten inneholder gang, dusjbad/wc, stue m/ sovealkove og utgang stor veranda med flott utsikt, kjøkken. 2 store kjellerboder.

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  1947 i følge Kristiansand kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 40 kvm, Bruksareal: 41 kvm, Bruttoareal: 45 kvm P-rom inneholder: Gang, stue/kjøkken, sovealkove, bad. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  Leiligheten ligger i 5. etasje og inneholder gang, dusjbad/wc, stue m/ sovealkove og utgang stor veranda med flott utsikt, kjøkken. 2 store kjellerboder.

  Standard

  Leiligheten er nyoppusset og har følgende standard: Gulv: Fliser på badet. Forøvrig laminat. Vegger: Malte flater. Malte panelplater i stue. Himlinger: Malte. Kjøkken: Grå høyglans skapinnredning med avtrekksvifte. Integrert komfyr m/ keramisk topp. Kjøl/frys medfølger. Fliser over benk. Bad: Badet har wc, servant m/ skap og dusjkabinett. Opplegg vaskemaskin. Automatsikringer. Heis i bygget. GEt fiber TV og internett.

  Oppvarming

  Fjernvarme med radiator i stue og på badet. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G
 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger i det ærverdige og attraktive Solbygg sentralt på Lund. Like ved leilighetsbygget er det butikker, bakeri og cafe, frisør, kirke, bussholdeplass m.m. Friområdet Vabua er nærmeste nabo med lekeapparater og fine rekreasjonsarealer. Fra leiligheten er det gangavstand til Kvadraturen, Markensgate, Bystranda, Aquarama, Fiskebrygga og Strandpromenaden. En kort sykkeltur så er man i Jegersberg med lysløype og badevann og man har også den kjente Bertes med sandstrand i nærheten.

  Adkomst

  Se kartbeskrivelse.

  Parkering

  Aksjelaget leier ut parkeringsplasser i parkeringskjeller under bygget etter ansiennitet. Forøvrig gateparkering iht områdets gjeldende parkeringsregler.

  Tomt

  Areal: 7 275 kvm, Eierform: Fellestomt Solrik fellestomt som er opparbeidet med bl.a. grøntarealer mellom byggene.
 • Adresse med betegnelse

  Agder allé 4 C, 5. etasje, Aksjebrevnr. 1666-1689 Orgnr. 929724658 i Kristiansand kommune

  Selger

  Kim kvaalen Alle opplysninger i prospektet er godkjent av selger.
 • Forretningsfører

  Irevisjon

  Leilighetsnummer

  30

  Andelsnummer

  1666-1689
 • Omkostninger

  1 590 000,- (Prisantydning) 146 868,- (Andel av fellesgjeld) 1 736 868,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 10 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 16 900,- (Omkostninger totalt) 1 753 768,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Felleskostnader

  Kr.3 044,- pr. 28.08.18.

  Felleskostnader inkluderer

  Fjernvarme (kr. 432,-), kabel-tv (kr. 260,-), kommunale avgifter, renter på lån, vaktmester, trappevask, forretningsførsel, strøm i fellesarealer mm.

  Forsikring mot felleskostnader

  Kjøper kan ikke stilles ansvarlig for øvrige aksjeeieres mislighold av husleie (ref. paragraf 5 i vedtektene)

  Lånevilkår fellesgjeld

  Lån: Kr. 25 000 000,- i Nordea. 5 års avdragsfrihet, 1. avdrag 30.06.2020 kr. 250 000,- Renteswap-avtale (fastrente 5 år) med rente på 1,66%+margin på p.t 1,30%, tilsammen p.t. 2,96% pa.

  Andel fellesgjeld / Fellesformue

  Andel fellesgjeld kr. 146 868 Andel fellesformue kr. 36 813

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 375 620,- for år 2016. Sekundær: Kr. 1 201 985,- for år 2016.

  Vederlag

  Oppgjørshonorar (Kr.7 100) Provisjon (Kr.39 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 400) Eierskifteforsikring (Kr.3 400) Totalt kr. (Kr.63 400)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 09200, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig med bevaring, tilhører reguleringsplan Agder Alle 4 m.fl., datert 11.05.12. Plan under arbeid i nærområdet: Lund Torv.På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Mangler ferdigattest/midlertidig brukstillatelse av ukjent årsak i følge opplysninger fra Kristiansand kommune.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Ingen heftelser registrertpå denne leiligheten. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritet pant der hvor det er tinglyste servitutter, eller andre heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning.

  Odel

  Nei
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Sørmegleren anbefaler boligkjøperforsikring fra Help Forsikring AS. Dette er en rettshjelpsforsikring, som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen inkluderer skadetakst, og har ingen egenandel. Mer informasjon kan fås av megler.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, faxeller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 50

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne prospektteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  13-18-0109

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Gro Lillian Netland Hulløen

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg