Solgt

Lauvåsen

Gneistoppen 2, 4656 Hamresanden

Prisantydning kr 5 975 000,-

Omkostninger:  kr 159 950,-
Totalpris:  kr 6 134 950,-
Kommunale avgifter:  kr 16 248,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 1 308 054,- Sekundær: kr 4 185 771,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Meget flott arkitekttegnet funkisbolig med muligheter- 5 sov.- Hybel (inntekt kr.7.200,- pr.mnd)

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  2013

Soverom:  5

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Antall rom:  8

Arealbeskrivelse

Primærrom:  167 m²

Bruksareal:  188 m²

Bruttoareal:  205 m²

Tomtareal:  328 m²

 • En meget innholdsrik og lekkert innredet arkitekttegnet enebolig (Trollvegg arkitekter) med god beliggenhet på enden.
 • Lauvåsen er et nyere meget barnevennlig boområde med sentral beliggenhet.
 • Kort vei til både Sørlandssenteret, dyreparken og Hamresanden.
 • Solrik beliggenhet med både stor vestvendt terrasse og overbygd terrasse med sen kveldssol.
 • Boligen er meget praktisk og romslig med bl.a 2 nydelige fliselagte tidløse innredede bad og flott Sigdal kjøkken i åpen løsning med meget god skapplass.
 • Egen hybel som i dag er utleid med god leieinntekt.
 • Lettstelt hage med noe plen.
 • Garasje.
 • Gårdsplass med plass til flere biler.
 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  2013 ifølge Kristiansand kommune.

  Arealer med beskrivelse

  BTA: 208 kvm. BRA: 188 kvm. P-ROM: 167 kvm. Primære rom 1.etasje Hybel: Gang/entre, bad, stue/kjøkken og 1 soverom. Hoveddel: Entre/hall, 3 soverom, gang, bad og vaskerom 2.etasje: Trapperom, stue/kjøkken/tv-stue, bad og .1 soverom. Sekundære rom Garasje. Det presiseres at det på noen punkter kan være avvik fra de krav som stilles i Teknisk forskrift til Plan- og Bygningsloven til soverom, og slik rommet/rommene faktisk er.

  Innhold

  1.etasje Hybel: Gang/entre, bad, stue/kjøkken og 1 soverom. Hoveddel: Entre/hall, 3 soverom, gang, bad og vaskerom 2.etasje: Trapperom, stue/kjøkken/tv-stue, bad og .1 soverom. Garasje.

  Standard

  1.etg: Fliselagt inngangsparti med granitt fliser og flotte gulv i malt eik plank. Varmekabler i fliselagt del. Skyvedørsgarderobe. Malt eik plank i alle soverom med varmekabler. Malte gipsvegger i moderne og tilpassede farger i hele etasjen. Smakfullt fliselagt bad med varmekabler, badekar og dusjnisje. Separat vaskerom med god skapplass og varmekabler. 1.etg: Hybel: Granittfliser i inngangsparti. Hyggelig innredet parktikantdel med Sigdal kjøkkeninnredning i åpen løsning med hvitevarer. Pent fliselagt bad med varmekabler og opplegg for vaskemaskin. Parkettgulv i stue. Utgang/inngang til hage bak. 2.etg: Flotte gulv i malt eik plank. Malte gipsvegger i moderne og tilpassede farger. Meget pent Sigdal kjøkken i åpen løsning med meget god skapplass. Oppgraderte hvitevarer fra Miele og vin skap fra Liberec .God spiseplass. Fra stue er det utgang til både stor vestvendt terrasse med meget gode solforhold og overbygd terrasse mot nord/vest med sen kveldssol. Smakfulle og påkostede sitteplasser på terrassene med håndlagde puter som er vannavstøtende. Egen "master bed Room" avdeling med stort fliselagt bad med varmekabler og dobbelt dusjnisje. God garderobe/skapplass.

  Diverse

  Innlagt alarm. Lampe kjøkken medfølger ikke. Godt med spotlights i hele huset. Sentralstøvsuger. Innlagt fiber (Canal digital). Vedlikeholdsfri kledning. Balansert vent. Anlegg. Inntekt praktikantdel kr. 7.200,- inkl. strøm/tv/internett.. Hybel er ikke godkjent som separat utleiede og boligen er godkjent som en boenhet. I original tegninger mottatt fra kommunen så står soverom og bad i 2.etg opprinnelig som TV-stue/kontor. Linker til hva onrådet Lauvåsen kan tilby: http://www.xn--sportylauvsen-yfb.no/ https://www.lauvasenif.no/portal/arego/club/872 http://www.randesundhelse.no/ https://brandfolder.com/dyreparken/dyreparken-2019

  Oppvarming

  Elektrisk/ved. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
 • Beliggenhet

  Svært attraktiv beliggenhet i blindvei i Lauvåsen. Nyere boligstrøk som har som motto og bli Norges mest sporty bydel. Se hjemmeside: http://sportylauvåsen.no Lauvåsen har allerede blitt et etablert boligområde i barnevennlige omgivelser med lekeplasser og friområder i nærheten. Fra boligen er det kort avstand til både Hamresanden med bade- og aktivitetsmuligheter, Kjevik Lufthavn, Sørlandssenteret, IKEA og ikke minst velkjente Kristiansand Dyre- og fritidspark. Lauvåsen Helsesenter og treningssenter ligger like ved Lauvåsen. I bil tar det ca. 10 min. til Kvadraturen, ca. 3 min. til Sørlandsparken. Nær også Tveit skisenter.

  Parkering

  Garasje med aut.portåpner. Biloppstillingsplasser på tomt.

  Tomt

  Areal: 328 kvm, Eierform: Eiet tomt. Lettstelt tomt med solrik hage. Opparbeidet med plen. Gårdsplass med belegningsstein.
 • Adresse med betegnelse

  Gneistoppen 2, Gnr. 63 Bnr. 1051 i Kristiansand kommune

  Selger

  Ann-Kristin Storevold Ruben Storevold Alle opplysninger i prospektet er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  5 975 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 500,- (Annonsering Ukens bolig på finn.no) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 142 500,- (Dokumentavgift) 159 950,- (Omkostninger totalt) 6 134 950,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Offentlige avgifter

  Kr. 16 248 pr. år. Renovasjon kommer i tillegg

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 1 308 054,- for år 2016. Sekundær: Kr. 4 185 771,- for år 2016.

  Vederlag

  Oppdragsgiver har inngått følgende oppdragsavtalen med Sørmegleren AS: Provisjon kr 65 000,-, tilretteleggingshonorar kr 10 375,-, samt oppgjørshonorar kr 7.100,-.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan Lauvåsen sist revidert 06.04.2006. Bebyggelsesplan Lauvåsen B4, dat. 31.05.2006. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 23.04.2013. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er bygge meldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Dagboknr. 366885-2/200 Tinglyst: 07.05.2013 Best. om vann/kloakkledning. Dagboknr. 366885-3/200 Tinglyst: 07.05.2013 Bestemmelse ifølge. skjøte - Pliktig medlemskap i velforening Dagboken. 366885-4/200 Tinglyst: 07.05.2013 Forkjøpsrett. Rettighetshaver: Kristiansand kommune - gjelder ubebygd tomt Fra hoved bølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer / avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt. Rettigheter som følger eiendommen: Ingen rettigheter funnet.

  Konsesjon

  Nei

  Odel

  Nei
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, faxeller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 02

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

  Boligsalgsrapport

  Det foreligger boligsalgsrapport som må leses før budgivning.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne prospektteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  11-18-0330

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Kjetil Lossius

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg