Solgt

Grimstad Fevik  

Svartedabbe 14, 4870 Fevik

Prisantydning kr 2 990 000,-

Omkostninger:  kr 82 450,-
Totalpris:  kr 3 072 450,-
Kommunale avgifter:  kr 12 612,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 859 751,- Sekundær: kr 2 751 202,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Innholdsrik enebolig på flott tomt i populært og veletablert boligområde

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  1979

Soverom:  4

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  184 m²

Bruksareal:  195 m²

Bruttoareal:  212 m²

Tomtareal:  1168 m²

Sjelfull enebolig. Solrikt og tilbaketrukket. Boligen er omgitt av en nydelig hage med drivhus og idyllisk beplantning.Det er god tumleplass på plenen, ypperlige solforhold, stor terrasse og lune uteplasser.

Svartedabbe er et ideelt bosted for familier som ønsker å ha nærheten til flotte friområder, trygge og barnevennlige omgivelser samt sentral beliggenhet både i forhold til Arendal og Grimstad. På Feviktoppen har man et godt utvalg av servicetilbud. I dette området ligger også Fevik barne- og ungdomsskole og Fevikhallen.

- Sjarmerende og innholdsrik enebolig med 4 soverom.

- Garasje i rekke og parkering på tomta.

- Stor tomt med etablert hageanlegg, grønnsakshage, bærbusker og frukttrær.

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  1979 i følge Grimstad kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Bra: 195 kvm P-rom: 184 kvm Bra underetasje: 63 kvm Bra 1. etasje: 78 kvm Bra 2. etasje: 54 kvm Anneks/redskapsbu er ikke vurdert byggteknisk. Ca 17 kvm.

  Innhold

  Følgende planløsning: 1. etasje: P-rom: Gang, gjestetoalett, kjøkken og stue. 2. etasje: P-rom: Gang, bad og 3 soverom. Underetasje: P-rom: Gang, bad/vaskerom, kjellerstue og soverom. S-rom: Boder Anneks/redskapsbod.

  Standard

  Sjarmerende og innholdsrik enebolig. Denne eiendommen har en nydelig tomt i naturskjønne omgivelser og det er dette intrykket som først møter en på eiendommen. Følgende standard: Gulv: Parkett i stue. Furugulv i gang og 3 soverom. Laminat på 1 soverom. Fliser i kjellerstue og på badet i 2. etasje. Belegg på kjøkken, gjestetoalett og vaskerom/bad. Vegger: Malte vegger og tapet i oppholdsrom, brystpanel på soverom underetasje. Fliser på badet i 2. etasje. Stor gang med god plass til oppbevaring av ytterklær og sko. Praktisk med gjestetoalett med inngang fra gangen. Vinkelstue som har et påbygg med store vindusflater og god takhøyde. Kleberseinsovn varmer godt på kalde dager. Koselig kjøkken med malt innredning. Over og underskap, laminat benkeplater. Ventilator over kokesone.

  Diverse

  Selgers båt står på vinterlagring i enden av hagen. Denne må bllir stående etter overtakelse av ny eier frem til våren 2019. Kjøleskap følger ikke automatisk med i handelen på grunn av kjøleskapets alder.

  Oppvarming

  Vedovn i stue. Ny varmepumpe i stuen. Forøvrig elektrisk. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
 • Beliggenhet

  Svartedabbe er et ideelt bosted for familier som ønsker å ha nærheten til flotte friområder, trygge og barnevennlige omgivelser samt sentral beliggenhet både i forhold til Arendal og Grimstad. På Feviktoppen har man et godt utvalg av servicetilbud. Her er blant annet butikksenter med apotek,blomsterbutikk, legesenter, frisør, spisested og dagligvareforretninger. I dette området ligger også Fevik barne- og ungdomsskole og Fevikhallen. Fra eiendommen er det kun ett par minutters gange til populære badestrender som Randvika, Storesand og Kvennebekken med mer, det er heller ikke mer enn en liten rusletur til Trollefjell, Bøkeskogen og flotte svaberg med deilige badeplasser bak Svartedabbe.

  Adkomst

  Følg Sømsveien fra Feviktoppen mot Haugenes. Ta av til høyre ved avkjørsel mot Haugenes og følg veien. Svartedabbe er inn til venstre.

  Parkering

  Garasje i rekke.

  Tomt

  Areal: 1 168 kvm, Eierform: Eiet tomt Stor tomt med etablert hageanlegg med plenarealer og grønnsakshage, bærbusker og frukttrær. Øvrig tomteareal med naturtomt. Tomten er inngjerdet med port og det er mulig å parkere forran porten. Et drivhus står skjermet plassert på baksiden av boligen med hyggelig uteplass. Garasje i rekke.
 • Adresse med betegnelse

  Svartedabbe 14, Gnr. 57 Bnr. 195 i Grimstad kommune

  Selger

  Bodil Teier Alle opplysninger i prospektet er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 500,- (Dokumentavgift) 82 450,- (Omkostninger totalt) 3 072 450,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Offentlige avgifter

  Kr. 12 612 pr. år

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 859 751,- for år 2016. Sekundær: Kr. 2 751 202,- for år 2016.

  Vederlag

  Oppdragsgiver har inngått følgende oppdragsavtale med Sørmegleren AS: Provisjon: 1,70 % av salgssummen, tilretteleggingshonorar kr 11 900,- samt oppgjørshonorar kr 7 900,-. Minimumssats provisjon kr 45 000,-. Markedspakke:

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til områder for boliger m/tilhørende anlegg og tilhører reguleringsplan Haugenes II, datert 27.02.1975. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 12.01.1979. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Rettigheter i følge skjøte, tinglyst 04.02.1977 - 1977/529-1/37 Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer / avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen:

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, faxeller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 31

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne prospektteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  21-18-0181

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Camilla Stenberg Rimestad

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg